Ugradnj implantata - Smile dentalna klinika

Implantacija

Dentalni implantat kirurški je pod anestezijom usađen na poziciju. Privremena nadogradnja postavlja se na implantat tokom operacije i ostaje tokom cijeljenja.

Animacija
Zacijeljivanje - Smile dentalna klinika

Faza zacijeljivanja

Faza cijeljenja obično traje od nekoliko tjedana do nekoliko mjeseci. U tom razdoblju kost oko implantata raste i površina implantat se integrira s koštanim tkivom. Taj proces naziva se osteointegracija. Dobra oralna higijena je od vitalnog značaja u liječenju. Nakon izlječenja, implantat, kao umjetni korijen djeluje kao baza za pričvršćivanje pojedinih krunica, zubnih mostova ili cijele zubne proteze.

Postavljanje krunice - Smile dentalna klinika

Postavljanje krunice

Stomatološki laboratorij koristi otisak za proizvodnju krunice, mosta ili proteze. Stomatolog postavlja krunicu nakon zacjeljivanja tkiva oko zubnog implantata.

Vidi animaciju

 

Kontrole, higijena i njega

Implantati su izvrsna opcija ulaganja u vaše zdravlje. Uz ispravnu i redovitu higijenu i njegu, mogu trajati cijeli život. Za takav dugoročni uspjeh, važna je briga o implantatu.

Kao i kod prirodnih zuba implantati zahtijevaju redovite preglede i dobru oralnu higijenu. Ukoliko slijedite ove smjernice, implantati se mogu održavati desetljećima.

Preuzmite vodič za postoperativnu njegu
Rješenja za vaše dentalne probleme - Smile dentalna klinika

Imamo rješenje za vas

Pogledajte moguća rješenja uz pomoć dentalnih implantata – od zamjene za jedan zub do zamjene za sve zube u čeljusti.

Saznaj više

Prednosti

Straumann® Roxolid® dentalni implantati vraćaju kvalitetu života i osjećaj sigurnosti koji dolaze s jakim zdravim zubima.

Saznaj više

Najčešća pitanja i zablude

Koliko to košta? Da li boli? Koliko traje? Pročitajte odgovore na najčešća pitanja vezano uz dentalne implantate.

Saznaj više

Računalno navođena implantologija

Minimalno invazivna metoda za maksimalno precizno postavljanje Straumann® implantata.

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i uštedite 250 - 500 EUR. Ponuda vrijedi od 17.12 do 19.01.2019 uz uvjet ugradnje Straumann® zubnih implantata u dentalnoj poliklinici Smile.

Da li ste kandidat za CGI?

Iskustva i preporuke naših pacijenata

Što reći? Od cura na recepciji, do dr. Milane i njezine asistentice, riječi hvale te iskrena preporuka, koji žele kvalitetu, pristupačnost i bezbolne tretmane. Hvala od srca cijelom kolektivu. I od srca hvala dr. Slovši koji mi je vratio povjerenje u medicinsku struku!

Olivera Malenić

Na preporuku prijatelja odlučila sam se za polikliniku Smile. Od samog ulaska na recepriju, pa do doktorica i njegog tehničara, imam samo riječi hvale. Ljubaznost, usluga, rad i profesionalnost na visokoj razini. Jedno veliko “Hvala” svima. Sa poštovanjem

Slavica Hajduković

Koristio sam usluge poliklinika Smile po prvi put. Našao sam puno profesionalizma u tehnički vrlo opremljenom okruženju, ali istodobno ugodnom i udobnom za pacijente. Preporučujem bez oklijevanja.

Alessandro F.