All on 4 i All on 6 Straumann Pro Arch

Straumann Pro Arch 100%-tno je rješenje koje vam u svega jednom danu vraća osmijeh na lice.

Više od 10 godina iskustva
u oralnoj kirurgiji i implantologiji

više od 35.000 uspješno
postavljenih implantata

funkcionalnost i estetika osmijeha
u samo 24 sata

centar izvrsnosti

Straumann

Posebno doživotno jamstvo za Straumann ®  implantate

BESPLATAN PREGLED

Svaki dan pomičemo granice kako bismo pružili samo najbolje našim pacijentima. Prvi besplatan pregled uključuje pregled specijaliste, 2D RTG snimak obje čeljusti, konzultacije i izradu zagarantirane ponude.

BESPLATAN PREGLED

Svaki dan pomičemo granice kako bismo pružili samo najbolje našim pacijentima. Prvi besplatan pregled uključuje pregled specijaliste, 2D RTG snimak obje čeljusti, konzultacije i izradu zagarantirane ponude.

Besplatan prvi pregled - Poliklinika Smile

All On 4 metoda je tehnika ugradnje zubnih implantata kojom se svi gornji ili donji zubi zamjenjuju sa samo četiri zubna implantata koji služe kao potpora za fiksni zubni most.

Straumann pro arch all on four

Zubni implantati Straumann s doživotnom garancijom

Zubni implantati Strauman All on 6
Play Video about Zubni implantati Strauman All on 6

Nedostaje vam više zubi i tražite kvalitetno, cjelovito i trajno rješenje bez nelagode i problema koje stvaraju zubne proteze? Imamo odlično rješenje za vas u vidu Straumann ® Pro Arch tretmana All on four, All on six ili All on eight. U pitanju su vrhunski implantološki tretmani i trenutna rješenja za bezube čeljusti kod pacijenata s ograničenim raspoloživim volumenom kosti.

Ova revolucionarna metoda u grani implantologije omogućava bezubim pacijentima ili pacijentima s protezama, nove zube u samo jednom danu. Čitav set zuba postavlja se na samo 4, 6 ili 8 zubnih implantata. Zahvaljujući posebnoj metodi ugradnje implantata, postupci za nadogradnju kosti ili podizanje sinusa, koji se obično izvode kada se implantati ugrađuju tradicionalnim metodama, ovdje nisu potrebni.

Uvažavajući specifične potrebe i očekivanja pacijenata, u Poliklinici Smile osiguravamo sve potrebne zubne implantate i protetske komponente, kako na razini kostiju tako i na mekom tkivu kako bi osigurali besprijekoran i siguran tretman te maksimalnu ugodnost pacijenata za vrijeme terapije. Rezultat je vrhunska kvaliteta sa strane funkcionalnosti kao i estetike.

Procedura All on 4 / All on 6 metode
- od dijagnoze do postoperativne njege

1

Prvi pregled i dijagnostika

Na temelju prvog kliničkog pregleda, ortopan i CBCT 3D snimke ustanovit ćemo stanje kosti i vidjeti jeste li idealan kandidat za ALL ON 4 ili ALL ON 6 metodu te na temelju nje predložiti vam trenutno najbolje implanto-protetsko rehabilitacijsko rješenje za vaš slučaj. Sam zahvat i proces ovise o stanju pacijenta; da li je potrebno liječiti ili pak vaditi zube koji su oštećeni i sve se izvodi u lokalnoj anesteziji stoga je postupak bezbolan.

2

Ugradnja zubnih implantata

U bezubu čeljust okomito ugrađujemo 2 zubna implantata, na poziciji dvojki dok stražnje implantate ugrađujemo pod određenim kutom. Nakon ugradnje pristupamo izradi privremenog protetskog rada koji vam omogućava potpunu funkcionalnost zubi u samo 24 sata od zahvata.

3

Osteointegracija

Slijedi razdoblje srastanja implantata s čeljusnom kosti, a vi cijelo vrijeme imate privremenu protezu. Ova faza najčešće traje 3 do 6 mjeseci, ovisno o samom pacijentu, a po završetku ovog procesa vaše tijelo bi trebalo potpuno prihvatiti ugrađene implantate.

