Digital Smile Design

Digital Smile Design – za savršen osmijeh skrojen po vašoj mjeri

Više od 10 godina iskustva

Više od 20.000 zadovoljnih pacijenata

Isprobavanje budućeg osmijeha prije početka terapije

Novi osmijeh savršeno prilagođen vašem licu

Najsuvremenija tehnologija i vrhunski materijali izrade

BESPLATAN PREGLED

Svaki dan pomičemo granice kako bismo pružili samo najbolje našim pacijentima. Prvi besplatan pregled uključuje pregled specijaliste, 2D RTG snimak obje čeljusti, konzultacije i izradu zagarantirane ponude.

BESPLATAN PREGLED

Svaki dan pomičemo granice kako bismo pružili samo najbolje našim pacijentima. Prvi besplatan pregled uključuje pregled specijaliste, 2D RTG snimak obje čeljusti, konzultacije i izradu zagarantirane ponude.

Besplatan prvi pregled - Poliklinika Smile

Digital Smile Design najsuvremeniji je koncept dizajniranja i stvaranja osmijeha koji se savršeno uklapa u oblik i konture lica pojedinca. Uz ovaj koncept dobijete novi predivan osmijeh specifično skrojen za vaše lice, savršenih proporcija i estetike.

Ovaj proces još nazivamo potpuna transformacija osmijeha ili “smile makeover”.

Zašto Digital Smile Design?

Zašto Digital Smile Design

Nema ništa ljepše od nesmetanog osmijeha i nasmijanih ljudi. Stoga ni ne čudi da se više pojedinaca odlučuje za “smile makeover” svog postojećeg osmijeha s kojim nisu zadovoljni i utječe im na samopouzdanje.

Kako bi svaki dan ponosno nosili svoj osmijeh na licu danas je tu sustav Digital Smile Design. U pitanju je noviji pristup u svijetu estetske stomatologije, uz brojne prednosti kako za pacijente tako i za doktore. Koncept koji podiže nivo i kvalitetu u komunikaciji pacijenta i doktora, podiže razinu povjerenja i povezuje međusobne ciljeve. A glavni cilj je kreiranje blistavog i savršenog osmijeha za kojim oduvijek težite.

Digital Smile Design pojednostavljuje i skraćuje trajanje zahvata uz najprecizniji pregled vašeg budućeg osmijeha. To je moguće zahvaljujući računalnom kreiranju osmijeha prema vašim osobnim karakteristikama.

Sama zadaća ove moderne tehnologije u stomatološkom svijetu je kreirati osmijeh koji pripada samo vama. To je moguće zahvaljujući analizi fotografija, projekcija osmijeha, zuba i međučeljusnih odnosa te gipsanim modelima na raspolaganju.

Svatko zaslužuje da mu se ispune sve želje kada je njegov osmijeh u pitanju. Stoga smatramo da kreiranje vašeg idelanog osmijeha (smile makeover) nikad nije bilo jednostavnije, preciznije, brže i funkcionalnije.

Naši stručnjaci posebno su educirani kako bi savladali sve mogućnosti i prednosti Digital Smile Design koncepta. Stoga ste u Poliklinici Smile u sigurnim rukama u svakom trenutku i u svakom koraku postupka.

Iskoristite sve prednosti suvremene tehnologije u dentalnoj medicini, prepustite se našim stručnjacima i poklonite si osmijeh kakvog zaslužujete.

Koraci do novog osmijeha uz smile design

1

PRVI PREGLED

Nakon što ste nas kontaktirali s upitom osigurat ćemo vam termin što prije kako biste u najkraćem roku dobili odgovore i mogućnosti na sva vaša pitanja i nedoumice.

Pri prvom pregledu u našoj klinici prikupljamo sve potrebne materijale i dokumentaciju. To uključuje: 3D snimak zubi, fotodokumentaciju trenutačnog stanja i simulacije osmijeha, skeniranje gornje i donje čeljusti, digitalno skeniranje zagriza i funkcionalnosti.

Na osnovu svega viđenog i dogovorenog izradit ćemo vam plan smile makeover terapije s inicijalnom ponudom uz sva pojašnjenja koja možete trebati.

2

3D SMILE DESIGN

Zahvaljujući snimkama i rezultatima koncepta iz prethodnog koraka, s našim doktorom i dentalnim tehničarom vašu simulaciju osmijeha pretvaramo u 3D Smile Design i to do najsitnijih detalja, od tehničkih do estetskih.

Još jedna fantastična prednost kreiranja osmijeha (smile makeover) u današnje vrijeme je što ćemo vaš “probni osmijeh” isprintati pomoću 3D printera koji je onda spreman za testiranje vašeg novog osmijeha.

