Straumann® Pro Arch je skup tretmana za trenutna privremena rješenja kod bezubih pacijenata s ograničen raspoloživim volumenom kosti. Uvažavajući potrebe i očekivanja pacijenata, osiguravamo sve potrebne implantate i protetske komponente – kako na razini kostiju tako i na mekom tkivu – kako bi osigurali besprijekoran i siguran tretman koji smanjuje nelagodu pacijenata na minimum.

Koristimo Straumann® ključne tehnologije Roxolid® (smanjena invazivnost) i SLActive® (predvidivost čak i kod rizičnih pacijenata), pružamo jedinstvenu kombinaciju snage i sposobnosti iscjeljivanja.

Straumann Pro Arch - Smile dentalna klinika

dr. sc. MOM M.Sc. DARKO SLOVŠA dr. dent. med.

Svaki dan pomičemo granice kako bismo pružili nadu pacijentima.

Prvi pregled uključuje pregled specijaliste, 2D RTG snimak obje čeljusti, konzultacije i izradu zagarantirane* ponude.

Želim pregled
Novi pacijenti zatražite ponudu - Smile dentalna klinika

Iskustva i preporuke naših pacijenata

Što reći? Od cura na recepciji, do dr. Milane i njezine asistentice, riječi hvale te iskrena preporuka, koji žele kvalitetu, pristupačnost i bezbolne tretmane. Hvala od srca cijelom kolektivu. I od srca hvala dr. Slovši koji mi je vratio povjerenje u medicinsku struku!

Olivera Malenić

Na preporuku prijatelja odlučila sam se za polikliniku Smile. Od samog ulaska na recepriju, pa do doktorica i njegog tehničara, imam samo riječi hvale. Ljubaznost, usluga, rad i profesionalnost na visokoj razini. Jedno veliko “Hvala” svima. Sa poštovanjem

Slavica Hajduković

Koristio sam usluge poliklinika Smile po prvi put. Našao sam puno profesionalizma u tehnički vrlo opremljenom okruženju, ali istodobno ugodnom i udobnom za pacijente. Preporučujem bez oklijevanja.

Alessandro F.