Sigurno ste doživjeli da vas je vaš zubar slao na snimanje zubi na neko drugo mjesto? Ili je vaša terapija trajala “vječno” zbog nužnih odlazaka u vanjski dentalni laboratorij (zubotehnički laboratorij)? Saznajte koje su prednosti kada na jednom mjestu možete dobiti potpunu stomatološku uslugu, od dijagnostike sve do kraja terapije. Uštedite prije svega svoje vrijeme, ali i novac obavljajući sve na jednoj adresi.

U sklopu naše Poliklinike Smile nalazi se potpuno opremljen, moderan CAD-CAM dentalni laboratorij koji pacijentima omogućava individualni pristup u rješavanju stomatoloških problema. Zahvaljujući stalnim edukacijama i usavršavanjima, našim laboratorijem upravljaju stručni dentalni tehničari. Oni s velikom pažnjom i preciznošću naše radove čine kvalitetnim, a naše pacijente itekako zadovoljnim.

Još jedna velika prednost klinike koja ima zubotehnički laboratorij (dentalni laboratorij) je puno brža i kvalitetnija suradnja kako za pacijenta tako i za tim. Razlog tome je što se na licu mjesta mogu korigirati brojni sitni detalji u suradnji s našim vrhunskim dentalnim tehničarima. Za pacijenta to znači sigurnost i praćenje svakog segmenta terapije bez odlaska na ostale lokacije na potrebni snimak.

Izrada CAD CAM provozorija za All on 4

 

Dentalni laboratorij – dijagnostika i tehnologija

Od prvog kontakta s pacijentima pa sve do kraja same terapije u svakom trenutku svaki član tima maksimalno se posvećuje svim potencijanim rješenjima za individualne stomatološke probleme. Slušamo želje svojih pacijenata i uvijek se prilagođavamo njihovim, kako vremenskim tako i financijskim mogućnostima. Iz svih tih razloga više no ikad velika je prednost imati svoj dentalni laboratorij.

Možemo tvrditi da smo među najboljim klinikama specijaliziranim za implantologiju, oralnu kirurgiju i liječenje peri-implantitisa, zahvaljujući strogom poštivanju najviših standarda i propisa. Naš dentalni laboratorij opskrbljen je svim suvremenim tehnologijama i sistemima specijaliziranima za najkompleksnije kirurške zahvate i potpunu funkcijsko – estetsku rehabilitaciju. Zajedničkom kontinuiranim radom, ulaganjem u digitalnu infrastrukturu kao i kontunuiranom edukacijom za naše stručnjake možemo pacijentu ponuditi najbolji pristup i rješenje za njegove dentalne probleme.

Naši laboratorijski tehničari predaju i educiraju druge na temu implantologije na nacionalnoj i internacionalnoj razini. Zahvaljujući opremljenosti i stručnosti našeg laboratorija možemo ekspresno napraviti nove zube, manje radove u 1-3 sata, veće u 24 sata.

Stomatološka poliklinika Smile Opatija - dentalna poliklinika - zubna poliklinika - implantološka klinika

 

Snimanje 2D RTG / 3D CT (CBCT)

Smile dentalna poliklinika je Planmeca® referentni centar za Hrvatsku. Brinemo o vašem zdravlju koristeći najnoviju generaciju Planmeca® 3D CT (CBCT) uređaja sa iznimno niskim dozama zračenja. Postavljanje točnih dijagnoza nije bilo nikad jednostavnije zahvaljujući Plamenca uređaju koji izrađuje visoko-kvalitetne i jasne slike čeljusti.

 

CBCT ili CT

Smile poliklinika u sklopu svoje klinike raspolaže s najsuvremenijom tehnologijom na tržištu danas, kao što je CBCT – 3D snimak – najdetaljniji i najpreciznije snimke na temelju kojih donosimo detaljan plan terapije. Mogućnost izrade prototipa gotovog rada danas je imperativ svake ozbiljne stomatološke klinike kojoj je u fokusu kvalitetna ugradnja implantata. Prije početka postavljanja zubnih implantata potrebno je napraviti CT snimku vaše čeljusti i provesti sve potrebne preoperativne procedure kako bi ugradnja implantata prošla bez problema. Dostupna tehnologija uvelike doprinosi uspješnosti implantiranja, a korištenje minimalno invazivnih metoda ubrzava sam proces oporavka.

 

Protetski radovi

Za izradu krunica i mostova, dentalni laboratorij Poliklinike Smile najčešće koristi bezmetalnu oksidnu keramiku cirkonij-oksid. Naš zubotehnički laboratorij ima dvije vrhunske mašine za frezanje cad-cam materijala. Jedna je Ivoclar Programill PM7, a druga je Wieland, također koristimo i printer Straumann P40. Koristimo materijal svjetski poznatih kompanija Ivoclar Vivadent iz Lihtenštajna i DeguDent Dentsply Sirona iz Njemačke koji imaju dugogodišnja ispitivanja i studije o svojim materijalima

 

Izrada finalnog rada All on 4 - dentalni laboratorij - zubotehnički laboratorij - laboratorio odontotecnico digitale - laboratorio odontoiatrico

 

Trios 3Shape intraoralni skener

Prilikom prvog pregleda pacijentu se skenira postojeća situacija sa modernim Trios 3Shape intraoralnim skenerom, te se pacijent fotografira za potrebe terapije. Otisak brušenih zuba se uzima intraoralnom kamerom (skenerom) koji radi stotine malih fotografija i softverski ih spaja u sliku pacijentovih usta. Postupak je puno ugodniji od klasičnih otisaka silikonskim materijalima te puno brži. Privremeni zubi se izrađuju digitalno iz PMMA (polimetilmetakrilat), materijal koji je dovoljno tvrd da izdrži svakodnevnu funkciju u usnoj šupljini a estetski je zadovoljavajuć zbog mogućnosti odabira odgovarajuće boje.

Iskoristite sve prednosti koje nudi naša poliklinika Smile, od prve posjete do završetka terapije obavite sve na jednom mjestu. Uštedite vrijeme i novac uz stručan tim i vrhunsku tehnologiju jer zaslužujete samo najbolje.

Besplatno čišćenje

Leave a Reply