Dentalni tehničar na gipsanom modelu uz pomoć posebnog voska izrađuje “probne zube” čiji model će vam poslužiti za “test drive” verziju. Stomatolog će budući osmjeh prezentirati pacijentu uz pomoć silikonskog otiska i mase za krunice.

3

ISPROBAVANJE BUDUĆEG OSMIJEHA

“TEST DRIVE” je najveća prednost ovog suvremenog koncepta, a podrazumijeva isprobavanje osmijeha u ustima bez brušenja zubi.

Ova faza vrlo je bitna jer zajedno s vama detaljno proučavamo i analiziramo jesu li potrebne ikakve izmjene i korekcije kako bismo mogli finalizirati Smile Design vašeg novog osmijeha.
Ako je potrebno prilagođavati dizajn, ponovo fotografiramo i skeniramo novo stanje kako bi dobili izgled osmijeha zabilježenog u digitalnom izdanju.

Ukoliko ste zadovoljni s budućim osmijehom kojeg ste isprobali, s konačnim dizajnom izrađujemo i završni plan terapije sa svim fazama i financijskim planom otplate.

4

REALIZACIJA NOVOG OSMIJEHA

Ovaj korak ovisit će o stanju vaših zubi i metodama kojima ćemo postići zdrav, funkcionalan i vizualno savršen osmijeh. To obično uključuje izradu i postavljanje ljuskica za zube, ali ponekad mogu biti potrebne krunice za zube ili neki drugi stomatološki zahvati.

Možete biti sigurni da ćemo odraditi sve što je potrebno da nakon završetka tretmana pored vrhunske estetike novog osmijeha, osiguramo optimalno zdravlje i funkciju zuba.

Tko je idealan kandidat za Digital Smile Design?

Idealan kandidat za Digital Smile Design je svaki pojedinac koji želi imati novi osmijeh, savršeno prilagođen vlastitom licu.

Sam plan terapije isključivo ovisi o anomalijama vašeg postojećeg stanja i održavanosti zubi. Na temelju toga se donose odluke koje će kreirati daljnje korake koncepta Smile Design.

Terapija se može sastojati od niza različitih zahvata: postavljanja ljuskica, ugradnje krunica, zubnih mostova, implantata, gingivoplastike, ortodontske terapije i ostalog. U planu terapije kombiniramo one zahvate koji su potrebni za vaš specifični slučaj, što ovisi o zdravlju vaših zubi. U Poliklinici Smile ljuskice i krunice izrađujemo samo od najkvalitetnije cirkon keramike renomiranog proizvođača Ivoclar Vivadent iz Lihtenštajna.

Ideje i želje naših pacijenata uvijek su nam na prvom mjestu. Zahvaljujući ovom konceptu pacijent je u mogućnosti do najsitnijih detalja sudjelovati u smile makeover procesu i kreiranju svojeg novog osmijeha.

Digital Smile Design - idealan kandidat

Naši stručnjaci

Ria Slovša spec. stom. protetike dr. med. dent.

Digital Smile Design je fantastičan alat koji osim što omogućava da gotovo rješenje vidite i isprobate unaprijed, smanjuje broj dolazaka u ordinaciju i zadovoljstvo učinjenim je potpuno. Naposlijetku ćete dobiti prekrasan osmijeh koji se savršeno uklapa u proporcije vašeg lica.
Dr. Ria Slovša

Cijena Smile Design koncepta

Cijena Digital Smile Design koncepta određuje se na temelju plana terapije koja isključivo ovisi o anomalijama vašeg postojećeg stanja i održavanosti zubi, a što će pokazati stomatološki pregled. Neki od koraka terapije mogu biti postavljanje ljuskica (cijena kreće od 244,00 EUR), ugradnja zubnih krunica (cijena kreće od 214,00 EUR), mostova, dentalnih implantata, izbjeljivanje zuba (cijena kreće od 106,00 EUR), gingivektomija, ortodoncija i ostalo. Dogovorite besplatan prvi pregled i konzultacije nakon čega ćemo vam izraditi plan i cijenu terapije.  

Prednosti Digital Smile Design koncepta
taking-pictures-human
Individualiziran pristup u kreiranju osmijeha uz foto i video analizu pacijenta
professions-man-doctor-1
Planiranje budućeg osmijeha suradnjom stomatologa, dentalnog tehničara i pacijenta
dentistry-tooth-jaws
Vizualizacija i testiranje novog osmijeha prije početka bilo kakvih zahvata
dentistry-tooth-shield
Potpuno bezbolan zahvat
people-woman-1
Vrhunska estetika usklađena s proporcijama i prirodnim izrazom lica
single-neutral-check
Maksimalno sudjelovanje i utjecaj pacijenta na izgled novog osmijeha

PACIJENTI O NAMA

Digital Smile Design - garancija kvalitete i materijala

GARANCIJA KVALITETE I MATERIJALA

Garancija kvalitete u Poliklinici Smile

U Poliklinici Smile za izradu ljuskica i ostalih protetskih nadomjestaka koristimo samo najkvalitetnije materijale renomiranih svjetskih proizvođača Ivoclar Vivadent iz Lihtenštajna i DeguDent Dentsply Sirona iz Njemačke.

