Straumann Pro Arch ® je skup implantoloških tretmana All on 4, All on 6 i All on 8 za trenutna privremena rješenja kod bezubih pacijenata s ograničen raspoloživim volumenom kosti.

Uvažavajući specifične potrebe i očekivanja pacijenata, u Poliklinici Smile osiguravamo sve potrebne implantate i protetske komponente, kako na razini kostiju tako i na mekom tkivu kako bi osigurali besprijekoran i siguran tretman te maksimalnu ugodnost pacijenata za vrijeme terapije. Rezultat je vrhunska kvaliteta sa strane funkcionalnosti kao i estetike.

All on 4 - All on 6 - Straumann Pro Arch - Poliklinika Smile Opatija
All on 6

All on 6 / Straumann Pro Arch ®

Fiksni rad na 6 implantata

Koristimo Straumann® ključne tehnologije

: Roxolid® (smanjena invazivnost)

: i SLActive® (predvidivost čak i kod rizičnih pacijenata),

pružamo jedinstvenu kombinaciju snage i sposobnosti iscjeljivanja.

Prednosti Straumann Pro Arch ® All on 4 i All on 6 tretmana

NARUČI SE NA BESPLATAN PREGLED

dr. sc. MOM M.Sc. DARKO SLOVŠA dr. dent. med.

Svaki dan pomičemo granice kako bismo pružili
nadu pacijentima.

Prvi pregled uključuje pregled specijaliste, 2D RTG snimak obje čeljusti, konzultacije i izradu zagarantirane* ponude.

Želim besplatan pregled
Novi pacijenti zatražite ponudu - Smile dentalna klinika

ZA BEZUBE PACIJENTE I ONE KOJI ĆE NAŽALOST ZBOG PARODONTITISA IZGUBITI USKORO SVE OSTALE ZUBE SMILE POKLANJA 150 EUR VOUCHER ZA BUDUĆE TRETMANE ALL ON 4 I ALL ON 6

“Saznajte, informirajte se i uvjerite se zašto nam je 20.000 pacijenta dalo SVOJE POVJERENJE” Prijavite se, postanite naš korisnik i pružite nam priliku da i Vas oduševimo!

ALL on 4, ALL on 6, Straumann Pro Arch
SAZNAJ VIŠE O PROARCH I ALL ON 4 TERAPIJAMA U SMILE KLINIKAMA i CIJENAMA

Smile 4 All - ALL ON 4 - Straumann Pro Arch ® je 100%-tno rješenje koje Vam već u 24 sata vraća osmijeh na lice!

Ako još uvijek niste sigurni jer…

ste imali loše iskustvo u prošlosti sa nekim stomatologom. A ni sami ne znate da li su implantati pravo rješenje za vas. Ili jer ste čuli od drugih da je zahvat bolan, nesiguran, dugotrajan. I uz sve to, muče vas još pitanja u vezi…

STRAH OD BOLI ZA VRIJEME ILI POSLIJE ALL ON 4 ILI ALL ON 6 ZAHVATA

​Mi koristimo specijalne površinske anestezije kako ni sam ubod injekcije ne bi primjetili. Naši anestetici su jedni od najsigurnijih i najjačih na tržištu. Po potrebi koristimo i posebne BEZBOLNE električne injekcije koje bez pritiska postepeno ubrizgavaju anestetik.

Uz sve to za naše najzahtjevnije pacijente
(malene i velike) nudimo uslugu sedacije uz pratnju našega iskusnoga specijalista anesteziologije dr. Štifanića.

Mi vam garantiramo 100% BEZBOLNOST!!!

STRAH OD ZUBARA

​Da biste kontrolirali svoj strah, iznimno je važno povjerenje u svog zubara. Smiren stav sa razumijevanjem Vašeg straha pomaže da napravite korak dalje. Uvijek prvo razgovaramo sa Vama. Budite slobodni uvijek reći što osjećate da bismo Vam mogli pomoći i umanjili vaše strahove. Kroz razgovor ćete se opustiti i bolje shvatiti što možete očekivati u pojedinoj posjeti. Svakako ćemo dogovoriti znak za pauzu i tako Vam vratiti osjećaj kontrole nad situacijom.

