PRP tretman krvnom plazmom

PRP tretman krvnom plazmom najbolji je i najprirodniji estetski anti age tretman lica koji si možete pružiti.

Više od 20.000 zadovoljnih pacijenata

Više od 10 godina iskustva

Stručnjaci za anatomiju i estetiku lica

Promoviramo prirodan, svjež i zdrav izgled kože

Ordinacije na 3 lokacije

PRP tretman je estetski tretman lica tijekom kojeg se tretiranoj osobi nanosi na lice ili ubrizgava pod kožu plazma bogata trombocitima koja se izolira iz njihove vlastite krvi.

PRP je koncentrat proteina plazme bogate trombocitima dobivenih iz krvi koja je centrifugirana za uklanjanje crvenih krvnih stanica i ima iznimna regeneracijska svojstva.

PRP tretman-estetski tretman lica

Zašto se odlučiti za estetski tretman lica?

Tretmani lica popularni su desetljećima. Nekada ih se smatralo luksuzom i povlađivanjem samima sebi. Posljednjih su godina drastično porasli u popularnosti i dio su nužne brige o sebi. Obzirom da medicinska znanost stalno napreduje, danas su tretmani lica sigurniji i učinkovitiji nego ikad. U Poliklinici Smile s ponosom nudimo PRP tretman krvnom plazmom, ultimativni anti age tretman lica (tzv. Vampirski tretman) koji nudi brojne prednosti u odnosu na tradicionalne tretmane.

BESPLATNE KONZULTACIJE

Kako biste saznali više o nevjerojatnim prednostima koje pruža pomlađivanje lica krvnom plazmom, kontaktirajte profesionalne stručnjake za estetiku lica u Poliklinici Smile već danas kako biste zakazali svoje početne konzultacije.

BESPLATNE KONZULTACIJE

Kako biste saznali više o nevjerojatnim prednostima koje pruža pomlađivanje lica krvnom plazmom, kontaktirajte profesionalne stručnjake za estetiku lica u Poliklinici Smile već danas kako biste zakazali svoje početne konzultacije.

Čudotvorni PRP tretman lica

Čudotvorni PRP tretman lica

Pomlađivanje lica krvnom plazmom (kolokvijalno zvano pomlađivanje lica vlastitom krvlju), napredna je metoda za njegu kože koja iskorištava prirodnu moć vašeg tijela za samoiscjeljivanje. Često se naziva i vampirski tretman jer uključuje vađenje krvi. Vaša krv se sastoji od četiri osnovne komponente: crvenih krvnih stanica, bijelih krvnih stanica, plazme i trombocita.

Kada se trombociti u plazmi koncentriraju, događa se čudotvorni efekt. Kako bi postigli koncentriranu razinu trombocita u plazmi, sve četiri komponente vaše krvi razdvajamo sukladno njihovoj gustoći. Zatim trombocite ubrizgavamo u plazmu, pritom isključujući crvene i bijele krvne stanice.

PRP metoda se koristi za opisivanje bilo kakve primjene PRP-a, ili plazme bogate trombocitima, za dobrobit tijela. U kontekstu anti-aginga, plazma bogata trombocitima se ili ubrizgava u vašu kožu na određenu dubinu u skladu s vašim estetskim potrebama ili se širi po vrhu vašeg lica tijekom tretmana. U konačnici, vaša koža apsorbira PRP tretman. To skraćuje vrijeme oporavka od mikroiglica i pritom ubrzava proces proizvodnje kolagena.

Procedura tretmana

1

KONZULTACIJE

Započinjemo tretman s besplatnim konzultacijama. Naši stručnjaci će pregledati vaše lice i analizirati kožu. Razgovarat ćemo o trenutnom stanju, vašim željama i očekivanjima, te vam detaljno objasniti sve detalje tretmana.

2

PRIPREMA LICA I KRVNE PLAZME

Prije nego što započnemo tretman krvnom plazmom, vašu kožu lica nježno, ali temeljito očistimo. To osigurava da na vašoj koži nema prljavštine, prašine, peludi, zagađivača, šminke ili bilo koje druge nesavršenosti koja bi mogla uzrokovati negativnu reakciju na tretman.

Izvadit ćemo vam manju količinu krvi te je obraditi u centrifugi kako bi je očistili, odvojili crvena krvna i dobili plazmu bogatu trombocitima.

