385-51-561400
info@smile.hr
51410 M. Tita 129 Opatija Croatia

Nagrađujemo vašu vjernost

OBJAVLJENO 27.02.2018.

Smile program darivanja

Poštovani pacijenti, dentalna poliklinika Smile nagrađuju vašu vjernost i preporuke.

Darujemo vam Maestro, prepaid debitnu karticu na kojoj je 5% iznosa plaćenog od svih pacijenata koji su po vašoj preporuci došli u dentalnu polikliniku Smile i platiti dentalne usluge.

Smile program darivanja (dalje Smile reward) jednostavan je program kojim darujemo pacijente koji zadovoljni uslugama dentalne poliklinike Smile preporučaju svojim poznanicima, prijateljima i obitelji, dentalnu polikliniku Smile kao mjesto gdje sa punim povjerenjem i trajno mogu riješiti eventualne dentalne probleme koje imaju.

Jednostavan primjer

Preporučili ste polikliniku Smile trojici prijatelja, koji nakon dijagnostičkog pregleda, obave i plate dentalne usluge u ukupnom iznosu od 10.000,00 kuna (bez PDV-a).
Nakon obračuna poliklinika Smile daruje vam 500,00 kuna na Maestro, prepaid debitnoj kartici, što iznosi 5% ukupno plaćenog iznosa trojice pacijenata koje ste preporučili.
Prepaid kartica vrijedi dvije godine i može se koristiti za plaćanja proizvoda i usluga bilo gdje u svijetu. Nakon što iskoristite iznos koji je bio uplaćen na kartici, istu može prerezati i baciti. Kartice se ne mogu ponovo koristiti eventualno dodatnom uplatom.
Za nove preporuke ponovo vrijedi sve gore opisano.

Zadovoljstvo pacijenata naša je najveća nagrada


Što reći? Od cura na recepciji, do dr. Milane i njezine asistentice, riječi hvale te iskrena preporuka, koji žele kvalitetu, pristupačnost i bezbolne tretmane. Hvala od srca cijelom kolektivu. I od srca hvala dr. Slovši koji mi je vratio povjerenje u medicinsku struku!

Olivera Malenić


Na preporuku prijatelja odlučila sam se za polikliniku Smile. Od samog ulaska na recepciju, pa do doktorica i njegog tehničara, imam samo riječi hvale. Ljubaznost, usluga, rad i profesionalnost na visokoj razini. Jedno veliko “Hvala” svima. Sa poštovanjem

Slavica Hajduković


Koristio sam usluge poliklinika Smile po prvi put. Našao sam puno profesionalizma u tehnički vrlo opremljenom okruženju, ali istodobno ugodnom i udobnom za pacijente. Preporučujem bez oklijevanja.


Alessandro F.

SMILE INFO

Radno vrijeme
Pon - Uto 8 - 20
Sri - Pet 8 - 16
Subota 8 - 16

SMILE ONLINE

Smile društvene mreže
Govorimo vaš jezik!
Nazovite nas na besplatni telefon
ili pošaljite upit i naručite se na prvi pregled.
800 177 500 Italija
0800 5005 Slovenija
0800 2077 Hrvatska

NEWSLETTER

Prijavite se. Saznajte novosti, posebne pogodnosti, akcije i zanimljivosti.

Copyright 2020 © Poliklinika Smile 
Powered By ClickFunnels.com