Kontakt

051 561 400 091 270 6600 Pošaljite nam E-mail Pošaljite nam SMS Nazovite besplatno ONLINE konzultacija

Radno vrijeme

Ponedjeljak 8 – 20
Utorak 8 – 20
Srijeda 8 – 16
Četvrtak 8 – 16
Petak 8 – 16
Subota 8 – 16

Poliklinika Smile
Maršala Tita 129
HR-51410 Opatija

Besplatni prvi pregled

Besplatni pregled uključuje prvi pregled stomatologa, 2D RTG snimak obje čeljusti, konzultacije i izradu zagarantirane* ponude.
Panoramska slika (ne starija od 6 mjeseci)

Fotografije osmijeha, en face i profilno

Straumann kirurška šablona za računalno vođenu implantologiju gratis - Smile dentalna klinika

Kirurška šablona za vašu sigurnost

Iskoristite priliku. Ako se odlučite za ugradnju Straumann® implantata u poliklinici Smile u periodu od 9.9 do 5.10.2019, ostvarujete pravo na pogodnosti.

PROVJERITE ODMAH

Iskustva i preporuke naših pacijenata

Što reći? Od cura na recepciji, do dr. Milane i njezine asistentice, riječi hvale te iskrena preporuka, koji žele kvalitetu, pristupačnost i bezbolne tretmane. Hvala od srca cijelom kolektivu. I od srca hvala dr. Slovši koji mi je vratio povjerenje u medicinsku struku!

Olivera Malenić

Na preporuku prijatelja odlučila sam se za polikliniku Smile. Od samog ulaska na recepriju, pa do doktorica i njegog tehničara, imam samo riječi hvale. Ljubaznost, usluga, rad i profesionalnost na visokoj razini. Jedno veliko “Hvala” svima. Sa poštovanjem

Slavica Hajduković

Koristio sam usluge poliklinika Smile po prvi put. Našao sam puno profesionalizma u tehnički vrlo opremljenom okruženju, ali istodobno ugodnom i udobnom za pacijente. Preporučujem bez oklijevanja.

Alessandro F.