Liječenje zuba

Od liječenja zuba oštećenih karijesom ili traumom stavljanjem estetskih ispuna koji mogu biti gotovi u jednoj posjeti do složenih problema i zahvata poput resekcija granuloma ili kirurškog liječenja peri implantitisa, u Smile-u imate najbolju priliku riješiti bilo koji stomatološki problem.

Kod liječenja zuba od karijesa, laseri nam omogućuju bezbolnije i kvalitetnije čišćenje zuba uz istovremenu potpunu dezinfekciju njegove površine.

Kod endodoncije (postupka devitalizacije zuba) korištenje terapije ozonom kao i dodatno lasersko čišćenje korijenskih kanala omogućuje njihovo punjenje u sterilnim uvjetima. Sterilnost područja, kao i termoplastično punjenje s toplim materijalom koji u potpunost brtvi korijenski kanal zuba, sigurnost su za dugotrajnu uspješnost liječenja.

Za vaše stomatološke probleme imamo odgovarajuća rješenja.

BESPLATNI prvi pregled uključuje pregled specijaliste, 2D RTG snimak obje čeljusti, konzultacije i izradu zagarantirane* ponude.

Iskustva i preporuke naših pacijenata

Što reći? Od cura na recepciji, do dr. Milane i njezine asistentice, riječi hvale te iskrena preporuka, koji žele kvalitetu, pristupačnost i bezbolne tretmane. Hvala od srca cijelom kolektivu. I od srca hvala dr. Slovši koji mi je vratio povjerenje u medicinsku struku!

Olivera Malenić

Na preporuku prijatelja odlučila sam se za polikliniku Smile. Od samog ulaska na recepriju, pa do doktorica i njegog tehničara, imam samo riječi hvale. Ljubaznost, usluga, rad i profesionalnost na visokoj razini. Jedno veliko “Hvala” svima. Sa poštovanjem

Slavica Hajduković

Koristio sam usluge poliklinika Smile po prvi put. Našao sam puno profesionalizma u tehnički vrlo opremljenom okruženju, ali istodobno ugodnom i udobnom za pacijente. Preporučujem bez oklijevanja.

Alessandro F.