4

Uzimanje otisaka

Kada smo zadovoljni s razvojem prethodnih koraka, vrijeme je za uzimanje otisaka i izradu finalnog protetskog rada u našem vrhunskom digitalnom laboratoriju pomoću CAD-CAM tehnologije.

5

Postavljanje fiksnog protetskog rada

Završni korak podrazumijeva postavljanje fiksnog protetskog rada, u ovom slučaju zubnog mosta koji se pričvršćuje na ugrađene implantate.

Straumann impianti

TKO JE IDEALAN KANDIDAT ZA ALL ON 4 METODU?

Naši stručnjaci

dr. sc. MOM M.Sc Darko Slovša dr. dent. med. je Straumann®opinion leader i edukator, specijalist oralne kirurgije uz dodatne specijalizacije za implantologiju i regeneraciju kosti. 

Dr. Darko Slovša - Poliklinika Smile

Pacijenti su dr. Darka Slovšu izabrali za najdoktora za 2021., 2022. i 2023. godinu u području oralne kirurgije.

Najdoktor 2021., 2022. i 2023. godine

All-on-4 metodu preporučam svim osobama koje su tijekom godina, iz bilo kojeg razloga izgubile sve zube ili su im preostali zubi u vrlo lošem stanju pa ih je potrebno izvaditi. U pitanju je zahvat vrlo visokog postotka uspješnosti, a ono najbolje je što već dan nakon zahvata dobijete potpunu funkcionalnost čeljusti, a samim time i veću kvalitetu života.

Online konzultacije dr. Darko Slovša

ONLINE konzultacije

Ako niste u mogućnosti posjetiti nas u Opatiji ili želite individualan razgovor s Dr. Slovšom, rezervirajte termin za online konzultacije. Doći ćete do specifičnih informacija i dobiti odgovore na sva pitanja i nedoumice.

Online konzultacije dr. Darko Slovša

ONLINE konzultacije

Ako niste u mogućnosti posjetiti nas u Opatiji ili želite individualan razgovor s Dr. Slovšom, rezervirajte termin za online konzultacije. Doći ćete do specifičnih informacija i dobiti odgovore na sva pitanja i nedoumice.

PREDNOSTI STRAUMANN PRO ARCH ALL ON 4 METODE U POLIKLINICI SMILE

Kraće vrijeme oporavka

Pacijenti mogu sigurno jesti svu hranu

Jednostavno i lako održavanje oralne higijene

Prirodni izgled zuba

Korištenje Straumann implantata vrhunske kvalitete

Dugoročno, stabilno i sigurno rješenje

Postupci za povećanje kosti ili podizanje sinusnog poda nisu potrebni

Garancija kvalitete - Zubni implantati Straumann

GARANCIJA KVALITETE STRAUMANN

Straumann zubni implantati - doživotna garancija

Idealan proizvod za vas, kombinacija švicarske preciznosti i njemačke kvalitete – Straumann Pro Arch, najbolje rješenje koje vam vraća osmijeh u 24 sata. Koristimo Straumann ® ključne tehnologije: Roxolid ® (smanjena invazivnost) i SLActive ® (predvidivost čak i kod rizičnih pacijenata), pružamo jedinstvenu kombinaciju snage i sposobnosti iscjeljivanja.

All On 4 cijena terapije

Važno je naglasiti da je svaki slučaj jedinstven. Naša ALL ON 4 cijena najpovoljnija je na tržištu kada se gleda omjer uloženog i dobivenog. Vrhunska kvaliteta materijala, doživotna garancija na implantate, najkompetentnije osoblje te moderna oprema i tehnologija omogućavaju da cijena kao i sam postupak tretmana budu nenadmašni. All on 4 cijena terapije u Poliklinici Smile kreće od 6.997 €, a konačna cijena ovisi o vašem konkretnom stanju te vrsti konačnog rada.

Najbolji način da saznate koliko će koštati vaši implantati jest početno savjetovanje s našim liječnicima.

