Vistabel Botox anti-ageing tretman

Botox anti-ageing tretman u zadnja dva desetljeća uzrokovao je svojevrsnu revoluciju u estetskoj medicini te se pokazao kao najdjelotvorniji estetski tretman na svijetu.

Više od 20.000 zadovoljnih pacijenata

Više od 10 godina iskustva

Stručnjaci za anatomiju i estetiku lica

Promoviramo prirodan, svjež i zdrav izgled kože

Ordinacije na 3 lokacije

Botox je prirodni pročišćeni protein koji pomaže u usporavanju znakova starenja. Upotrebljava se za privremeno i lokalizirano paraliziranje mišića lica, što smanjuje pojavu bora.

Nakon ubrizgavanje minimalne količine preparata blokiraju se živčani signali, dolazi do opuštanja mišića te se bore izravnavaju.

botox definicija

BESPLATNE KONZULTACIJE

Naši stručnjaci za estetiku lica individualno pristupaju svakom pacijentu kako bi na što prirodniji način uklonili tragove starenja.

Naručite se na besplatne konzultacije i podarite si osvježen i pomlađen izgled.

BESPLATNE KONZULTACIJE

Naši stručnjaci za estetiku lica individualno pristupaju svakom pacijentu kako bi na što prirodniji način uklonili tragove starenja.

Naručite se na besplatne konzultacije i podarite si osvježen i pomlađen izgled.

Tretman pomlađivanja botoxom

U posljednja gotovo dva desetljeća rijetko koji beauty tretman je bio toliko popularan i tražen kao Botox. Njegova velika prednost je visoka učinkovitost u smanjivanju i prevenciji bora, bez velike invazivnosti, odnosno potrebe za kirurškim zahvatom. U pitanju je botulinum toksin tipa A, konkretno OnabotulinumtoxinA, koji stvara bakterija Bacterium Clastridium.

Injekcija botoxa, koja se sastoji od male doze botulinum toksina, daje se u direktno u mišićno tkivo i djeluje tako da ga djelomično paralizira. Najčešće se koristi za zaglađivanje bora na čelu, te za bore smijalice oko očiju i oko usana. Rezultat je vidljivo pomlađen izgled koji može trajati između 3 i 8 mjeseci. Svaki sljedeći tretman obično ima nešto duže djelovanje od prethodnog.

Procedura zahvata

1

KONZULTACIJE I ISPTIVANJE MIMIKE LICA

Prvi korak su besplatne konzultacije za vrijeme kojih ćemo ispitati rad pojedinih mišića koji sudjeluju u mimici vašeg lica. Razgovarati ćemo o vašim željama i potrebama te dogovoriti detalje tretmana.

2

APLIKACIJA BOTOXA

Tretman aplikacije bitoxa traje oko 5 do 10 minuta. Praktički je bezbolan, međutim ukoliko imate iznimno nizak prag boli, prije tretmana možemo primijeniti kremu za ublažavanje boli. Igle koje koritimo su toliko tanke da realno za tim gotovo pa nema potrebe. Većina naših pacijenata osjećaj ubrizgavanja botoxa usporedila je s čupanjem obrva ili tretmanom akupunkture, a mnogi su naveli da je iskustvo vrlo opuštajuće.

3

ZATEZANJE KOŽE

Rezultati su vidljivi nakon 2 do 7 dana. Botox blokira put živčanim impulsima prema mišiću pa se oni opuštaju, koža koja ih prekriva se zateže i izglađuje i na taj se način eliminiraju bore.

za što sve možemo koristiti botox

Za što sve možemo koristiti Botox?

Naši stručnjaci

Ria Slovša spec. stom. protetike dr. med. dent.

U Poliklinici Smile koristimo isključivo vrhunske proizvode sa dugogodišnjim prisustvom na tržištu, za ovaj konkretni tretman to je Vistabel Botox globalne farmaceutske kompanije Allergan. Uvijek naglašavamo i promoviramo prirodan, svjež i zdrav izgled kože lica i vrata. A rezultate našeg rada može potvrditi iznimno velik broj zadovoljnih pacijenata.

Dr. Ria Slovša
botox-garancija kvalitete

GARANCIJA KVALITETE

Garancija kvalitete u Poliklinici Smile

U Poliklinici Smile koristimo isključivo najkvalitetnije prizvode renomiranih proizvođača. Kad su u pitanju injekcije botoxa, upotrebljavamo Vistabel Botox poznate globalne farmaceutske kompanije Allergan.

Cijena botox tretmana

Ukoliko se želite osloboditi umornog i ljutog izraza lica te si podariti svjež i mladolik izgled, obratite nam se s povjerenjem, učinit ćemo sve da ostvarimo vaše želje i očekivanja.

Cijena tretmana botoksom kreće od 160,00 €.

Što trebate znati prije zahvata?

Ukoliko razlišljate o tretmanu, evo nekoliko stvari koje biste trebali uzeti u obzir:

Budući da je u pitanju estetski tretman pomlađivanja kojim ciljamo bore i tanke linije na licu, dio osoba smatra da će nekoliko injekcija potpuno izbrisati ove neželjene nesavršenosti s njihovog lica.

Međutim, za većinu pacijenata je više preventivni nego restorativni tretman. Njegov aktivni sastojak “smrzava” mišiće lica kako bi spriječio njihove kontrakcije koje produbljuju bore.

