Izbjeljivanje zubi

Uz izbjeljivanje zubi do bijelih zubi i blistavog osmijeha

Više od 10 godina iskustva

Više od 20.000 zadovoljnih pacijenata

Čak do 9 nijansi svjetliji zubi

Prirodan i prekrasan osmijeh

Vrlo učinkovit i potpuno siguran tretman

BESPLATAN PREGLED

Svaki dan pomičemo granice kako bismo pružili samo najbolje našim pacijentima. Prvi besplatan pregled uključuje pregled specijaliste, 2D RTG snimak obje čeljusti, konzultacije i izradu zagarantirane ponude.

BESPLATAN PREGLED

Svaki dan pomičemo granice kako bismo pružili samo najbolje našim pacijentima. Prvi besplatan pregled uključuje pregled specijaliste, 2D RTG snimak obje čeljusti, konzultacije i izradu zagarantirane ponude.

Besplatan prvi pregled - Poliklinika Smile

Izbjeljivanje zubi je postupak kojim se značajno posvjetljuje nijansa zubi, uklanjaju mrlje i pigmentacija te osigurava blistav osmijeh.

U današnje vrijeme najučinkovitiji postupak izbjeljivanja je lasersko izbjeljivanje zubi u stomatološkoj ordinaciji.

U pitanju je potpuno siguran i vrlo učinkovit tretman estetske stomatologije.

izbjeljivanje zubi-definicija

Zašto vam je potrebno izbjeljivanje zubi?

zašto izbjeljivanje zubi

Lijep, širok i srdačan osmijeh nešto je kao osobni pečat svakog pojedinca. Osmijeh ne može a da se ne primijeti. Pri prvom susretu ili u svakodnevnim susretima sa poznatim i manje poznatim osobama, osmijeh je uvijek prisutan.

Izbjeljivanje zubi u našoj poliklinici rješavamo vrlo brzo i potpuno bezbolno. Jednostavnim i efikasnim postupcima izbjeljivanja zuba, uklanjamo sve probleme i nagomilane frustracije zbog „neuglednih žutih zuba“.

Zahvaljujući našim profesionalnim zahvatima, jednostavno i po vrlo povoljnoj cijeni, možete ponovno vratiti svoje bijele i sjajne zube te se iznova široko i sretno smijati.

Osnovni preduvjet je da su zubi zdravi, bez prisutnosti bolesti kao što su karijes i neke druge bolesti ili kamenac, različite zubne mrlje i lomovi. Takve stvari se moraju sanirati, to su radovi koji imaju prioritet i nakon njihova uspješna završetka radimo izbjeljivanje zubi kao završni čin na putu ka sretnom osmjehu. Nažalost, puno je osmijeha koji se rukom zaklanjaju. Koji se kriju. Ili se barem pokušavaju skriti. Osmijeh se prepoznaje na licu, ali se ne vidi, jer se zaklanja, skriva. I to ne zbog samog osmijeha nego zbog – zubi. Osmijeh nas definira, osmijeh nas odaje, po osmijehu se prepoznajemo, osmijeh nas izdaje ili promovira. Zato je izbjeljivanje zubi danas sve češći stomatološki zahvat.

Koraci do blistavo bijelog osmijeha

1

NARUČITE SE ZA SVOJ TERMIN

Nakon što ste nas kontaktirali s upitom (preko forme putem ove stranice, whatsapp ili chat gumbićem dolje desno) mi ćemo vam osigurati termin za konzultacije što prije kako biste u najkraćem roku dobili odgovore i mogućnosti na sva vaša pitanja i nedoumice za izbjeljivanje zubi.

2

BESPLATAN PREGLED I IZRADA PONUDE

Pri prvom pregledu u našoj klinici prikupljamo sve potrebne materijale i dokumentaciju što uključuje: fotodokumentaciju trenutačnog stanja i radimo vam uz planirano izbjeljivanje zubi i besplatan prvi preged naših stručnih stomatologa.

Na osnovu svega viđenog i dogovorenog izradit ćemo vam plan terapije s inicijalnom ponudom uz sva pojašnjenja koja možete trebati.

3

BRZ I BEZBOLAN TRETMAN

Brza i bezbolna terapija je najveća prednost ovog suvremenog koncepta, a podrazumijeva izbjeljivanje zubi u samo jednoj posjeti.

Ova faza vrlo je bitna jer zajedno s pacijentom detaljno proučavamo i analiziramo jesu li potrebne ikakve izmjene i korekcije kako bismo mogli finalizirati ljepotu vašeg osmijeha.

