385-51-561400
info@smile.hr
51410 M. Tita 129 Opatija Croatia

Nedostaje vam jedan, više ili svi zubi

Implantologija je najučinkovitija metoda nadomještanja zubi. Uspješnost ugradnje implantata u Smile dentalnoj klinici je 99,4%.NEDOSTAJE VAM
JEDAN ZUB

Nedostatak jednog zuba na jednoj ili obje čeljusti rješavamo Straumann® implantatom sa cirkon keramičkom ili hibrid keramičkom krunicom.

NEDOSTAJE VAM
NEKOLIKO ZUBI

Nedostatak nekoliko zuba u nizu rješavamo potrebnim brojem Straumann® implantata i mostom sa cirkon keramičkim krunicama.

NEDOSTAJU VAM
SVI ZUBI

Nedostatak svih zuba na jednoj ili obje čeljusti rješavamo Straumann® Pro Arch sistemom za kojeg smo certificirani.

Računalno navođena implantologija

MINIMALNO INVAZIVNA METODA ZA MAKSIMALNO PRECIZNO POSTAVLJANJE STRAUMANN® IMPLANTATA.

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku. Ponuda vrijedi uz uvjet ugradnje Straumann® zubnih implantata u dentalnoj poliklinici Smile.

Od dijagnoze do postoperativne njege

Nakon rendgenskih i CT snimaka pristupamo izradi ponuda i predlažemo načine liječenja. Prednosti i nedostaci različitih rješenja otvoreno se raspravljaju, tako da ste dobro informirani o svim aspektima postupka prije donošenja odluke.

Implantacija

Dentalni implantat kirurški je pod anestezijom usađen na poziciju. Privremena nadogradnja postavlja se na implantat tokom operacije i ostaje tokom cijeljenja.

Faza zacijeljivanja

Faza cijeljenja obično traje od nekoliko tjedana do nekoliko mjeseci. U tom razdoblju kost oko implantata raste i površina implantat se integrira s koštanim tkivom. Taj proces naziva se osteointegracija. Dobra oralna higijena je od vitalnog značaja u liječenju. Nakon izlječenja, implantat, kao umjetni korijen djeluje kao baza za pričvršćivanje pojedinih krunica, zubnih mostova ili cijele zubne proteze.

Postavljanje krunice

Stomatološki laboratorij koristi otisak za proizvodnju krunice, mosta ili proteze. Stomatolog postavlja krunicu nakon zacjeljivanja tkiva oko zubnog implantata.

Imamo rješenje za vas

Pogledajte moguća rješenja uz pomoć Straumann® dentalnih implantata – od zamjene za jedan zub do zamjene za sve zube u čeljusti.


Procedura

Od početne dijagnostike do prihvaćanja ponude i odluke o početku terapije do kirurškog zahvata i postoperativnih uputa – vodič za sve faze.

Najčešća pitanja i zablude

Koliko to košta? Da li boli? Koliko traje? Pročitajte odgovore na pitanja koje pacijenti najčešće pitaju vezano uz dentalne implantate.

Kontrole, higijena i njega

Implantati su izvrsna opcija ulaganja u vaše zdravlje. Uz ispravnu i redovitu higijenu i njegu, mogu trajati cijeli život. Za takav dugoročni uspjeh, važna je briga o implantatu.

Kao i kod prirodnih zuba implantati zahtijevaju redovite preglede i dobru oralnu higijenu. Ukoliko slijedite ove smjernice, implantati se mogu održavati desetljećima.

PITAJTE DOKTORA

Imate pitanja i želite dogovoriti termin prvog pregleda i konzultacija s oralnim kirurgom, javite nam se, radujemo se vašem dolasku 🙂

Besplatni prvi pregled

Besplatni pregled uključuje prvi pregled stomatologa, 2D RTG snimak obje čeljusti, konzultacije i izradu zagarantirane* ponude.
Označavanjem ovog polja potvrđujem da sam pročitao i prihvaćam Opće uvjete poslovanja te Politiku privatnosti i uvjete korištenja osobnih podataka.
Označavanjem ovog polja potvrđujem da želim primati više informacija o proizvodima/uslugama, aktivnostima, novostima i ponudama.
 Straumann® Pro Arch certificirana poliklinika
Doživotna garancija za Straumann® implantate
ISO 9001:2015 za oralnu kirurgiju i implantologiju
> 10 godina iskustva u oralnoj kirurgiji i implantologiji
+35000 uspješno ugrađenih implantanata
2 specijalista oralne kirurgije i implantologije
Licencirani centar za augmentaciju (Bone Management Competence Center)
Računalno vođena implantologija (CGI – Computer guided Implantology) 
Jamstvo na rad i sve materijale
Planmeca® referentna klinika i centar izvrsnosti

Iskustva i preporuke naših pacijenataŠto reći? Od cura na recepciji, do dr. Milane i njezine asistentice, riječi hvale te iskrena preporuka, koji žele kvalitetu, pristupačnost i bezbolne tretmane. Hvala od srca cijelom kolektivu. I od srca hvala dr. Slovši koji mi je vratio povjerenje u medicinsku struku! 

Olivera MalenićNa preporuku prijatelja odlučila sam se za polikliniku Smile. Od samog ulaska na recepciju, pa do doktorica i njegog tehničara, imam samo riječi hvale. Ljubaznost, usluga, rad i profesionalnost na visokoj razini. Jedno veliko “Hvala” svima. Sa poštovanjem

Slavica HajdukovićKoristio sam usluge poliklinika Smile po prvi put. Našao sam puno profesionalizma u tehnički vrlo opremljenom okruženju, ali istodobno ugodnom i udobnom za pacijente. Preporučujem bez oklijevanja.


Alessandro F.

SMILE INFO

Radno vrijeme
Pon - Uto 8 - 20
Sri - Pet 8 - 16
Subota 8 - 16

SMILE ONLINE

Smile društvene mreže
Govorimo vaš jezik!
Nazovite nas na besplatni telefon
ili pošaljite upit i naručite se na prvi pregled.
800 177 500 Italija
0800 5005 Slovenija
0800 2077 Hrvatska

NEWSLETTER

Prijavite se. Saznajte novosti, posebne pogodnosti, akcije i zanimljivosti.

Copyright 2020 © Poliklinika Smile