Je li marka zubnih implantata zaista važna?

Ako ste već istraživali što su to zubni implantati, mogli ste pročitati da je marka zubnih implantata često u fokusu ponuda stomatologa. Je li ona garancija kvalitete i zašto, pročitajte u nastavku.

Zubni implantati zasigurno su trajno, najprirodnije, najkvalitetnije i sigurno rješenje bez obzira nedostaje li vam jedan ili više zuba. Upravo ugradnja zubnih implantata smatra se jednim od najvećih napredaka u području dentalne medicine zadnjih 60 godina. Zubnim implantatom svoj osmijeh možete dovesti do savršenstva, ali osim svih estetskih benefita, funkcionalnost je ono zbog čega je ovo riješenje najbolje bez ikakvih posljedica na druge zube ili pak zubno tkivo.

Zubni implantat zamjenjuje cijeli zub, od korijena do krunice zato sve više pacijanta odlučuje se za ovo fiksno rješenje jer osim što su najsličniji prirodnim zubima tako se i ponašaju stoga nema prepreke za beskrajno uživanje u jelu, grickanju, smijanju.

Zubni implantati Straumann - dentalni implantati - Poliklinika Smile Opatija

Implantat odnosno implantološki komplet čine:

  • vijak od titana koji predstavlja nadomjestak za korijen zuba i ugrađuje se u čeljusnu kost gdje nedostaje zub
  • nadogradnja ili abutment koji se postavlja na vijak
  • protetski rad u obliku krune – ugrađuje se na abutment

Na današnjem tržištu možemo pronaći veliki broj proizvođača implantata za zube koji se najčešće razlikuju cijenom i kvalitetom i pacijenti teško mogu znati koja marka zubnih implantata će im najbolje odgovarati. Iz tog razloga treba uvijek izabrati kvalitetnu implantološku kliniku i stručnog specijalistu. A mi ćemo vam u nastavku ponuditi odgovor na često postavljano pitanje zašto je marka zubnih implantata toliko važna.

Zašto je marka zubnih implantata toliko važna?

U našim Smile poliklinikama, oralno zdravlje pacijentata oduvijek zaslužuje samo najbolje. Zato i koristimo samo vrhunske i najkvalitetnije materijale brenda Straumann koji je renomirana marka zubnih implantata. Straumann® zubni implantat nije samo najbolja zamjena za izgubljeni zub, on je doživotna investicija u vaš osmjeh. Naši oralni kirurg dr.sc. MOM mr.sc. Darko Slovša, dr.dent.med.spec. oralne kirurgije i implantologije odavno je prepoznao kvalitetu ovih proizvoda.

Danas se možemo pohvaliti, i to rado činimo, s više od 30.000 uspješno ugrađenih implantata. Osim toga smo Straumann® Pro Arch certificirana poliklinika, švicarskog najpoznatijeg i najvećeg proizvođača implantata na svijetu, jedna od samo dvanaest u svijetu. Upravo svi ti zadovoljni pacijenti najbolja su recenzija kako našem radu tako i kvaliteti proizvoda koji smo odabrali. Kao Straumann centar izvrsnosti za implantologiju i bezube čeljusti, Poliklinika Smile smatra se jednom od najboljih klinika u svijetu, a tome u prilog ide ISO9001 certifikat za kirurgiju koji ponosno posjedujemo.

Zašto Straumann implantati?

Marka zubnih implantata Straumann kroz 20 godina postojanja postala je sinonim za vrhunske proizvode koji udovoljavaju najvišim standardima kvalitete, a vama osiguravaju pouzdano, sigurno i kvalitetno rješenje za nadomjestak nedostajućih zubi. Najbolji pokazatelji kvalitete i zadovoljstva upravo su naši pacijenti i:

  • Doživotna kvaliteta
  • Doživotna garancija
  • Veliki izbor implantata i pripadajućih protetskih komponenti za sve vrste dentalnih problema
  • Kontrolirana proizvodnja koju nadgleda mikroračunalo
  • Biokompatibilnost implantata što znatno smanjuje neželjene reakcije i upale desni i/ili kosti
  • Proizvodi su dizajnirani za jednostavnu primjenu na svim kirurško-protetskim rješenjima
  • Kraće vrijeme oporavka i uspjeh terapije zagarantiran
marchio di impianti dentali
Straumann – najpouzdanija marka zubnih implantata

U Poliklinici Smile pacijentima uvijek rado naglašavamo brojne prednosti koje ova švicarska marka zubnih implantata pruža. A osim jamstva na rad i materijale, pacijenti su u sigurnijim rukama naših vrhunskih stručnjaka jer je naša poliklinika jedan od samo dvanaest Straumann® Pro Arch centara izvrsnosti u cijelom svijetu. Zahvaljujući naprednom digitalnom laboratoriju certificiranom od strane kompanije Straumann ® imamo mogućnost izrade prototipa gotovog rada. Danas je to imperativ svake ozbiljne stomatološke klinike koja se bavi postavljanjem zubnih implantata.

Zubni implantati Straumann ® nisu samo najbolja zamjena za nedostatak jednog ili više zubi, oni su doživotna investicija u vaš osmijeh. Stoga ulaganje u kvalitetu najbolja je odluka koju možete donijeti što mogu potvrditi naši brojni zadovoljni pacijenti koji su nam dali svoje povjerenje. Nikada vam nećemo ponuditi zahvat koji je za nas jednostavniji i/ili profitabilniji već isključivo onaj koji predstavlja dugoročno najbolje rješenje za vaše zdravlje.

Ne dopustite strahu i neodlučnosti da stoji na putu vašoj sreći! Dogovorite svoj prvi besplatni pregled, poboljšajte kvalitetu života i vratite osmijeh na svoje lice.

Sadržaj

Imate pitanja ili želite dogovoriti termin za besplatan pregled? Pošaljite nam poruku.