3

APLIKACIJA KRVNE PLAZME NA LICE

Dobiveni PRP ubrizgavamo u kožu pomoću vrlo finih iglica. Možete osjetiti blago peckanje tijekom postupka. Injektiranje PRP-a izravno u tkivo omogućuje vašem tijelu da apsorbira i u potpunosti iskoristi sve regenerativne prednosti vaše plazme bogate trombocitima.

4

OPORAVAK I REZULTATI

Nakon tretmana se možete vratiti svakodnevnim obvezama. Ovaj tretman pomlađivanja lica prirodno potiče proizvodnju kolagena u vašem tijelu, a potrebno je oko tri mjeseca da dođe do maksimalne regeneracije kolagena. Većina pacijenata primjećuje poboljšanje teksture kože u prvom mjesecu nakon tretmana. Preporuča se 2-3 tretmana u razmaku od 6-8 tjedana, a rezultati su dugutrajni.

Tko je idealan kandidat za PRP tretman?

Jedna od najpodcijenjenijih prednosti PRP tretmana lica je da je prikladan za gotovo sve osobe. Masti, kreme i losioni protiv znakova starenja mogu uzrokovati neugodne nuspojave ovisno o tipu kože, alergijama i drugim čimbenicima. S druge strane, za “vampirski tretman lica” koristi se krv iz vašeg tijela. Samim time nema mogućnosti za alergijsku reakciju. Ne može se dogoditi da će ga vaše tijelo odbaciti kao stranu tvar, jer naprosto nije.

Imajte na umu, međutim, da osobe s određenim problemima sa zgrušavanjem krvi koje redovito koriste lijekove za razrjeđivanje krvi ili pak imaju druge poremećaje povezane s krvlju nisu idealni kandidati za pomlađivanje lica krvnom plazmom. Također, možda ovo nije najbolji tretman za vas ako očekujete potpuno iste rezultate kao kod kirurškog zatezanja lica. Naime, poništavanje ekstremne štete od sunca zahtijeva i ekstremne postupke i terapije.

Idealan kondidat za PRP tretman
Za što sve koristimo PRP

Za što sve koristimo PRP?

Možda je ovaj tretman optimalna opcija za vas ako:

Naši stručnjaci

Ria Slovša spec. stom. protetike dr. med. dent.

Tretmani lica izvrsni su za vašu kožu. Ukoliko su kvalitetno izvedeni, mogu vam omogućiti da izgledate i osjećate se osvježeno, pomlađeno, sretno i zdravo. Tretman krvnom plazmom objedinjuje sve prednosti koje imaju tradicionalni tretmani lica, a također dodaje nekoliko vlastitih.
Dr. Ria Slovša

Prednosti tretmana krvnom plazmom

Oko 25. godine starosti, stopa proizvodnje kolagena u vašem tijelu drastično opada. Ona nastavlja značajno opadati do kraja vašeg života osim ako ne učinite nešto da potaknete njegovu prirodnu proizvodnju. Osim toga, sama kvaliteta proizvedenog kolagena opada. Sve to rezultira vidljivo ostarjelom kožom.

Bez obzira smetaju li vas fine linije na licu, umjerene ili duboke bore ili pak imate druge vidljive probleme s kožom, postoji izvrsna šansa da će “vampirski tretman lica” poboljšati kvalitetu vaše kože kroz povećanu proizvodnju kolagena. Proizvodnja kolagena stimulira se kada dođe do traume stanica kože. To se događa u sklopu tretmana krvnom plazmom kada male iglice prodiru u gornje slojeve vaše kože.

Čim mikroiglice prodru u vašu kožu, postojeći kolagen počinje liječiti kožu. U isto vrijeme, vaše tijelo počinje proizvoditi novi, jači, zdraviji kolagen. Ovom kvalitetnijem kolagenu potrebno je nekoliko tjedana da se formira. Iako ćete odmah primijetiti blago zatezanje kože, rezultati vašeg tretmana bit će sve vidljiviji u tjednima nakon zahvata.

Linije i bore na licu među najčešćim su razlozima zbog kojih se pacijenti odlučuju za pomlađivanje lica krvnom plazmom. Ovi uobičajeni znakovi starenja smanjuju se jer se promiče stanična regeneracija. Stare stanice kože se obnavljaju i stvaraju se nove stanice kože, kolagen i elastin. Fine linije i bore djelomično se eliminiraju jer se vaša koža lica prirodno zateže kao odgovor na mikro-ubode uzrokovane tretmanom.