STRAH OD NEUSPJEHA ILI ISPADANJA IMPLANTATA

​Istina je da se i nama može dogoditi da ispadne implantat. Puno je faktora i sa Vaše i sa naše strane koji mogu do toga dovesti. Puno bitnije za Vas je da znate da takve probleme, koji su jako rijetki ( u Poliklinici Smile)- ispod 1 %, mi jako brzo rješavamo, i to BEZ dodatnih troškova za Vas.

REKLI SU VAM DA NEMATE DOVOLJNO KOSTI

​Rijetki su pacijenti kod kojih se ne može staviti implantat ili popraviti kost pa onda staviti implantat. U 99% slučajeva kirurzi u Smile-u su u stanju sa Vašom kosti popraviti ležište za budući implantat. Naša klinika je centar za BONE MANAGEMENT specijalizirana upravo za najteže situacije u ustima gdje nedostaje kosti. A tretmani ALL ON 4 i ALL ON 6 upravo su predviđeni za pacijente s manjkom kosti.

IMATE SAMO MALO VREMENA ZA STOMATOLOŠKE TRETMANE

​Svi naši zahvati kratko traju, u 95% slučajeva, radi se o radovima koji se završavaju na dnevnoj bazi. Ovisno o mogućnostima, trudimo se što više toga obaviti u svakoj posjeti i smanjiti broj dolazaka u kliniku te Vam tako uštedjeti vrijeme.

Kod jednog od nazahtjevnih radova, potpuno bezubih pacijenata gdje postavljamo Straumann Pro Arch ALL on 4 ili ALL on 6 rad (fiksni rad na 4 ili 6 implantata), pacijent bi trebao imati maksimalno 5 posjeta klinici.

MUČI VAS VELIKA UDALJENOST I VELIKI BROJ DOLAZAKA

​Većinu naših zahvata rješavamo u jednom danu. Kod većih zahvata kao što je naprimjer Straumann Pro Arch ® (Premium All on 4 ili All on 6) samo kod prve posjete pacijent mora jednu noć prespavati u Opatiji. U toj situaciji mi mu organiziramo smještaj. Čak i kod tako velikih radova kao što je kompletna bezubost (ako imamo dovoljno kosti) , nije potrebno više od 5 dolazaka ukupno i to sve u periodu od 4-6 mjeseci.

BOJITE SE DA LI SMO DOSTUPNI AKO DOĐE DO KOMPLIKACIJA

​Klinika je 24 sata dostupna pacijentima, izvan radnog vremena postoji dežurni telefon na koji se preusmjeravaju telefonski pozivi. Također imamo i kliniku u Trstu i vanjsku jedinicu u Ljubljani gdje se naš pacijent može obratiti u slučaju potrebe.

PITATE SE DA LI POSTOJI GARANCIJA

​Za sve radove mi dajemo garanciju. Ona je za protetske radove (krunice, mostove, radove na implantatima) 2 godine , sa mogućnošću produženja na slijedeće 3 godine, dok je za implantate Straumann garancija DOŽIVOTNA!

PITATE SE KAKVA JE ČISTOĆA I STERILIZACIJA, I DA LI JE SVE STERILNO

​Mi radimo kao jedna od rijetkih klinika po ISO Certifikatu 9001 , koji garantira da su, uz protokole Melag, svi instrumenti u ordinaciji sterilni. Svaki instrument koji dođe iz sterilizacije u ordinaciju ima svoj vlastiti barcode kao dokaz sterilnosti.

PITATE SE DA LI JE OSOBLJE LJUBAZNO , STRUČNO I EDUCIRANO

​Svi naši zaposlenici su više godina u našem timu, poznaju sve naše pacijente, sudjeljuju na edukacijama po cijelom svijetu ali i na našim internim edukacijama koje redovito održavamo. Svi su prošli tečajeve za reanimaciju i hitna medicinska stanja te znaju jako dobro što znači raditi po principima Smile-a.

PITATE SE DA LI SU DOKTORI SPECIJALIZIRANI ZA ONO ŠTO RADE

​Svi naši doktori, protetičari i kirurzi, imaju sve potrebne licence za rad i dugogodišnje iskustvo. Kao mali primjer, dr. Slovša i dr. Popov (naši oralni kirurzi) uspješno su ugradili u svojoj karijeri PREKO 35000 IMPLANTATA, što samo pokazuje njihovu nadprosječnu stručnost.

