Straumann kirurška šablona za računalno vođenu implantologiju gratis - Smile dentalna klinika

Darujemo kiruršku šablonu 🙂

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i uštedite 250 - 500 EUR. Ponuda je važeća od 13.5 do 31.5.2019, samo ukoliko se odlučite za ugradnju Straumann® implantata u poliklinici Smile.

Besplatan prvi pregled

Više od lijepog osmijeha

Dentalna poliklinika Smile certificirani je Straumann® Pro Arch centar. Koristimo samo Straumann® zubne implantate uz doživotno jamstvo.

Nazovite besplatno

Zadovoljstvo pacijenata naša je najveća nagrada

Što reći? Od cura na recepciji, do dr. Milane i njezine asistentice, riječi hvale te iskrena preporuka, koji žele kvalitetu, pristupačnost i bezbolne tretmane. Hvala od srca cijelom kolektivu. I od srca hvala dr. Slovši koji mi je vratio povjerenje u medicinsku struku!

Olivera Malenić

Na preporuku prijatelja odlučila sam se za polikliniku Smile. Od samog ulaska na recepciju, pa do doktorica i njegog tehničara, imam samo riječi hvale. Ljubaznost, usluga, rad i profesionalnost na visokoj razini. Jedno veliko “Hvala” svima. Sa poštovanjem

Slavica Hajduković

Koristio sam usluge poliklinika Smile po prvi put. Našao sam puno profesionalizma u tehnički vrlo opremljenom okruženju, ali istodobno ugodnom i udobnom za pacijente. Preporučujem bez oklijevanja.

Alessandro F.