Kao što smo prethodno naveli, kolagen je također neophodan za zategnutu, čvrstu kožu. Kako starite, vaša koža se počinje opuštati, ali se bore i linije ne stvaraju uvijek. Koža lica se s godinama često stanji, a određeni dijelovi lica, poput usana i obraza, vjerojatno će postati osjetno tanki i mršavi.

Kolagen koži daje puninu. Neke osobe mogu koristiti tretman krvnom plazmom kako bi napunili usne. Drugi ga koriste za rekonturiranje obraza bez potrebe za invazivnim medicinskim zahvatom. U svakom slučaju, naši su stručnjaci tu da vas savjetuju kako vam tretman lica krvnom plazmom može pomoći da postignete svoju idealnu estetiku.

Što je vaša koža jača i punija, to su dublji slojevi kože bolje zaštićeni od vanjskih iritacija. Jaka kožna barijera također pomaže u zadržavanju vlage. Štoviše, pomaže odčepiti pore, zbog čega hidratantne kreme imaju veći efekt na kožu. Učinci PRP tretmana lica na pore su malo zbunjujući jer tretman zapravo može smanjiti pore. Ali zapravo imate koristi od smanjenih i nezačepljenih pora, zbog lakše apsorpcije ljekovitih pripravaka za poboljšanje estetskih rezultata.
Ako imate ožiljke od akni, kirurške ožiljke, ožiljke od ozljeda, strije, hiperpigmentaciju i druge probleme s izgledom kože, tretman krvnom plazmom vam može pružiti znatne benefite. Zbog transformacije starih stanica kože u nove, zdrave, bit ćete zapanjeni nevjerojatnim poboljšanjem izgleda vaše kože samo nekoliko dana nakon jednog PRP tretmana lica.
Prednosti tretmana krvnom plazmom
tretman lica krvnom plazmom-garancija

GARANCIJA KVALITETE

Garancija kvalitete u Poliklinici Smile

Tretman lica krvnom plazmom trebate napraviti samo jednom godišnje ili jednom u dvije godine kako biste zadržali svoj svjež, mladenački izgled. Osim toga, potrebno vam je manji broj PRP tretmana lica nego kod klasičnih tretmana mikroiglicama kako biste postigli svoju idealnu estetiku. Uz PRP tretman potrebno vam je samo pet sesija kako biste drastično poboljšali izgled keloidnih ožiljaka. A ožiljci od akni mogu se izliječiti u dva do četiri tretmana.

Cijena PRP tretmana

Cijena anti-age tretmana lica krvnom plazmom u Poliklinici Smile kreće od 100,00 €.
Kako biste saznali više o nevjerojatnim prednostima koje pruža pomlađivanje lica krvnom plazmom, kontaktirajte profesionalne stručnjake za estetiku lica u Poliklinici Smile već danas kako biste zakazali svoje početne konzultacije.

Pregledat ćemo trenutno stanje i zdravlje vaše kože i razgovarati o vašim estetskim željama i ciljevima. Nakon toga ćemo za vas pripremiti personalizirani plan tretmana koji će vam pomoći da se osjećate i izgledate odlično.

Što trebate znati prije zahvata?

Ukoliko razlišljate o tretmanu, evo nekoliko stvari koje biste trebali uzeti u obzir:

PRP potiče proizvodnju kolagena i potiče ga na potpuno pomlađivanje lica umjesto da se fokusira samo na određene bore. Stvorit će novu iskru na licu popunjavajući izgubljeni volumen obraza, poboljšavajući tonove kože, krojeći kožu glatkom i zategnutom.

PRP tretmani imaju tendenciju da traju dugo vremena. Kod tretmana lica i kose, kao i PRP tretmana za medicinske probleme, rezultati mogu trajati 1 ili 2 godine.

Pomlađivanje kože obično zahtijeva četiri tretmana, a svaki od tih tretmana treba biti u razmaku od četiri do osam tjedana. Također, uz PRP tretman potrebno vam je samo pet sesija kako biste drastično poboljšali izgled keloidnih ožiljaka. A ožiljci od akni mogu se izliječiti u dva do četiri tretmana.

Botox i PRP zajedno daju vam najbolje od oba svijeta. Botox je sredstvo za opuštanje mišića koje djeluje gotovo odmah kako bi se riješilo štipanje mišića koje doprinosi stvaranju bora. Rezultat je glađa koža. Učinci PRP-a djeluju postupnije, ali je transformacija ogromna.