Njihovo bogato iskustvo uključuje i brojne Straumann Pro Arch ALL ON 4 i ALL ON 6 zahvate.

PITATE SE DA LI SU DOKTORI SPECIJALIZIRANI ZA ONO ŠTO RADE

​Svi naši doktori, protetičari i kirurzi, imaju sve potrebne licence za rad i dugogodišnje iskustvo. Kao mali primjer, dr. Slovša i dr. Popov (naši oralni kirurzi) uspješno su ugradili u svojoj karijeri PREKO 35000 IMPLANTATA, što samo pokazuje njihovu nadprosječnu stručnost.

Njihovo bogato iskustvo uključuje i brojne Straumann Pro Arch ALL ON 4 i ALL ON 6 zahvate.

PITATE SE KAKVE SU CIJENE, DA LI SMO SKUPI I DA LI DOBIVATE RAČUN

​Mi imamo fer cijene za naše proizvode. To znači da, ako uzmete u obzir da dobivate NAJSKUPLJI i NAJBOLJI IMPLANTAT i ABUTMENT (nadogradnju na implantatu ) NA SVIJETU tvrtke STRAUMANN® iz ŠVICARSKE , i najskuplju i NAJKVALITETNIJU KERAMIKU tvrtke IVOCLAR VIVADENT® iz LICHTENSTEIN-a , u odnosu uloženo-dobiveno nikako ne možete izgubiti.

Ako ćemo komparirati sa npr. autima, naši pacijenti dobivaju ROLLS ROYCE po cijeni dobrog golfa, sa doživotnom garancijom. Ukratko takav ALL on 4 ili ALL on 6 proizvod, takve kvalitete, nećete nigdje drugdje naći po toj cijeni.
ZA SVE NAŠE RADOVE mi izdajemo RAČUN kojega u Vašoj zemlji možete koristiti za povrat poreza. Ni jedan naš rad nije bez računa.

DA LI IMAMO FINANCIRANJA, DA LI SE MOŽE PLAĆATI NA RATE I KOJI SU NAČINI PLAĆANJA

​Mi nudimo različite načine plaćanja : gotovina, kartice ili virmansko plaćanje. Imamo mogućnost i obročnog plaćanja karticom do 12 rata, a za talijanske građane JEDINI u Hrvatskoj nudimo financiranje preko talijanske firme PAGODIL i to do čak 5 godina.

BOJITE SE PRIJENOSA ZARAZNH BOLESTI

​Kod nas je isključen bilo kakav prijenos zaraznih bolesti između osoblja i pacijenata , kao i međusobno. Klinika sve radi po ISO standardima 9001.

DA LI KORISTIMO VRHUNSKE MATERIJALE

Straumann ® (Švicarska) je najveći proizvođač implantata na svijetu, s preko 60 godina postojanja i s preko 20 MILIJUNA postavljenih implantata. Radi se o najčišćem titanskom implantatu, ili u kombinaciji sa cirkonom (ROXOLID ® površina) što mu daje ekstra potencijal za brže zaraštavanje u tijelu.

Mi koristimo samo najbolje i najskuplje materijale za naše pacijente i naše radove ALL ON 4 i ALL ON 6. Svi materijali u našoj klinici su proizvodi najvećih svjetskih kompanija poput Ivoclar Vivadent, 3M, GC itd.

DA LI SA DIABETESOM MOŽETE STAVITI IMPLANATE

​Puno naših pacijenata ima diabetes i ugrađujemo im implantate. Za uspješnost implantiranja puno je bitnija dobra higijena i redovne kontrole.

