Dentalni turizam može biti odličan spoj ugodnog i korisnog

Dentalni turizam je turističko putovanje u neku destinaciju za vrijeme kojeg se odradi i određeni zahvat, odnosno terapija povezana sa zdravljem zubi. Posljednje desetljeće Hrvatska doživljava pravi procvat dentalnog turizma. U tome prvenstveno prednjače Kvarner i Istra. Ali isplati li vam se uopće putovati radi stomatološke terapije, kakve prednosti nosi dentalni turizam te što vas sve čeka na tom putu, pročitajte u nastavku.

Zašto se odlučiti na dentalni turizam?

Tko ne bi volio odraditi terapiju u modernoj stomatološkoj klinici svega nekoliko metara od mora? Uživati u opuštajućem šumu valova i udisati zdravi morski zrak. I pritom koristiti sve prednosti suvremene stomatologije, modernu opremu za maksimalno ugodnu terapiju, najnaprednije tehnike i najkvalitetnije materijale te vrhunski educirane stručnjake, predvodnike u svojem području.

Dentista Croazia - Cure Odontoiatrice
Dentalni turizam može rezultirati uštedom, odličnim rezultatima i pozitivnim ukupnim doživljajem

Sve to pruža vam Opatija, biser Jadrana s najdužom tradicijom turizma u Hrvatskoj. Carska obitelj Habsburg otkrila je čari Opatijske rivijere još u drugoj polovici 19. stoljeća. Tada kreće i ubrzani razvoj Opatije u poznati i atraktivni turistički centar Kvarnerskog zaljeva. Zahvaljujući ugodnoj klimi, relativno konstantnoj temperaturi (prosječna temperatura u zimi je oko 7° C, u ljeto oko 21,9° C), visokom tlaku i stalnom strujanju zraka, podneblje Opatije je umirujuće i okrepljujuće.

Možete uživati u kontrastu čistog i toplog mora te osvježavajućem zelenilu obližnjih planina, u prekrasnoj arhitekturi i uređenim parkovima, vrhunskim restoranima i šarmantnim konobama. Opatija nudi ponešto za svakoga. A pored toga, na dohvat ruke su brojne svjetski poznate atrakcije, poput Nacionalnih parkova Plitvička jezera, Risnjak i otočje Brijuni.

Dentalni turizam u gradu Opatiji

Možete posjetiti neke od obližnjih kvarnerskih otoka i uživati na osami netaknutih plaža otoka Krka, Raba ili Cresa. Čeka vas i bogata kulturna baština te brojni zanimljivi muzeji u obližnjem gradu Rijeci – europskoj prijestolnici kulture ili pak posjet Svetištu Majke Božje Trsatske. Možda vam je draže prošetati vinogradima, maslinicima i živopisnim gradićima obližnje Istre? Opcije su zaista beskrajne, a sve su nezaboravne.

Je li svejedno kojeg stomatologa izaberete?

Iako je na području Kvarnera u proteklom desetljeću otvoren velik broj stomatoloških ordinacija i klinika, način rada i kvaliteta nisu kod svih isti. Sama cijena terapije ne bi trebala biti jedini kriterij odabira, već omjer cijene i kvalitete, odnosno dobivene usluge. Pored toga, treba voditi računa o sljedećem:

  1. stručnosti i iskustvu doktora,
  2. imaju li sve potrebne certifikate (npr. ISO 9001 SGS),
  3. kakve materijale ugrađuju,
  4. kakve tehnike i tehnologiju koriste. 

O svemu tome ovisit će i rezultat terapije, a ponekad je malo skuplji izbor dugoročno puno isplativiji ako je takav rad bez greške i potraje cijeli život. Izbor prave stomatološke klinike važan je korak, a više o tome na što sve trebate obratiti pažnju možete pročitati u vodiču Kako odabrati najbolju dentalnu kliniku? 

