Kontakt

051 561 400 091 270 6600 Pošaljite nam E-mail Pošaljite nam SMS Nazovite besplatno ONLINE konzultacija

Radno vrijeme

Ponedjeljak8 – 20
Utorak8 – 20
Srijeda8 – 16
Četvrtak8 – 16
Petak8 – 16
Subota8 – 16

Poliklinika Smile
Maršala Tita 129
HR-51410 Opatija
  Panoramska slika (ne starija od 6 mjeseci)

  Fotografije osmijeha, en face i profilno


  *Označavanjem ovog polja pristajem da se moji podaci prikupljaju i obrađuju sukladno Politici privatnosti Poliklinike Smile.

  Privatna online video konzultacija

  Nađimo se kako bismo razgovarali o bilo kakvim nejasnoćama ili nedoumicama vezano za stanje zuba. Možemo razgovarati o eventualnim problemima koje imate, bolovima ili osjetljivosti zubi ili me jednostavno pitajte o stomatološkim uslugama koje Vas zanimaju.

  Naručite se

  Iskustva i preporuke naših pacijenata

  Što reći? Od cura na recepciji, do dr. Milane i njezine asistentice, riječi hvale te iskrena preporuka, koji žele kvalitetu, pristupačnost i bezbolne tretmane. Hvala od srca cijelom kolektivu. I od srca hvala dr. Slovši koji mi je vratio povjerenje u medicinsku struku!

  Olivera Malenić

  Na preporuku prijatelja odlučila sam se za polikliniku Smile. Od samog ulaska na recepriju, pa do doktorica i njegog tehničara, imam samo riječi hvale. Ljubaznost, usluga, rad i profesionalnost na visokoj razini. Jedno veliko “Hvala” svima. Sa poštovanjem

  Slavica Hajduković

  Koristio sam usluge poliklinika Smile po prvi put. Našao sam puno profesionalizma u tehnički vrlo opremljenom okruženju, ali istodobno ugodnom i udobnom za pacijente. Preporučujem bez oklijevanja.

  Alessandro F.
  Online Konzultacija Online Konzultacija