DA LI NAŠE OSOBLJE PRIČA VAŠ JEZIK

​Svi naši djelatnici pričaju talijanski jezik, a puno njih engleski, njemački, slovenski …. ne morate se bojati da se nećemo moći sporazumjeti 🙂

GDJE SE NALAZI KLINIKA I DA LI VAM JE AUTO ZAŠTIĆEN OD KRAĐE

​Klinika u Opatiji se nalazi u strogom centru, Slatina, doslovno 5 metara od plaže. Vaš auto možete parkirati u Garaži Slatina pod video nadzorom. Garaža je 2 min udaljena od nas.
ZA VIŠE INFORMACIJA KLIKNI OVDJE

DA LI DOBIVATE CERTIFIKATE ZA MATERIJALE KOJE KORISTIMO

​Svaki naš pacijent dobiva odmah po postavljanju ALL ON 4 ili ALL ON 6 rada u usta certifikat sa LOT brojem implantata i nadogradnje

STRAH OD BOLI ZA VRIJEME ILI POSLIJE ZAHVATA

​Mi koristimo specijalne površinske anestezije kako ni sam ubod injekcije ne bi primjetili. Naši anestetici su jedni od najsigurnijih i najjačih na tržištu. Po potrebi koristimo i posebne BEZBOLNE električne inekcije koje bez pritiska postepeno ubrizgavaju anestetik. Uz sve to za naše najzahtjevnije pacijente
( malene i velike) nudimo uslugu sedacije uz pratnju našega iskusnoga specijalistu anesteziologije dr.Štifanića.

Mi vam garantiramo 100% BEZBOLNOST!!!

STRAH OD ZUBARA

​Da biste kontrolirali svoj strah, iznimno je važno povjerenje u svog zubara. Smiren stav sa razumijevanjem Vašeg straha pomaže da napravite korak dalje. Uvijek prvo razgovaramo sa Vama. Budite slobodni uvijek reći što osjećate da bismo Vam mogli pomoći i umanjili vaše strahove. Kroz razgovor ćete se opustiti i bolje shvatiti što možete očekivati u pojedinoj posjeti. Svakako ćemo dogovoriti znak za pauzu i tako Vam vratiti osjećaj kontrole nad situacijom.

STRAH OD NEUSPJEHA ILI ISPADANJA IMPLANTATA

​Istina je da se i nama može dogoditi da ispadne implantat. Puno je faktora i sa Vaše i sa naše strane koji mogu do toga dovesti. Puno bitnije za Vas je da znate da takve probleme, koji su jako rijetki ( u Poliklinici Smile)- ispod 1 %, mi jako brzo rješavamo, i to BEZ dodatnih troškova za Vas.

REKLI SU VAM DA NEMATE DOVOLJNO KOSTI

​Rijetki su pacijenti kod kojih se ne može staviti implantat ili popraviti kost pa onda staviti implantat. U 99% slučajeva kirurzi u Smile-u su u stanju sa Vašom kosti popraviti ležište za budući implantat. Naša klinika je centar za BONE MANAGEMENT specijalizirana upravo za najteže situacije u ustima gdje nedostaje kosti.

IMATE SAMO MALO VREMENA ZA STOMATOLOŠKE TRETMANE

​Svi naši zahvati kratko traju, u 95% slučajeva, radi se o radovima koji se završavaju na dnevnoj bazi. Ovisno o mogućnostima, trudimo se što više toga obaviti u svakoj posjeti i smanjiti broj dolazaka u kliniku te Vam tako uštedjeti vrijeme. Npr. kod jednog od nazahtjevnih radova, potpuno bezubih pacijenata gdje postavljamo ProArch rad ( fiksni rad na 4 implantata), pacijent bi trebao doći max. 5 puta u kliniku.

MUČI VAS VELIKA UDALJENOST I VELIKI BROJ DOLAZAKA

​Većinu naših zahvata rješavamo u jednom danu. Kod većih zahvata kao što je naprimjer ProArch® (Premium All on Four) samo kod prve posjete pacijent mora jednu noć prespavati u Opatiji. U toj situaciji mi mu organiziramo smještaj. Čak i kod tako velikih radova kao što je kompletna bezubost (ako imamo dovoljno kosti) , nije potrebno više od 5 dolazaka ukupno i to sve u periodu od 4-6 mjeseci.

BOJITE SE DA LI SMO DOSTUPNI AKO DOĐE DO KOMPLIKACIJA

​Klinika je 24 sata dostupna pacijentima, izvan radnog vremena postoji dežurni telefon na koji se preusmjeravaju telefonski pozivi. Također imamo i kliniku u Trstu i vanjsku jedinicu u Ljubljani gdje se naš pacijent može obratiti u slučaju potrebe.

