Jamstvo nepromjenjivosti iznosa prihvaćene ponude

Ponude koje šaljemo temeljem slika koje nam pošaljete mailom u upitu, nisu konačne i ne možemo jamčiti da će nakon detaljnog stomatološkog pregleda i 2D panoramske snimke, ili po potrebi CBCT 3D snimka, ponuda ostati ista.

Ono što možemo jamčiti i uvijek to naglašavamo, je da će ponuda koju nakon pregleda i konzultacija sa doktorima prihvatite, ostati takva nepromjenjiva i da vrijedi 90 dana od dana prihvaćanja iste. Prihvaćanje ponude potvrđujete potpisom.

Ukoliko kasnije tokom terapije doktor primijeti odnosno zaključi da je potrebno napraviti neke dodatne zahvate koji nisu bili obuhvaćeni ponudom, cijena se za pacijenta ne mijenja.

Za vaše stomatološke probleme imamo odgovarajuća rješenja.

BESPLATNI prvi pregled uključuje pregled specijaliste, 2D RTG snimak obje čeljusti, konzultacije i izradu zagarantirane* ponude.

Iskustva i preporuke naših pacijenata

Što reći? Od cura na recepciji, do dr. Milane i njezine asistentice, riječi hvale te iskrena preporuka, koji žele kvalitetu, pristupačnost i bezbolne tretmane. Hvala od srca cijelom kolektivu. I od srca hvala dr. Slovši koji mi je vratio povjerenje u medicinsku struku!

Olivera Malenić

Na preporuku prijatelja odlučila sam se za polikliniku Smile. Od samog ulaska na recepriju, pa do doktorica i njegog tehničara, imam samo riječi hvale. Ljubaznost, usluga, rad i profesionalnost na visokoj razini. Jedno veliko “Hvala” svima. Sa poštovanjem

Slavica Hajduković

Koristio sam usluge poliklinika Smile po prvi put. Našao sam puno profesionalizma u tehnički vrlo opremljenom okruženju, ali istodobno ugodnom i udobnom za pacijente. Preporučujem bez oklijevanja.

Alessandro F.