U dentalnoj medicini posljednjih godina dogodile su se velike promjene kako u pristupu radu tako i sudjelovanju pacijenta u terapiji. Odabrati koji će oralni kirurg riješiti vaše dentalne probleme i nije tako jednostavno kako ste mislili. Kako da prepoznate koji je pravi oralni kirurg kojem ćete povjeriti svoje dentalne probleme?

U nastavku ćemo vam nastojati objasniti koje faktore trebate uzeti u obzir prilikom odabira svojeg stomatologa kao i da pripazite na usluge koje nudi kao i sam proces zahvata ovisno o problemu kojeg želite riješiti.

 

1. Stručnost i educiranost osoblja

Zahvaljujući suvremenoj tehnologiji i vrhunskom timu stručnjaka dentalne medicine koji smo okupili kroz godine rada danas je lakše, brže i kvalitetnije pristupiti određenom dentalnom problemu uz nekoliko potencijalnih rješenja problema koji će odgovarati vašim vremenskim i financijskim mogućnostima. Danas je lakše no ikad riješiti problem nedostatka jednog ili više zubi, tretirati upale zuba i zubnog mesa, kreirati novi osmijeh koji ste oduvijek sanjali ili bilo koji drugi dentalni problem.

Zahvaljujući implantologiji i oralnoj kirurgiji možemo riješiti vaš dugogodišnji problem nedostatka jednog, više ili svih zubi uz pomoć moderne tehnologije kao i korištenjem najkvalitetnijih materijala na tržištu. Možemo se pohvaliti da smo među najboljim klinikama specijaliziranim za implantologiju, oralnu kirurgiju i liječenje peri-implantitisa, zahvaljujući strogom poštivanju najviših standarda i propisa.

Poliklinika Smile tim

 

2. Oralni kirurg koji vas operira – njegova važnost

Prilikom potrage za idealnom implantološkom klinikom ili stomatološkom ordinacijom vrlo je važno istražiti koji vas oralni kirurg operira. Bitno je znati je li ta osoba specijalist oralne kirurgije, koliko je uspješnih implantoloških zahvata izvela ili izveo? Da li vaš oralni kirurg predaje i educira nacionalno i internacionalno, da li vaš oralni kirurg ima dodatne edukacije i titule na području implantologije, da li vaš oralni kirurg ima specijalizaciju za koštane defekte?

Naš doktor Slovša specijalist je oralne kirurgije i implantologije i suvereno pokriva sve prethodno navedeno. Ima dozvolu za rad u čak četiri zemlje EU (Hrvatska, Italija, Njemačka i Slovenija). Do sada je u svojoj karijeri uspješno ugradio više od 20.000 implantata, uz stopu uspješnosti od čak 99,4%.

3. Važnost materijala, certifikati i garancija

Pronađite odgovore na važna pitanja kao što su: kakvi su materijali od kojih su izrađeni zubni implantati, da li pripadaju premium ili lowcost kvaliteti, da li se isto tako koriste premium ili lowcost nadogradnje (abutmenti) koje oralni kirurg postavlja na implantate?

Kada govorimo o certifikatima važno je znati da li klinika posjeduje potrebni certifikat za implantate kao i certifikate za dentalni laboratorij. Provjerite daje li stomatološka ordinacija ili dentalna klinika doživotnu garanciju na implantate kao što to činimo mi. Reputacija klinike i certifikati svakako su jedan od nezaobilaznih faktora pri izboru koja je najbolja dentalna klinika za ugradnju zubnih implantata. Kao Straumann centar izvrsnosti za implantologiju i bezube čeljusti, Poliklinika Smile smatra se jednom od 1% najboljih dentalnih klinika u svijetu.

dr.sc. darko slovša,dmd - specijalist oralne kirurgije i implantologije - smile dentalne klinike

 

4. Važnost načina implantiranja

Naša glavna misija u Smile poliklinici je razumijevanje svih faza terapije i zahvata između pacijenta i doktora. Stoga je vrlo važno tome pristupiti pomoću kompjuterski navođene implantologije. To znači da prije nego oralni kirurg započene s postavljanjem implantata, potrebno je napraviti CT snimku vaše čeljusti i provesti sve potrebne preoperativne procedure kako bi ugradnja implantata prošla bez problema.

5. Važnost terapijskih postupaka

Terapijski postupci i dodatne usluge prije, za vrijeme i nakon postavljanja zubnih implantata olakšavaju i ubrzavaju sam proces implantiranja kao i tijek oporavka. U našoj klinici koristimo krv pacijenta pomoću koje napravimo matične stranice koje stavljamo oko implantata kako bi brže, bolje i bezbolnije zarasli. Nakon svake operacije u Smile klinici standard nalaže da se specijalnim dentalnim laserom biostimulira operacijsko područje kako bi se stimuliralo brže zarastanje te smanjila postoperativna bol.

6. Tehnologija i dentalni laboratorij

Jedna od velikih prednosti Poliklinike Smile je dijagnostika koja uvelike olakšava što se cijela terapija može obaviti na jednom mjestu. Još jedna velika prednost vlastitog dentalnog laboratorija je puno brža i kvalitetnija suradnja kako za pacijenta tako i za tim. Razlog tome je što se na licu mjesta mogu korigirati brojni sitni detalji u suradnji s našim vrhunskim dentalnim tehničarima. Za pacijenta to znači sigurnost i praćenje svakog segmenta terapije bez odlaska na ostale lokacije na potrebni snimak.

Naši laboratorijski tehničari predaju i educiraju druge na temu implantologije na nacionalnoj i internacionalnoj razini. Zahvaljujući opremljenosti i stručnosti našeg laboratorija možemo ekspresno napraviti nove zube, manje radove u 1-3 sata, veće u 24 sata. Mi radimo s najmodernijim tehnikama, nijedan implantat se ne radi bez CBCT-a. Kompletno smo digitalizirani i imamo vlastiti STRAUMANN ® CERTIFICIRANI LABORATORIJ.

Laboratorij Poliklinika Smile Opatija | Koliko je važno je li stručan oralni kirurg koji ugrađuje implantat

 

Naša je filozofija uvijek bila da pacijentu pružamo najbolje uvjete. Potpuno smo uvjereni da su odnos s pacijentima, njihovo zdravlje i zadovoljstvo daleko najvažniji aspekti. Predano radimo na postizanju ovih ciljeva i zato se trudimo postići te vrijednosti iz dana u dan, u nadi da će i pacijenti to prepoznati.

Zaista mislimo i tretiramo ljude kao pojedince koji s pravom puno očekuju. Koji imaju svoje strahove, koji žele najviše i najbolje za svoj novac i koji na kraju krajeva imaju slobodu izbora. Odlučili su platiti uslugu za koju očekuju da bude na vrhunskom nivou, popraćena kompletnom dokumentacijom, uputama, jamstvima, obavljenu poštujući sva pravila struke i etičke norme, bez skrivenih troškova i kompromisa.

Ali pored svega, uz pošteni omjer cijene i kvalitete pruženih uslugaObratite nam se u bilo kojem trenutku i uvjerite se sami u našu stručnost i naš rad.

POGLEDAJ VIŠE O

PRIJAVI SE NA NAŠ NEWSLETTER

Newsletter Smile

Prijavi se na naš Newsletter

Specijalni popusti samo za naše pratitelje

20% popusta na newsletter

Leave a Reply