CGI - Računalno navođena implantologija

Minimalno invazivna metoda za maksimalno precizno postavljanje Straumann implantata

Pri vođenju implantoloških zahvata koristimo CGI tehnologiju koja nam omogućava da na siguran, precizan i predvidiv način dizajniramo i unaprijed isplaniramo proces ugradnje implantata. Postižemo prirodniji i ljepši izgled implantata u odnosu na tradicionalan pristup i ručne radove.

CGI metoda skraćuje vrijeme i broj posjeta, nema šivanja rana jer se bušenja vrše kroz gingivu pod unaprijed definiranim kutom i dubinom, a mjesto implantacije zacjeljuje brzo.

CGI - Računalno navođena implantologija

CGI - Računalno navođena implantologija

Minimalno invazivna metoda za maksimalno precizno postavljanje Straumann implantata

Pri vođenju implantoloških zahvata koristimo CGI tehnologiju koja nam omogućava da na siguran, precizan i predvidiv način dizajniramo i unaprijed isplaniramo proces ugradnje implantata. Postižemo prirodniji i ljepši izgled implantata u odnosu na tradicionalan pristup i ručne radove. CGI metoda skraćuje vrijeme i broj posjeta, nema šivanja rana jer se bušenja vrše kroz gingivu pod unaprijed definiranim kutom i dubinom, a mjesto implantacije zacjeljuje brzo.

CGI - Računalno navođena implantologija

Imate pitanje ili nedoumica u vezi tretmana ili cijena?

Poslušajte našeg glavnog oralnog kirurga i vlasnika poliklinike Smile i javite se video, audio ili tekstualnom porukom.

PACIJENTI O NAMA

Najčešća pitanja i zablude o All On 4 tretmanu

U Poliklinici Smile koristimo specijalne površinske anestezije kako ne bi osjetili ni sam ubod injekcije. Po potrebi koristimo i posebne BEZBOLNE električne injekcije koje bez pritiska postepeno ubrizgavaju anestetik.

Uz sve to za naše najzahtjevnije pacijente nudimo uslugu sedacije uz pratnju našega iskusnoga specijalista anesteziologije dr. Štifanića. Mi vam garantiramo 100% BEZBOLNOST.

Istina je da se i nama može dogoditi da ispadne implantat. Puno je faktora i s vaše i s naše strane koji mogu do toga dovesti. Puno bitnije za vas je da znate da takve probleme, koji su iznimno rijetki (u Poliklinici Smile – ispod 1% slučajeva), mi jako brzo rješavamo, i to BEZ dodatnih troškova za vas.

Rijetki su pacijenti kod kojih se ne može staviti implantat ili popraviti kost pa onda staviti zubni implantat. U većini slučajeva oralni kirurg u Poliklinici Smile je u stanju s vašom kosti popraviti ležište za budući zubni implantat. Naša klinika je centar za BONE MANAGEMENT specijalizirana upravo za najteže situacije u ustima gdje nedostaje kosti. A tretmani ALL ON 4 i ALL ON 6 upravo su predviđeni za pacijente s manjkom kosti.

Ukoliko je vaš slučaj ipak toliko težak, možemo vam ponuditi naš najnoviji tretman – NO BONE IMPLANT koncept. U pitanju je ugradnja subperiostalnih implantata koji su idealni za osobe s nedostatkom kosti u čeljusti.

Svi naši zahvati kratko traju, u 95% slučajeva, radi se o radovima koji se završavaju u jednom danu. Ovisno o mogućnostima, trudimo se što više toga obaviti u svakoj posjeti i smanjiti broj dolazaka u kliniku te vam tako uštedjeti vrijeme.

Kod jednog od nazahtjevnih radova, potpuno bezubih pacijenata gdje postavljamo Straumann Pro Arch ALL on 4 ili ALL on 6 rad (fiksni rad na 4 ili 6 implantata), pacijent bi trebao imati maksimalno 5 posjeta klinici.

Većinu naših zahvata rješavamo u jednom danu. Kod većih zahvata kao što je naprimjer Straumann Pro Arch ® (Premium All on 4 ili All on 6) samo kod prve posjete pacijent mora jednu noć prespavati u Opatiji. U toj situaciji mi organiziramo smještaj. Čak i kod tako velikih radova kao što je kompletna bezubost (ako imamo dovoljno kosti) nije potrebno više od 5 dolazaka ukupno i to sve u razdoblju od 4-6 mjeseci.

