Smile program darivanja (dalje Smile reward) jednostavan je program kojim darujemo pacijente koji zadovoljni uslugama dentalne poliklinike Smile preporučaju svojim poznanicima, prijateljima i obitelji, dentalnu polikliniku Smile kao mjesto gdje sa punim povjerenjem i trajno mogu riješiti eventualne dentalne probleme koje imaju.

 

Jednostavan primjer

Preporučili ste polikliniku Smile trojici prijatelja, koji nakon dijagnostičkog pregleda, obave i plate dentalne usluge u ukupnom iznosu od 10.000,00 kuna (bez PDV-a).

Nakon obračuna poliklinika Smile daruje vam 500,00 kuna na Maestro, prepaid debitnoj kartici, što iznosi 5% ukupno plaćenog iznosa trojice pacijenata koje ste preporučili.

Prepaid kartica vrijedi dvije godine i može se koristiti za plaćanja proizvoda i usluga bilo gdje u svijetu. Nakon što iskoristite iznos koji je bio uplaćen na kartici, istu može prerezati i baciti. Kartice se ne mogu ponovo koristiti eventualno dodatnom uplatom.

Za nove preporuke ponovo vrijedi sve gore opisano.

Prijavite se u smile program darivanja

Za vaše stomatološke probleme imamo odgovarajuća rješenja.

BESPLATNI prvi pregled uključuje pregled specijaliste, 2D RTG snimak obje čeljusti, konzultacije i izradu zagarantirane* ponude.

Iskustva i preporuke naših pacijenata

Što reći? Od cura na recepciji, do dr. Milane i njezine asistentice, riječi hvale te iskrena preporuka, koji žele kvalitetu, pristupačnost i bezbolne tretmane. Hvala od srca cijelom kolektivu. I od srca hvala dr. Slovši koji mi je vratio povjerenje u medicinsku struku!

Olivera Malenić

Na preporuku prijatelja odlučila sam se za polikliniku Smile. Od samog ulaska na recepriju, pa do doktorica i njegog tehničara, imam samo riječi hvale. Ljubaznost, usluga, rad i profesionalnost na visokoj razini. Jedno veliko “Hvala” svima. Sa poštovanjem

Slavica Hajduković

Koristio sam usluge poliklinika Smile po prvi put. Našao sam puno profesionalizma u tehnički vrlo opremljenom okruženju, ali istodobno ugodnom i udobnom za pacijente. Preporučujem bez oklijevanja.

Alessandro F.