Zbog ograničenog znanja o botoxu, mnogi pretpostavljaju da njegovi čudotvorni učinci traju unedogled. To nažalost nije točno. Stoga, što ga prije počnete koristiti, i njegovi će učinci biti preventivniji.

Zbog toga je u posljednje vrijeme prisutan trend uzimanja već u kasnim dvadesetim godinama. Taj popularni preventivni tretman zove se Baby botox.

Trajanje za bore između obrva te na čelu je otprilike tri do četiri mjeseca. Kod pacijenata koji puno vježbaju i naprežu se ili su vrlo izražajni dok pričaju, efekt tretmana traje oko tri mjeseca.

Osobe koje imaju prethodnih iskustava s konvencionalnim beauty tretmanima, znajući da botox nije invazivan tretman, možda smatraju da je i potpuno bezbolan. Iako se iskustva razlikuju od pacijenta do pacijenta, višestruko apliciranje pomoću uboda injekcije ipak izaziva određeni osjećaj boli.

Bol u većini slučajeva nije izražena i traje maksimalno do 30 minuta nakon tretmana. Ukoliko je pacijent osjetljiv na bol, postoji mogućnost nanošenja anestetske kreme na područje aplikacije, za što ugodniji tretman.

Vjerojatno nitko ne planira trčati maraton odmah nakon tretmana, ali važno je znati da se određene aktivnosti ne preporučuju odmah nakon zahvata.

Preporuka je da ne vježbate 24 sata nakon zahvata, nemojte ležati ili spavati do 4 sata nakon zahvata. Nemojte uzimati bilo kakve lijekove koji razrjeđuju krv jer mogu povećati modrice na mjestima injekcije. Izbjegavajte bilo kakav pritisak na tretirano područje, ne nosite kacige ili maske za ronjenje, a poželjno je i da spavate na leđima, ako je moguće. Isto tako, trebali bi izbjegavati sunce, solarije i saune nakon zahvata.

Sudeći po ravnim čelima većine holivudskih i domaćih zvijezda, botox je vrlo popularan među poznatim osobama.

Međutim, ukoliko pokrenete razgovor o ovom tretmanu u svojim širim društvenim krugovima, vjerojatno ćete se iznenaditi kad saznate koliko je vaših poznanika već bilo na ovom tretmanu. U današnje vrijeme broj korisnika ovog estetskog tretmana zaista nije malen.

Iako ovaj tretman sigurno nije jeftin, cijenom nije niti blizu zahvata plastične kirurgije, a jeftiniji je i od nekih filera.

Zbog čestih i raširenih stavova u društvu o botoxu i drugim estetskim zahvatima, dio osoba smatra da ovakav tretman znači odstupanje od nekih društveno poželjnih principa. Osim toga, ukoliko ste religiozna osoba, možete misliti da je poriv za ovaj tretman taština koja predstavlja grijeh. Mođutim, nema ništa pogrešno, a kamoli sramotno u želji da izgledate svježe i privlačno. Prirodno je te čak poželjno da brinete o sebi i svojem izgledu.

Možda vam se čini da je najveća i najraširenija kritika ovog tretmana da nakon njega svi izgledaju kao bezizražajni roboti. Pritom vas je strah da nećete moći pomicati određene dijelove lica? Prema iskustvu velike većine naših pacijenata, to im nije predstavljalo nikakav problem. Ispravna i stručna aplikacija botoxa, na pravim mjestima i u pravoj koncentraciji, neće uzrokovati “zamrznuti” izgled lica.

Botox se općenito smatra sigurnim ukoliko ga aplicira educirani stručnjak, odnosno liječnik koji ima dozvolu za izvođenje takvih tretmana. Ukoliko se prepuštate u ruke osobi koja nije školovana u području anatomije lica te nije ovlaštena za takve zahvate, riskirate moguće nuspojave.

Zašto se odlučiti na tretman botoxom u Poliklinici Smile?
certified-ribbon-1

Vrhunski provjereni proizvod Vistabel Botox

study-book

Sve potrebne edukacije za sigurno i učinkovito apliciranje botoxa

professions-man-doctor-1

Vrhunski stručnjaci za estetiku lica

single-neutral-check

Individualan pristup svakom pacijentu

team-chat

Inicijalne konzultacije i dogovor

computer-shield

Apsolutna sigurnost prilikom i nakon zahvata

Besplatne konzultacije u 3 jednostavna koraka

1

Naručite se na besplatne konzultacije

Pregledat ćemo vaše lice te održati konzultacije o vašim ciljevima, željama i očekivanjima.

2

Posjetite nas

Nalazimo se u srcu Opatije s parkiralištem u blizini, a za udaljenije pacijente nudimo i organiziranje smještaja i slobodnog vremena.

3

Odlučite se za tretman u klinici od povjerenja

Kada doživite naš prijateljski pristup pacijentima, stručnost osoblja te transparentnost u radu, znat ćete da ste pronašli pravo mjesto za željeni estetski tretman.

Imate bilo kakva pitanja i nedoumice?
Ne ustručavajte se nazvati nas, poslati nam poruku putem društvenih mreža, ili upit putem kontakt forme ili emaila, tu smo za vas.