PITATE SE DA LI POSTOJI GARANCIJA

​Za sve radove mi dajemo garanciju. Ona je za protetske radove (krunice, mostove, radove na implantatima) 2 godine , sa mogućnošću produženja na slijedeće 3 godine, dok je za implantate Straumann garancija DOŽIVOTNA!

PITATE SE KAKVA JE ČISTOĆA I STERILIZACIJA, I DA LI JE SVE STERILNO

​Mi radimo kao jedna od rijetkih klinika po ISO Certifikatu 9001 , koji garantira da su, uz protokole Melag, svi instrumenti u ordinaciji sterilni. Svaki instrument koji dođe iz sterilizacije u ordinaciju ima svoj vlastiti barcode kao dokaz sterilnosti.

PITATE SE DA LI JE OSOBLJE LJUBAZNO , STRUČNO I EDUCIRANO

​Svi naši zaposlenici su više godina u našem timu, poznaju sve naše pacijente, sudjeljuju na edukacijama po cijelom svijetu ali i na našim internim edukacijama koje redovito održavamo. Svi su prošli tečajeve za reanimaciju i hitna medicinska stanja te znaju jako dobro što znači raditi po principima Smile-a.

PITATE SE DA LI SU DOKTORI SPECIJALIZIRANI ZA ONO ŠTO RADE

​Svi naši doktori, protetičari i kirurzi, imaju sve potrebne licence za rad i dugogodišnje iskustvo. Kao mali primjer, dr. Slovša i dr. Popov (naši oralni kirurzi) uspješno su ugradili u svojoj karijeri PREKO 35000 IMPLANTATA, što samo pokazuje njihovu nadprosječnu stručnost.

PITATE SE DA LI SU DOKTORI SPECIJALIZIRANI ZA ONO ŠTO RADE

​Svi naši doktori, protetičari i kirurzi, imaju sve potrebne licence za rad i dugogodišnje iskustvo. Kao mali primjer, dr. Slovša i dr. Popov (naši oralni kirurzi) uspješno su ugradili u svojoj karijeri PREKO 35000 IMPLANTATA, što samo pokazuje njihovu nadprosječnu stručnost.

PITATE SE KAKVE SU CIJENE, DA LI SMO SKUPI I DA LI DOBIVATE RAČUN

​Mi imamo fer cijene za naše proizvode. To znači da, ako uzmete u obzir da dobivate NAJSKUPLJI i NAJBOLJI IMPLANTAT i ABUTMENT (nadogradnju na implantatu ) NA SVIJETU tvrtke STRAUMANN® iz ŠVICARSKE , i najskuplju i NAJKVALITETNIJU KERAMIKU tvrtke IVOCLAR VIVADENT® iz LICHTENSTEIN-a , u odnosu uloženo-dobiveno nikako ne možete izgubiti. Ako ćemo komparirati sa npr. autima, naši pacijenti dobivaju ROLLS ROYCE po cijeni dobrog golfa, sa doživotnom garancijom. Ukratko takav proizvod, takve kvalitete, nećete nigdje drugdje naći po toj cijeni.
ZA SVE NAŠE RADOVE mi izdajemo RAČUN kojega u Vašoj zemlji možete koristiti za povrat poreza. Ni jedan naš rad nije bez računa.

DA LI IMAMO FINANCIRANJA, DA LI SE MOŽE PLAĆATI NA RATE I KOJI SU NAČINI PLAĆANJA

​Mi nudimo različite načine plaćanja : gotovina, kartice ili virmansko plaćanje. Imamo mogućnost i obročnog plaćanja karticom do 12 rata, a za talijanske građane JEDINI u Hrvatskoj nudimo financiranje preko talijanske firme PAGODIL i to do čak 5 godina.

BOJITE SE PRIJENOSA ZARAZNH BOLESTI

​Kod nas je isključen bilo kakav prijenos zaraznih bolesti između osoblja i pacijenata , kao i međusobno. Klinika sve radi po ISO standardima 9001.

