nedostaje VAM

jedan zub

Nedostatak jednog zuba na jednoj ili obje čeljusti rješavamo Straumann® implantatom sa cirkon keramičkom ili hibrid keramičkom krunicom.

Pogledaj video

nedostaje vam

nekoliko zubi

Nedostatak nekoliko zuba u nizu rješavamo potrebnim brojem Straumann® implantata i mostom sa cirkon keramičkim krunicama.

Pogledaj video

nedostaju vam

svi zubi

Nedostatak svih zuba na jednoj ili obje čeljusti rješavamo Straumann® Pro Arch sistemom za kojeg smo certificirani.

Pogledaj video

dr. sc. MOM M.Sc. DARKO SLOVŠA dr. dent. med.

Za vaše stomatološke probleme imamo odgovarajuća rješenja.

BESPLATNI prvi pregled uključuje pregled specijaliste, 2D RTG snimak obje čeljusti, konzultacije i izradu zagarantirane* ponude.

Želim besplatni pregled
Novi pacijenti zatražite ponudu - Smile dentalna klinika

Iskustva i preporuke naših pacijenata

Što reći? Od cura na recepciji, do dr. Milane i njezine asistentice, riječi hvale te iskrena preporuka, koji žele kvalitetu, pristupačnost i bezbolne tretmane. Hvala od srca cijelom kolektivu. I od srca hvala dr. Slovši koji mi je vratio povjerenje u medicinsku struku!

Olivera Malenić

Na preporuku prijatelja odlučila sam se za polikliniku Smile. Od samog ulaska na recepriju, pa do doktorica i njegog tehničara, imam samo riječi hvale. Ljubaznost, usluga, rad i profesionalnost na visokoj razini. Jedno veliko “Hvala” svima. Sa poštovanjem

Slavica Hajduković

Koristio sam usluge poliklinika Smile po prvi put. Našao sam puno profesionalizma u tehnički vrlo opremljenom okruženju, ali istodobno ugodnom i udobnom za pacijente. Preporučujem bez oklijevanja.

Alessandro F.