Ako je potrebno prilagođavati boju, ponovo fotografiramo te ako je potrebno i skeniramo novo stanje kako bi dobili željeni izgled osmijeha.

Kako se provodi izbjeljivanje zubi

Kako se provodi izbjeljivanje zubi?

Konkretan plan terapije za izbjeljivanje zubi ovisi isključivo o anomalijama vašeg postojećeg stanja, kao i održavanosti vaših zubi. Na temelju toga se donose odluke koje će kreirati daljnje korake terapije.

Terapija se može sastojati od nekoliko različitih zahvata: počevši od čišćenja zubnog kamenca i samog laserskog izbjeljivanja zubi, zatim uklanjanja starih ispuna, ali možemo predložiti i postavljanje ljuskica, ugradnju krunica, zubnih mostova, dentalnih implantata, ortodontsku terapiju, gingivoplastiku i ostale zahvate. U planu terapije predlažemo one zahvate koji su potrebni i korisni za vaš specifični slučaj, a sve u ovisnosti o zdravlju vaših zubi i stvarnoj potrebi. Konačni plan terapije formiramo u dogovoru s vama.

Uz suvremene tehnike izbjeljivanja zubi naša klinika je poznata i po konceptu Digital Smile Design. U pitanju je fantastičan alat koji vam omogućava da gotovo rješenje vidite unaprijed prije bilo kakvih radova. Osim toga smanjuje broj dolazaka u ordinaciju, pa je zadovoljstvo učinjenim potpuno. A najvažnije od svega, dobit ćete prekrasan osmjeh koji se savršeno uklapa u proporcije vašeg lica.

Nama su uvijek na prvom mjestu očekivanja i želje naših pacijenata, a ovaj sjajan koncept omogućava vam da do najsitnijih detalja sudjelujete u kreiranju svojeg novog osmijeha.

Naši stručnjaci

Ria Slovša spec. stom. protetike dr. med. dent.

Bijeli zubi i blistavi osmijeh ono su što svi priželjkujemo. Srećom, to vam je zaista na dohvat ruke zahvaljujući suvremenoj tehnologiji i našem stručnom osoblju. Omogućite si profesionalno izbjeljivanje zubi laserom i više se nećete prestati smijati i pokazivati zadivljujuću bjelinu svojih zubi.

Dr. Ria Slovša

Načini izbjeljivanja zubi u Poliklinici Smile

Sve vrste izbjeljivanja zubi koje radimo svjetski su poznate i priznate metode i imaju svoju potvrđenu efikasnost. Razlikuju se donekle u vremenu primjene i rezultatima te po mjestu rada – kod nas u poliklinici ili u vlastitom domu.

Naša poliklinika obavlja svjetski najpoznatije metode izbjeljivanja zuba:

Prednosti laserskog izbjeljivanja zubi

dentistry-tooth-shield-1
Primjena programa za osjetljive zube
dentistry-tooth-jaws
6 do 9 nijansi svijetlija boja zuba
smiley-happy-1
Potpuno bezbolan i brz zahvat
check-badge
Iznimno učinkovit zahvat
dentistry-tooth-shield
Vrlo sigurno i neštetno za zube
calendar-check
Dugotrajni rezultati

Cijena za izbjeljivanje zubi

Jedva čekate imati blistav osmijeh? Nemojte odustajati zbog cijene! U našoj Smile klinici cijena za lasersko izbjeljivanje zubi kreće već od 106,00 € po čeljusti. Ali to nije sve – rezultati će biti vidljivi odmah, a vaše samopouzdanje bit će na vrhuncu!

Želite znati više? Dogovorite besplatan prvi pregled i konzultacije s našim stručnjacima, koji će vam izraditi plan i cijenu terapije. Tko zna, možda ćete čak ostvariti dodatne popuste ili pogodnosti i ostvariti svoj san o prekrasnom osmijehu. Ne čekajte više, nazovite nas i osmijehnite se već danas!

Prednosti lasera u odnosu na lampe

Laser Biolase koji mi koristimo oslobođenu energiju šalje do posebnih dijelova gela za izbjeljivanje zubi, što izaziva i aktivira reakciju mnogo brže nego kod svjetlosne lampe. To je ujedno razlog što lasersko izbjeljivanje zubi traje kraće, zašto je smanjen rizik bolnih popratnih posljedica i minimiziran rizik od osjetljivosti zuba.