DA LI KORISTIMO VRHUNSKE MATERIJALE

Straumann ® je najveći proizvođač implantata na svijetu ( Švicarska) , sa preko 60 godina postojanja i sa preko 20 MILIJUNA postavljenih implantata. Radi se o najčišćem titanskom implantatu, ili u kombinaciji sa cirkonom (ROXOLID ® površina) što mu daje ekstra potencijal za brže zaraštavanje u tijelu. Mi koristimo samo najbolje i najskuplje materijale za naše pacijente. Svi materijali u našoj klinici su proizvodi najvećih svjetskih kompanija poput Ivoclar Vivadent, 3M, GC itd.

DA LI SA DIABETESOM MOŽETE STAVITI IMPLANATE

​Puno naših pacijenata ima diabetes i ugrađujemo im implantate. Za uspješnost implantiranja puno je bitnija dobra higijena i redovne kontrole.

DA LI NAŠE OSOBLJE PRIČA VAŠ JEZIK

​Svi naši djelatnici pričaju talijanski jezik, a puno njih engleski, njemački, slovenski …. ne morate se bojati da se nećemo moći sporazumjeti 🙂

GDJE SE NALAZI KLINIKA I DA LI VAM JE AUTO ZAŠTIĆEN OD KRAĐE

​Klinika u Opatiji se nalazi u strogom centru, Slatina, doslovno 5 metara od plaže. Vaš auto možete parkirati u Garaži Slatina pod video nadzorom. Garaža je 2 min udaljena od nas.
ZA VIŠE INFORMACIJA KLIKNI OVDJE

DA LI DOBIVATE CERTIFIKATE ZA MATERIJALE KOJE KORISTIMO

​Svaki naš pacijent dobiva odmah po postavljanju rada u usta certifikat sa LOT brojem implantata i nadogradnje

A uz sve to znate da se morate natjerati na zahvat zbog sebe i svog zdravlja jer …

…Vas muči neugodan zadah iz usta, sramite se zbog stanja u ustima i manjka socijalnog kontakta, bojite se za svoje zdravlje zbog postojećih upala, bakterija i infekcija u ustima koje imate, i da ćete izgubiti zube… onda morate znati da Vas dobro razumijemo, da Vam možemo dokazati da mi već imamo rješenja za sve te probleme, da smo mi najbolji odabir za Vas i da ćemo Vam vratiti prekrasan i zdrav osmijeh i to u samo 24 sata!!! Naša misija je pomoći ljudima baš kao što ste Vi! Naš moto je SMILE 4 ALL

Smile ProArch
Straumann ProArch All on 4 Center Of Excellence

Mi jako dobro znamo svoj posao i kako ga najbolje napraviti!

Mi jako dobro znamo svoj posao i kako ga najbolje napraviti!

Morate znati da ste u dobrim rukama. Mi jako dobro znamo svoj posao, učili smo ga i specijalizirali puno godina, i kako znamo reći, imamo puno kilometara u nogama.

Sjetite se samo da preko 35000 implantata i više od 20000 zadovoljnih pacijenata govore za nas. Kada drugi pogriješe, često nas zovu da pomognemo popraviti. Mi radimo sa najmodernijim tehnikama , nijedan implantat se ne radi bez CBCT-a, kompletno smo digitalizirani, imamo vlastiti STRAUMANN ® CERTIFICIRANI LABORATORIJ. Dobivate najbolje materijale na svijetu i to sve kroz ruke jednih od najboljih kirurga i doktora u ovom području.

ProArch All on 4

Iskustva i preporuke naših pacijenata

Što reći? Od cura na recepciji, do dr. Milane i njezine asistentice, riječi hvale te iskrena preporuka, koji žele kvalitetu, pristupačnost i bezbolne tretmane. Hvala od srca cijelom kolektivu. I od srca hvala dr. Slovši koji mi je vratio povjerenje u medicinsku struku!

Olivera Malenić

Na preporuku prijatelja odlučila sam se za polikliniku Smile. Od samog ulaska na recepriju, pa do doktorica i njegog tehničara, imam samo riječi hvale. Ljubaznost, usluga, rad i profesionalnost na visokoj razini. Jedno veliko “Hvala” svima. Sa poštovanjem

Slavica Hajduković

Koristio sam usluge poliklinika Smile po prvi put. Našao sam puno profesionalizma u tehnički vrlo opremljenom okruženju, ali istodobno ugodnom i udobnom za pacijente. Preporučujem bez oklijevanja.

Alessandro F.