Načini plaćanje usluga u poliklinici Smile

Stomatološke usluge u dentalnoj poliklinici Smile možete platiti bankovnom doznakom, debitnim i kreditnim karticama te gotovinom.

Gotovina

Plaćanja gotovinom moguća su samo u kunama. Strane valute morate prethodno promijeniti u mjenjačnici ili u banci.

Kartice

U poliklinici Smile možete plaćati debitnim i kreditnim karticama (Maestro, Master, VISA electron, VISA, American Express i Diners). Ako vam je potrebna najava odnosno prethodno odobrenje troškova ili povećanje limita, kontaktirajte izdavatelja vaše kartice.

Za vaše stomatološke probleme imamo odgovarajuća rješenja.

BESPLATNI prvi pregled uključuje pregled specijaliste, 2D RTG snimak obje čeljusti, konzultacije i izradu zagarantirane* ponude.

Plaćanje bankovnom doznakom

Plaćanja bankovnom doznakom u pravilu su evidentirana i zaprimljena na našem računu do 10 sati radnim danom ukoliko ste uplatu izvršili 24 sata prije dolaska na dogovoreni termin. Upute za plaćanje bankovnom doznakom na IBAN Poliklinike Smile;

Primatelj

Poliklinika Smile d.o.o.

IBAN

HR0223400091110827509

Banka

Privredna banka Zagreb d.d.

Adresa

Radnička cesta 50,HR-10000 Zagreb

Model

00

Poziv na broj

18013001234 (prikazan je za primjer broj ponude 001234)

Ako vam trebaju dodatne upute i pomoć kad plaćanja putem bankovne doznake, molimo nazovite 051 561414 ili pošaljite upit na [email protected]

Kreditiranje putem potrošačkih kredita do 36 mjeseci bez kamata

Pacijentima smo omogućili kreditiranje putem PBZ potrošačkih kredita i to do 36 mjeseci bez kamata ili do 84 mjeseci uz vrlo povoljne kamate

Krediti i financiranje

U suradnji sa Privrednom bankom Zagreb,pacijentima smo omogućili kreditiranje putem beskamatnih potrošačkih kredita i to do 36 mjeseci bez kamata ili do 84 mjeseci uz vrlo povoljne kamate. Više o uvjetima PBZ kredita možete pronaći na stranicama PBZ-a ili na Smile blog-u.

Poliklinika Smile u suradnji sa PBZ bankom ugovorila je kreditnu liniju financiranja dentalnih usluga putem potrošačkih kredita i to beskamatno za kredite sa rokom otplate do 36 mjeseci.

Korisnici kredita

Korisnici mogu biti sve fizičke osobe sa stalnim prebivalištem u Hrvatskoj i stalnim primanjima kod domaćih ili inozemnih pravnih osoba, koje na datum dospijeća kredita neće biti stariji od 75 godina.

Iznos kredita

Od 4.000,00 do 100.000,00 kuna.

Namjena

Kredit se odobrava za stomatološke usluge prema ponudi Poliklinike Smile.

KAMATE
MJESECIKAMATEEKS
240,00 %0,00 %*
360,00 %0,00 %*
481,99 %2,01 %*
603,20 %3,25 %*
724,00 %4,08 %*
844,57 %4,67 %*

*EKS je izračunat prema roku otplate i visini kamate uz maksimalni iznos kredita

Rok otplate

Rokovi otplate su fiksni i zadani te ne mogu biti drugačiji od ponuđenih.

Korištenje kredita

Jednokratno, bezgotovinskim plaćanjem po prihvaćenoj ponudi na račun Poliklinike Smile. U razdoblju od početka korištenja do prijenosa kredita u otplatu na iskorišteni dio kredita, banka obračunava interkalarnu kamatu u visini redove kamatne stope na kredit.

Rok korištenja je 3 mjeseca.

Instrumenti osiguranja

Zadužnica izdana od svih sudionika u kreditu (korisnika i eventualnog sudužnika) i potvrđena (solemnizirana) kod javnog bilježnika.

Dodatno za kredite preko 20.000,00 kuna izjava o zaplijeni po pristanku dužnika izdana od svih sudionika u kreditu korisnika i eventualnog sudužnika) i potvrđena (solemnizirana) kod javnog bilježnika.

Naknada za korisnika kredita

Bez naknade.

Otplata kredita

U jednakim mjesečnim anuitetima ili mjesečnim ratama.

Ostali uvjeti

Svi ostali uvjeti koji nisu utvrđeni ovom ponudom primjenjuju se sukladno važećim uvjetima kreditiranja PBZ banke. Ova ponuda je informativnog karaktera i ne predstavlja obvezujuću ponudu za Polikliniku Smile i (ili) za PBZ.

Za sve informacije o financiranju stomatoloških usluga nazovite nas ili nam pošaljite upit mail-om.

POŠALJITE NAM UPIT ZA FINANCIRANJE

Iskustva i preporuke naših pacijenata

Što reći? Od cura na recepciji, do dr. Milane i njezine asistentice, riječi hvale te iskrena preporuka, koji žele kvalitetu, pristupačnost i bezbolne tretmane. Hvala od srca cijelom kolektivu. I od srca hvala dr. Slovši koji mi je vratio povjerenje u medicinsku struku!

Olivera Malenić

Na preporuku prijatelja odlučila sam se za polikliniku Smile. Od samog ulaska na recepriju, pa do doktorica i njegog tehničara, imam samo riječi hvale. Ljubaznost, usluga, rad i profesionalnost na visokoj razini. Jedno veliko “Hvala” svima. Sa poštovanjem

Slavica Hajduković

Koristio sam usluge poliklinika Smile po prvi put. Našao sam puno profesionalizma u tehnički vrlo opremljenom okruženju, ali istodobno ugodnom i udobnom za pacijente. Preporučujem bez oklijevanja.

Alessandro F.