Laser u stomatologiji ima široku primjenu. Sve je veća njihova primjena u estetskoj stomatologiji, a jednako tako i u regeneraciji mekog tkiva. S laserom se obavlja preoblikovanje mekog tkiva, vrši se priprema gingive za protetske radove bez konca i šivanja, cirkuzicija zuba (odstranjivanje zubnog mesa iznad neizraslog ili poluizraslog zuba), niz drugih stomatoloških radova kao i terapija afti i herpesa, terapija parodontalnih džepova i za puno drugih radova.

Primjena lasera u stomatologiji osigurava bezbolnost intervencije, nema konca ni dentalnog plaka koji može odužiti zarastanje rane i otežati krajnji terapijski uspjeh.

PACIJENTI O NAMA

Garancija kvalitete i materijala-Poliklinika Smile

GARANCIJA KVALITETE I MATERIJALA

Garancija kvalitete u Poliklinici Smile

U Poliklinici Smile koristimo isključivo najmoderniju tehnologiju i opremu renomiranih proizvođača radi maksimalne pouzdanosti, učinkovitosti i sigurnosti. Isto tako koristimo najkvalitetnije materijale sukladno najvišim standardima suvremene dentalne medicine.

Pružamo vam samo sigurne i bezbolne tretmane koji će rezultirati zdravim i prekrasnim osmijehom.

Najčešća pitanja i odgovori

Izbjeljivanje zubi u ordinaciji svakako je najbrži način izbjeljivanja zuba. Kod izbjeljivanja u ordinaciji, gel za izbjeljivanje se nanosi izravno na zube. Ovi proizvodi se mogu koristiti u kombinaciji s toplinom, posebnim svjetlom ili laserom. Rezultati su vidljivi u samo jednom tretmanu u trajanju od 30 do 60 minuta.

Bez obzira koji tretman koristite, postoji šansa da će vaše desni biti osjetljive na kemikalije koje se koriste u izbjeljivanju zubi, osobito ako već imate osjetljive zube. Također postoji mogućnost opeklina desni, a neki od kompleta za izbjeljivanje koji se koriste kod kuće mogu oštetiti zubnu caklinu. Zato uvijek preporučamo izbjeljivanje zubi u ordinaciji za maksimalnu sigurnost i učinkovitost.

Izbjeljivanje zuba može se obaviti u bilo kojoj dobi kod odraslih osoba. Tretmani za izbjeljivanje zuba uklanjaju nakupljene mrlje i posvjetljuju caklinu. Oni su pristupačno i jednostavno rješenje za problem zuba koji su požutjeli zbog starenja.

Efekt laserskog izbjeljivanja zubi može trajati 6 mjeseci i dulje (kod nekih pacijenata čak duže od godine dana), ali rezultati i trajnost razlikuju se od osobe do osobe. Vrijeme trajanja može ovisiti o strukturi zuba, osobnim prehrambenim navikama i cjelokupnom oralnom zdravlju. Kako bi se produžili i maksimizirali učinci laserskog izbjeljivanja, nakon izbjeljivanja preporučamo održavanje kvalitetne oralne higijene te izbjegavanje pretjerane konzumacije hrane i pića koja mogu obojati zube.

Pacijenti u Smile klinici su bili oduševljeni laserskim izbjeljivanjem zubi. Zahvat je bio bezbolan te su mnogi primijetili značajno posvjetljivanje svojih zubi odmah nakon tretmana. Učinak laserskog izbjeljivanja zubi može trajati 6 mjeseci i dulje, a trajnost ovisi o strukturi zuba, osobnim prehrambenim navikama i cjelokupnom oralnom zdravlju. Kako bi se produžili i maksimizirali učinci laserskog izbjeljivanja, preporučuje se održavanje kvalitetne oralne higijene te izbjegavanje pretjerane konzumacije hrane i pića koja mogu obojati zube.

Cijena izbjeljivanja zubi ovisi o metodi izbjeljivanja i broju tretmana. u Poliklinici Smile cijena za izbjeljivanje zubi kreće već od 106,00 € po čeljusti.

Izbjeljivanje zubi potpuno je sigurno ako ga provodi stomatolog u ordinaciji. Sigurno je i ako koristite kvalitetne proizvode za kućno izbjeljivanje koje vam je preporučio stomatolog. Pri tome je važno strogo slijediti upute stomatologa i proizvođača.

Uz odgovarajuću njegu i mjere opreza, pacijenti ne bi trebali osjećati bol tijekom postupka izbjeljivanja zubi. U nekim slučajevima može doći do osjetljivosti zuba ili iritacije desni ukoliko se sredstvo za izbjeljivanje primjenjuje predugo. U Poliklinici Smile uvijek poduzimamo sve mjere kako bi pacijentima osigurali siguran i bezbolan postupak izbjeljivanja.