Klinika je 24 sata dostupna pacijentima, izvan radnog vremena postoji dežurni telefon na koji se preusmjeravaju telefonski pozivi. Također imamo i kliniku u Trstu i vanjsku jedinicu u Ljubljani gdje se naš pacijent može obratiti u slučaju potrebe.

Za sve radove dajemo garanciju. Ona je za protetske radove (zubne krunice, mostove, radove na implantatima) 2 godine, s mogućnošću produženja na dodatne 3 godine, dok je za implantate Straumann garancija DOŽIVOTNA!

Mi radimo kao jedna od rijetkih klinika po ISO Certifikatu 9001, koji garantira da su, uz protokole Melag, svi instrumenti u ordinaciji sterilni. Svaki instrument koji dođe iz sterilizacije u ordinaciju ima svoj vlastiti barcode kao dokaz sterilnosti.

All on 4 implantati dokazano izdržavaju test vremena. Statistički podaci pokazuju da mogu trajati 20 godina ili dulje uz pravilnu njegu. Same implantate vjerojatno neće biti potrebno mijenjati. S druge strane, fiksni most na implantatima će se svakodnevno trošiti pa će ga s vremenom biti potrebno zamijeniti.

Pacijenti mogu imati problema sa zagrizom zbog nedostatka živčanih završetaka u zubnom luku. Nedostatak živčanih završetaka također može dovesti do problema sa žvakanjem. U Poliklinici Smile pacijenti će dobiti savjete kako pažljivo žvakati i jesti dok ne steknu sigurne navike žvakanja s novim zubima.

Svi naši zaposlenici su više godina u našem timu, poznaju sve naše pacijente, sudjeluju na edukacijama po cijelom svijetu ali i na našim internim edukacijama koje redovito održavamo. Svi su prošli tečajeve za reanimaciju i hitna medicinska stanja te znaju kako raditi po najvišim standardima suvremene stomatologije.

Svi naši doktori, protetičari i kirurzi, imaju sve potrebne licence za rad i dugogodišnje iskustvo. Kao mali primjer, dr. Slovša i dr. Isomura (naši oralni kirurzi) uspješno su ugradili u svojoj karijeri više od 35.000 implantata, što samo pokazuje njihovu nadprosječnu stručnost.

Njihovo bogato iskustvo uključuje i brojne Straumann Pro Arch ALL ON 4 i ALL ON 6 zahvate.

All on 4 cijena u Poliklinici Smile je vrlo korektna za pruženu uslugu i ugrađeni materijal. To znači da, ako uzmete u obzir da dobivate najkvalitetniji implantat i abutment (nadogradnju na implantatu) na svijetu tvrtke Straumann ® iz Švicarske, i najkvalitetniju keramiku tvrtke Ivoclar Vivadent ® iz Lihtenštajna, u odnosu uloženo-dobiveno nikako ne možete izgubiti.

Ako ćemo komparirati sa primjerice automobilima, naši pacijenti dobivaju Rolls Royce po cijeni dobrog Golfa, sa doživotnom garancijom. Ukratko takav ALL on 4 ili ALL on 6 proizvod, takve kvalitete, nećete nigdje drugdje naći po toj cijeni.
Za sve naše radove izdajemo račun kojeg možete koristiti za povrat poreza. Ni jedan naš rad nije bez računa.

U Poliklinici Smile nudimo različite načine plaćanja: gotovina, kartice ili virmansko plaćanje. Imamo mogućnost obročnog plaćanja karticom do 12 rata bez naknade, kao i mogućnost potrošačkog kredita uz rok otplate do 7 godina.

Za talijanske građane JEDINI u Hrvatskoj nudimo financiranje preko talijanske firme PAGODIL i to do čak 5 godina.

Više o opcijama plaćanja možete saznati OVDJE.

Straumann ® (Švicarska) je najveći proizvođač implantata na svijetu, s preko 60 godina postojanja i s preko 20 milijuna postavljenih implantata. Radi se o najčišćem titanskom implantatu, ili u kombinaciji sa cirkonom (ROXOLID ® površina) što mu daje ekstra potencijal za brže zaraštavanje u tijelu.

