Kontakt Poliklinika Smile

051 561 400 091 270 6600 Pošaljite nam E-mail Pošaljite nam SMS Nazovite besplatno ONLINE konzultacija

Radno vrijeme

Ponedjeljak8 – 20
Utorak8 – 20
Srijeda8 – 16
Četvrtak8 – 16
Petak8 – 16
Subota8 – 16

Poliklinika Smile
Maršala Tita 129
HR-51410 Opatija

BESPLATAN PRVI PREGLED

Besplatni pregled uključuje prvi pregled stomatologa, 2D RTG snimak obje čeljusti, konzultacije i izradu zagarantirane* ponude.


Privatna online video konzultacija

Nađimo se kako bismo razgovarali o bilo kakvim nejasnoćama ili nedoumicama vezano za stanje zuba. Možemo razgovarati o eventualnim problemima koje imate, bolovima ili osjetljivosti zubi ili me jednostavno pitajte o stomatološkim uslugama koje Vas zanimaju.

Naručite se

[PROLJETNA AKCIJA] Još se niste odvažili na toliko puta odgođen odlazak stomatologu? Sada je pravo vrijeme za to! Priroda se budi, a u Poliklinici Smile do kraja svibnja traje rana proljetna akcija sa popustom 20% + 10% na dentalne usluge za sva avansna 100% plaćanja unaprijed.
Ugovorite BESPLATAN prvi pregled i priuštite sebi blistav i zdrav osmijeh kakav zaslužujete! Obratite nam se s povjerenjem na
☎️ +385 51 561 400 ili na 📧 [email protected] i zatražite neobvezujuću ponudu!
Ispunite kontak obrazac, a mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku kako bismo dogovorili prvi pregled…

Iskustva i preporuke naših pacijenata

Što reći? Od cura na recepciji, do dr. Milane i njezine asistentice, riječi hvale te iskrena preporuka, koji žele kvalitetu, pristupačnost i bezbolne tretmane. Hvala od srca cijelom kolektivu. I od srca hvala dr. Slovši koji mi je vratio povjerenje u medicinsku struku!

Olivera Malenić

Na preporuku prijatelja odlučila sam se za polikliniku Smile. Od samog ulaska na recepriju, pa do doktorica i njegog tehničara, imam samo riječi hvale. Ljubaznost, usluga, rad i profesionalnost na visokoj razini. Jedno veliko “Hvala” svima. Sa poštovanjem

Slavica Hajduković

Koristio sam usluge poliklinika Smile po prvi put. Našao sam puno profesionalizma u tehnički vrlo opremljenom okruženju, ali istodobno ugodnom i udobnom za pacijente. Preporučujem bez oklijevanja.

Alessandro F.