Ako imate mnogo ispuna, zubnih mostova ili krunica, možda niste dobar kandidat za izbjeljivanje zuba. To je zato što restauracije neće reagirati na izbjeljivanje, a tretman izbjeljivanja može rezultirati vrlo neujednačenim izgledom osmijeha. Osobe koje boluju od parodontne bolesti, raka usne šupljine ili imaju pretjerano istrošenu caklinu, također nisu dobri kandidati za izbjeljivanje zubi.

Bez obzira koji tretman koristili, uvijek postoji mogućnost da će vaše desni biti osjetljive na kemikalije koje se koriste u izbjeljivanju zubi, osobito ako već imate osjetljive zube. Također postoji mogućnost opeklina desni, a neki od pribora za izbjeljivanje koji se koriste kod kuće mogu oštetiti i zubnu caklinu. Međutim, većina pacijenata ne doživljava nikakve značajne nuspojave kod profesionalnog izbjeljivanja zubi. Razlog tome je što stomatolog može pratiti proces i provesti tretman na stručan način koji smanjuje rizik od nuspojava.

Niti jedan postupak izbjeljivanja zubi nema trajni efekt. Postavljanje ljuskica za zube moguć je način da trajno postignete bijelu boju zubi.

Ljuskica za zube je tanki komad porculanskog materijala koji se postavlja na vanjsku površinu prirodnih zuba. Vezani su za zub materijalom sličnim cementu kako bi se osigurala čvrstoća. Unaprijed se definira nijansa bijele boje, te uz ispravno održavanje dobijete dugotrajno bijele i blistave zube.

Ukoliko se odlučite za lasersko izbjeljivanje zubi u ordinaciji, vrlo vjerojatno će vam biti potreban samo jedan posjet. Nakon toga, za održavanje rezultata, trebat će vam jedan posjet svakih 12 do 18 mjeseci, a možda i rjeđe.

ZAŠTO IZBJELJIVANJE ZUBI U POLIKLINICI SMILE?

Drastična promjena boje vaših zubi u kratko vrijeme

Neinvazivna i sigurna terapijska metoda

Dugogodišnje iskustvo u području estetske stomatologije

Posebno educirani stručnjaci

Vrhunska laserska tehnologija

Najkvalitetniji materijali i garancija kvalitete

Besplatni pregled u 3 jednostavna koraka

1

Naručite se na besplatan pregled

Pregledat ćemo vaše zube i oralno zdravlje, napraviti panoramsku snimku te održati konzultacije sa specijalistom nakon čega ćete dobiti ponudu sa zajamčenom cijenom za eventualne radove.

2

Posjetite nas

Nalazimo se u srcu Opatije s parkiralištem u blizini, a za udaljenije pacijente nudimo i organiziranje smještaja i slobodnog vremena.

3

Odlučite se za terapiju u klinici od povjerenja

Kada doživite naš prijateljski pristup pacijentima, stručnost osoblja te transparentnost u radu, znat ćete da ste pronašli pravo mjesto za sve vaše dentalne potrebe.

Besplatni pregled u 3 jednostavna koraka

1

Naručite se na besplatan pregled

Pregledat ćemo vaše zube i oralno zdravlje, napraviti panoramsku snimku te održati konzultacije sa specijalistom nakon čega ćete dobiti ponudu sa zajamčenom cijenom za eventualne radove.

2

Posjetite nas

Nalazimo se u srcu Opatije s parkiralištem u blizini, a za udaljenije pacijente nudimo i organiziranje smještaja i slobodnog vremena.

3

Odlučite se za terapiju u klinici od povjerenja

Kada doživite naš prijateljski pristup pacijentima, stručnost osoblja te transparentnost u radu, znat ćete da ste pronašli pravo mjesto za sve vaše dentalne potrebe.

Imamo odgovarajuća rješenja za sve vaše stomatološke probleme.

Ukoliko imate pitanja ili želite dogovoriti termin za besplatni prvi pregled i konzultacije s našim specijalistom, javite nam se. Radujemo se vašem dolasku.

Imamo odgovarajuća rješenja za sve vaše stomatološke probleme.

Ukoliko imate pitanja ili želite dogovoriti termin za besplatni prvi pregled i konzultacije s našim specijalistom, javite nam se. Radujemo se vašem dolasku.

Pročitajte posljednje iz našeg bloga

Pročitajte posljednje iz našeg bloga