385-51-561400
info@smile.hr
51410 M. Tita 129 Opatija Croatia

Smile Blog

OBJAVLJENO 30.03.2019. 
Povodom mjeseca podizanja svijesti o oralnim tumorima želimo Vas informirati o nekim činjenicama o oralnim karcinomima i upoznati Vas sa načinima kako ih spriječiti.
OBJAVLJENO 3.03.2018. 
Poliklinika Smile u suradnji sa PBZ bankom ugovorila je kreditnu liniju financiranja dentalnih usluga putem potrošačkih kredita i to beskamatno za kredite sa rokom otplate do 36 mjeseci.
OBJAVLJENO 27.02.2018. 
Smile program darivanja
Poštovani pacijenti, dentalna poliklinika Smile nagrađuju vašu vjernost i preporuke.

OBJAVLJENO 24.02.2018. 
Nedostatak kosti za ugradnju implantata
Gubitak kosti nakon vađenja zuba, upala, trauma ili drugih razloga ne označava nemogućnost ugradnje implantata. 
OBJAVLJENO 3.01.2018. 
Sve se budi u proljeće, toplije vrijeme zove nas vani u prirodu, cvijeće cvjeta lišće na stablima ponovo postaje lijepo i zeleno. Proljeće također donosi i sezonu alergija od koje pati sve veći broj ljudi.
OBJAVLJENO 3.01.2018.
Bruksizam ili škrgutanje zubima, brušenje jednih o druge noću ili stiskanje čeljusti tijekom dana može uzrokovati više od upale čeljust ili glavobolje. Škrgutanje zubima, brušenje jednih o druge i stiskanje (medicinski se naziva bruksizam) i može oštetiti zube od pucanja i lomljenja cakline.
OBJAVLJENO 18.08.2017.
Volimo sport, a osim borilačkih sportova i našeg Ivana Stanića, pomažemo kroz Smile racing i mladom talentiranom vozaču Martinu Vugrinecu. Ivan i Martin nose personalizirani štitnik za zube.

OBJAVLJENO 2.07.2017. 
Započeti dan bez kave mnogima je nezamislivo. A da li ste se ikada zapitali kakve posljedice kava ostavlja na vaše zube? Niste? Trebali bi jer konzumacija kave ostavlja tamne naslage na vašim zubima. Time se znatno narušava estetika vašeg osmijeha i zdravlje vaših zubi.

Zadovoljstvo pacijenata naša je najveća nagrada


Što reći? Od cura na recepciji, do dr. Milane i njezine asistentice, riječi hvale te iskrena preporuka, koji žele kvalitetu, pristupačnost i bezbolne tretmane. Hvala od srca cijelom kolektivu. I od srca hvala dr. Slovši koji mi je vratio povjerenje u medicinsku struku!

Olivera Malenić


Na preporuku prijatelja odlučila sam se za polikliniku Smile. Od samog ulaska na recepciju, pa do doktorica i njegog tehničara, imam samo riječi hvale. Ljubaznost, usluga, rad i profesionalnost na visokoj razini. Jedno veliko “Hvala” svima. Sa poštovanjem

Slavica Hajduković


Koristio sam usluge poliklinika Smile po prvi put. Našao sam puno profesionalizma u tehnički vrlo opremljenom okruženju, ali istodobno ugodnom i udobnom za pacijente. Preporučujem bez oklijevanja.


Alessandro F.

SMILE INFO

Radno vrijeme
Pon - Uto 8 - 20
Sri - Pet 8 - 16
Subota 8 - 16

SMILE ONLINE

Smile društvene mreže
Govorimo vaš jezik!
Nazovite nas na besplatni telefon
ili pošaljite upit i naručite se na prvi pregled.
800 177 500 Italija
0800 5005 Slovenija
0800 2077 Hrvatska

NEWSLETTER

Prijavite se. Saznajte novosti, posebne pogodnosti, akcije i zanimljivosti.

Copyright 2020 © Poliklinika Smile 
Powered By ClickFunnels.com