Kao što svi želimo izgledati mlađe i ne želimo izgledati zapušteno, isto tako nemamo vremena čekati postizanje optimalnog izgleda. Uz tradicionalni tretman lica mikroiglicama, možete iskusiti značajno crvenilo pet do sedam dana nakon tretmana. Uz dodatak krvne plazme bogate trombocitima, možete eliminirati to razdoblje oporavka. Zahvaljujući PRP-u, “mikro-ozljede” nastale mikro iglicama zacjeljuju praktički trenutno.
Injektiranje PRP-a uključuje korištenje vlastitih trombocita osobe, zbog čega osobe koje primaju ovaj tretman obično nemaju nikakve nuspojave na injekcije. Međutim, mogu osjetiti iritaciju, bol ili krvarenje na ili oko mjesta injekcije.
Istina je da je tanka, nježna koža oko vaših očiju, linije kose i usta iznimno osjetljiva. Ipak, nećete osjećati bol, već eventualno blagu i kratkotrajnu nelagodu na mjestu uboda sitnih iglica koja vrlo brzo nestaje.
Izbjegavajte intenzivno vježbanje, izlaganje suncu i toplini najmanje 24 sata nakon tretmana. Pazite da tijekom procesa ozdravljenja koristite samo čistu posteljinu i ručnike. Izbjegavajte kontakt kućnih ljubimaca i male djece s tretiranom kožom prvih 12 – 24 sata.

Pomlađivanje lica krvnom plazmom može na prvu djelovati kao dugotrajan proces. Prvo, krv se mora izvući u špricu. Zatim se treba staviti u centrifugu i obraditi. Ova obrada uključuje čišćenje krvi kako bi bila spremna za odvajanje komponenti vaše krvi po masi te injekciju.

Za vađenje krvi uopće ne treba puno vremena. Zatim je potrebno samo tri do pet minuta da vaša krv prođe kroz centrifugu. U konačnici, sama terapija traje samo između 30 i 60 minuta, ovisno o veličini i broju područja lica koja želite tretirati.

Još jedna fenomenalna prednost tretmana krvnom plazmom je da nema puno posla oko pripreme za tretman. Tijekom vaše prve konzultacije dat ćemo vam popis uputa kojih bi se trebali pridržavati. Općenito, postoje samo tri jednostavna koraka na koja trebate biti spremni:

  1. Nanosite zaštitnu kremu protiv sunca svaki put kada izlazite iz kuće sedam dana prije tretmana.
  2. Pijte najmanje dvije litre vode dnevno tijekom tri dana prije tretmana.
  3. Dođite na svoj termin čistog lica. Nemojte nanositi šminku, hidratantnu kremu ili bilo koji drugi proizvod za njegu kože. Zapamtite, vaše će lice ionako biti očišćeno prije tretmana.
Ubrizgane neposredno ispod površine kože, PRP injekcije mogu pomoći preokrenuti znakove starenja kože, uključujući uklanjanje ili poboljšanje izgleda bora, finih linija i opuštene kože.
PRP je mnogo sigurnija alternativa dermalnim filerima, a rezultati su obično čak i bolji nego što se postižu s dermalnim filerima.

Prednosti PRP tretmana za pomlađivanje lica:

2_1
Skraćuje vrijeme oporavka od mikroiglica
2
Ubrzava proces proizvodnje kolagena
4_1
Smanjuje fine linije i bore
1
Koža je zategnutija i čvršća
4
Poboljšano zadržavanje vlage u koži
6
Poboljšana tekstura i izgled kože

Besplatne konzultacije u 3 jednostavna koraka

1

Naručite se na besplatne konzultacije

Nalazimo se u srcu Opatije s parkiralištem u blizini, a za udaljenije pacijente nudimo i organiziranje smještaja i slobodnog vremena.

2

Posjetite nas

Pregledat ćemo vaše lice te održati konzultacije o vašim ciljevima, željama i očekivanjima.

3

Odlučite se za tretman u klinici od povjerenja

Kada doživite naš prijateljski pristup pacijentima, stručnost osoblja te transparentnost u radu, znat ćete da ste pronašli pravo mjesto za željeni estetski tretman.

Imate bilo kakva pitanja i nedoumice?
Ne ustručavajte se nazvati nas, poslati nam poruku putem društvenih mreža, ili upit putem kontakt forme ili emaila, tu smo za vas.