SMILE LOGO HR NEG | Dobri duh

Nagradna igra

“MOJ DOBRI DUH”

“MOJ DOBRI DUH” – programom, dobro se osmijehom vraća! Znate li one ljude koji cijeli svoj život u tišini pomažu drugima, a da ništa ne traže zauzvrat? Zastanite na tren i razmislite tko je Vaš dobri duh.

Bilo da se radi o učitelju koji Vam je kao djetetu pomagao ostajući s Vama raditi nakon nastave bez ikakve dodatne naknade, o časnoj sestri koja Vam je nosila božićne darove kada je Vaša obitelj bila u financijskim teškoćama ili o obitelji koja Vas je udomila kada niste imali kamo, prijavite ih – a mi ćemo ih nagraditi novim osmijehom! Može to biti i Vaš brat, sestra, kuhar u nekom restoranu, prijatelj/ica, vozač autobusa kojim ste se vozili u školu, susjed… netko koga doživljavate kao svog DOBROG DUHA!

cta white 105 | Dobri duh

Evo sto Vam je činiti:

Trajanje nagradne igre

Nagradna igra traje 6 mjeseci, a Poliklinika Smile će proglasiti po 1 DOBROG DUHA svakog mjeseca i to do 15-og u mjesecu za prethodni mjesec!  Svih će 6 DOBRIH DUHOVA biti pozvano na zahvate na jesen ove godine u sklopu Smile & Straumann eventa pod nazivom “One Day A Smile”.

Nagrada

Najbolje priče bit će objavljene na Facebook stranici, a najpopularnije prema broju likeova bit će nagrađene besplatnim zahvatima u vrijednosti do čak 200.000 kn po osobi!

Dodatne pogodnosti

Zaigrajte s nama i nagradite dobro u društvu! Osoba koja je dobrog duha prijavila dobiva 30% popusta na sve Smile usluge iskoristivog u istom periodu!

NAGRADNA IGRA

MOJ DOBRI DUH

Pronađite nas na Facebook-u: www.facebook.com/SmileOpatija/, lajkajte našu stranicu, tagirajte dobrog duha i poklonite mu osmijeh.