Ljuskice i krunice izrađuju se u sklopu našeg digitalnog dentalnog laboratorija pomoću najmodernije računalne tehnologije (CAD-CAM) za vrhunsku preciznost izrade. Pružamo vam samo sigurne i bezbolne tretmane koji će rezultirati zdravim i prekrasnim osmijehom.

Najčešća pitanja i odgovori
U pitanju je tehnički alat koji se koristi za digitalno dizajniranje i transformaciju osmijeha pacijenta te im pomaže da ga unaprijed vizualiziraju stvaranjem i prezentacijom digitalnog mockupa njihovog novog osmijeha prije fizičkog početka terapije.
Ne, Digital Smile Design nije bolan. Cijeli proces Digitalnog dizajna osmijeha uključuje samo snimanje zubnih kalupa, HD videa, fotografija, rendgenskih snimaka i intraoralno digitalno skeniranje.
3D Digital Smile Design pomaže redizajnirati vaš osmijeh na najprirodniji način. To je koncept koji se temelji na stvaranju savršenog osmijeha u skladu s vašim licem i osobnošću. To znači da će vaš novi osmijeh biti potpuno originalan i nećete imati preupadljive zube neproporcionalne fizionomiji vašeg lica.

Digitalni dizajn osmijeha (Digital Smile Design) je protokol za planiranje liječenja koji omogućuje pažljivu analizu pacijentovih struktura lica i zuba putem najsuvremenije videoografije i digitalne tehnologije. Danas se ovaj koncept smatra najmodernijim i nejpreciznijim pristupom dizajnu osmijeha usmjerenom na pacijenta.

ZAŠTO ODABRATI DIGITAL SMILE DESIGN U POLIKLINICI SMILE

Više od 20.000 zadovoljnih pacijenata

Jamstvo na rad i sve materijale

Vrhunski laboratorij i dijagnostika

Novi osmijeh isprobate unaprijed

Brojne mogućnosti i opcije plaćanja usluga

Renomirani svjetski proizvođač Ivoclar Vivadent

Besplatni pregled u 3 jednostavna koraka

1

Naručite se na besplatan pregled

Pregledat ćemo vaše zube i oralno zdravlje, napraviti panoramsku snimku te održati konzultacije sa specijalistom nakon čega ćete dobiti ponudu sa zajamčenom cijenom za eventualne radove.

2

Posjetite nas

Nalazimo se u srcu Opatije s parkiralištem u blizini, a za udaljenije pacijente nudimo i organiziranje smještaja i slobodnog vremena.

3

Odlučite se za terapiju u klinici od povjerenja

Kada doživite naš prijateljski pristup pacijentima, stručnost osoblja te transparentnost u radu, znat ćete da ste pronašli pravo mjesto za sve vaše dentalne potrebe.

Besplatni pregled u 3 jednostavna koraka

1

Naručite se na besplatan pregled

Pregledat ćemo vaše zube i oralno zdravlje, napraviti panoramsku snimku te održati konzultacije sa specijalistom nakon čega ćete dobiti ponudu sa zajamčenom cijenom za eventualne radove.

2

Posjetite nas

Nalazimo se u srcu Opatije s parkiralištem u blizini, a za udaljenije pacijente nudimo i organiziranje smještaja i slobodnog vremena.

3

Odlučite se za terapiju u klinici od povjerenja

Kada doživite naš prijateljski pristup pacijentima, stručnost osoblja te transparentnost u radu, znat ćete da ste pronašli pravo mjesto za sve vaše dentalne potrebe.

Imamo odgovarajuća rješenja za sve vaše stomatološke probleme.

Ukoliko imate pitanja ili želite dogovoriti termin za besplatni prvi pregled i konzultacije s našim specijalistom, javite nam se. Radujemo se vašem dolasku.

Imamo odgovarajuća rješenja za sve vaše stomatološke probleme.

Ukoliko imate pitanja ili želite dogovoriti termin za besplatni prvi pregled i konzultacije s našim specijalistom, javite nam se. Radujemo se vašem dolasku.

Pročitajte posljednje iz našeg bloga

Pročitajte posljednje iz našeg bloga