Što vas očekuje na putovanju ukoliko se odlučite za dentalni turizam Poliklinike Smile

Poliklinika Smile dugi niż godina razvija dentalni turizam koji se ne temelji na masovnosti, već na ekskluzivnosti, kvaliteti i individualiziranom pristupu pacijentu. Cilj nam je razviti prisan, prijateljski i dugoročan odnos s našim pacijentima, na obostrano zadovoljstvo. Sve naše radove odlikuje izvrsna funkcionalnost, kvaliteta i trajnost, ali i vrhunska estetika, kako bi vaše zadovoljstvo s novim osmijehom bilo potpuno.

U radu koristimo samo samo najkvalitetnije materijale vrhunskih svjetskih kompanija. Ugrađujemo isključivo najkvalitetnije implantate renomirane švicarske kompanije Straumann koja je najpoznatiji i najveći proizvođač implantata na svijetu. Za izradu protetskih radova (krunica, mostova i ljuskica) koristimo samo vrhunski cirkon poznate kompanije Ivoclar Vivadent iz Lihtenštajna.

Svemu navedenom može posvjedočiti više od 20.000 naših zadovoljnih pacijenata.

Ukoliko se i vi odlučite za dentalni turizam i Poliklinku Smile, djelatnici naše turističke agencije Top Adria pobrinut će se da vaše putovanje prema prekrasnom i zdravom osmijehu bude ugodno i bezbrižno. Za vas ćemo organizirati sljedeće:

  1. SMJEŠTAJ – sukladno vašim specifičnim željama, poslat ćemo vam individualne ponude za raspoloživi smještaj u hotelima ili apartmanima u blizini Poliklinike Smile. Nakon što odaberete željeni smještaj, dobit ćete potvrdu rezervacije i sve potrebne informacije i pomoć kako bi vam dolazak i boravak bio što ugodniji. Za vrijeme boravka djelatnici agencije bit će vam dostupni mailom i telefonom za bilo kakvu pomoć koja vam može zatrebati. U slučaju hitnoća, na raspolaganju smo vam 24 sata na dan.
  2. TRANSFER – organizirat ćemo vaš transfer do Poliklinike Smile po posebnim cijenama. Ukoliko dolazite avionom prijevoz će vas čekati u zračnoj luci Trst ili Venecija, ili pak na željezničkom kolodvoru u Trstu ukoliko je vaš odabir putovanje vlakom. U nekim regijama (okolica Milana, Darfo Boario terme, Sabbia Chiese, područje Bologne, Positano, Aosta) imamo i vlastite agente koji vas mogu prevesti praktički od vaše kuće do naše klinike i nazad.
  3. MJENJAČNICA – imamo uslugu mjenjačnice u našem uredu unutar Poliklinike Smile. Ukoliko se odlučite za plaćanje gotovinom, možete se osjećati sigurno i na najlakši mogući način riješiti plaćanje.

Dentalni turizam u Poliklinici Smile

Dodatne pogodnosti koje vam pružamo

Ukoliko se odlučite za veće radove poput ALL ON 4 (Pro Arch) te kompletnu rehabilitaciju gornje i donje čeljusti, Poliklinika Smile vam osigurava do dvije noći smještaja besplatno. Naša agencija naći će vam smještaj koji će biti na teret naše klinike. Obično je u pitanju smještaj u luksuznom Hotelu Savoy, kategoriziranom s 4 zvjezdice, koji je smješten odmah iznad naše klinike. Isto tako, u slučaju većih radova, osigurat ćemo vam besplatni transfer.

Neovisno o vrsti terapije, prilikom dolaska dobit ćete svoju Smile karticu koja će vam osigurati brojne pogodnosti na destinaciji. Popusti od 10% u popularnim restoranima na Kvarneru i u odabranim trgovinama samo su neke od privilegija koje su rezervirane za naše pacijente.

Ukoliko svoje dentalne probleme želite riješiti kvalitetno i trajno uz vrhunske estetske rezultate, te pritom uživati u svim blagodatima prekrasnog Kvarnera, dentalni turizam pravi je izbor za vas. Javite nam se s punim povjerenjem. Pobrinut ćemo se za svaki korak vašeg putovanja, od našeg prvog kontakta do zadovoljnog i sretnog osmijeha nakon terapije. Jedini rizik koji imate je da postanemo prijatelji za cijeli život.

Sadržaj

Imate pitanja ili želite dogovoriti termin za besplatan pregled? Pošaljite nam poruku.