U Poliklinici Smile koristimo samo najbolje i najskuplje materijale za naše pacijente i naše radove ALL ON 4 i ALL ON 6. Svi materijali u našoj klinici su proizvodi najvećih svjetskih kompanija poput Ivoclar Vivadent, 3M, GC itd. Na sve naše radove dajemo garanciju.

Puno naših pacijenata ima diabetes i ugrađujemo im zubne implantate. Za uspješnost implantiranja puno je bitnija dobra higijena i redovne kontrole.

Svaki naš pacijent dobije odmah po postavljanju ALL ON 4 ili ALL ON 6 rada certifikat sa LOT brojem implantata i nadogradnje.

Svi naši djelatnici pored hrvatskog pričaju talijanski jezik, a puno njih engleski, njemački, slovenski …. ne morate se bojati da se nećemo moći sporazumjeti.

Pacijenti koji odaberu All on 4 ne samo da će dobiti novi osmijeh koji izgleda kao pravi, već će ih s vremenom i osjećati kao prirodne zube. Također, zamjenom korijena zuba, zubni implantati mogu stabilizirati čeljusnu kost i spriječiti potencijalno propadanje kosti nakon gubitka zuba.

Dobri kandidati mogu uključivati: 

  • Osobe koje su izgubile više zubi zbog ozljede. 
  • Osobe koje su izgubili više zubi zbog karijesa.
  • Osobe s uznapredovalom bolešću desni.

ZAŠTO SE ODLUČITI ZA ALL ON 4 METODU U POLIKLINICI SMILE?

smiley-happy-1

Više od 20.000 zadovoljnih pacijenata

desktop-computer-1

Računalno vođena implantologija (CGI)

check-badge

Straumann centar izvrsnosti

dentistry-tooth-shield

Licencirani centar za augmentaciju kosti

certified-ribbon-1

Jamstvo na rad i sve materijale

dentistry-tooth-search

Planmeca ® referentna klinika i centar izvrsnosti

Besplatni pregled u 3 jednostavna koraka

1

Naručite se na besplatan pregled

Pregledat ćemo vaše zube i oralno zdravlje, napraviti panoramsku snimku te održati konzultacije sa specijalistom nakon čega ćete dobiti ponudu sa zajamčenom cijenom za eventualne radove.

2

Posjetite nas

Nalazimo se u srcu Opatije s parkiralištem u blizini, a za udaljenije pacijente nudimo i organiziranje smještaja i slobodnog vremena.

3

Odlučite se za terapiju u klinici od povjerenja

Kada doživite naš prijateljski pristup pacijentima, stručnost osoblja te transparentnost u radu, znat ćete da ste pronašli pravo mjesto za sve vaše dentalne potrebe.

Besplatni pregled u 3 jednostavna koraka

1

Naručite se na besplatan pregled

Pregledat ćemo vaše zube i oralno zdravlje, napraviti panoramsku snimku te održati konzultacije sa specijalistom nakon čega ćete dobiti ponudu sa zajamčenom cijenom za eventualne radove.

2

Posjetite nas

Nalazimo se u srcu Opatije s parkiralištem u blizini, a za udaljenije pacijente nudimo i organiziranje smještaja i slobodnog vremena.

3

Odlučite se za terapiju u klinici od povjerenja

Kada doživite naš prijateljski pristup pacijentima, stručnost osoblja te transparentnost u radu, znat ćete da ste pronašli pravo mjesto za sve vaše dentalne potrebe.

Pročitajte posljednje iz našeg bloga

Pročitajte posljednje iz našeg bloga

Imamo odgovarajuća rješenja za sve vaše stomatološke probleme.

Ukoliko imate pitanja ili želite dogovoriti termin za besplatni prvi pregled i konzultacije s našim specijalistom, javite nam se. Radujemo se vašem dolasku.

Imamo odgovarajuća rješenja za sve vaše stomatološke probleme.

Ukoliko imate pitanja ili želite dogovoriti termin za besplatni prvi pregled i konzultacije s našim specijalistom, javite nam se. Radujemo se vašem dolasku.