Estetski tretmani botoksom

Injekcija botoxa, koja se sastoji od male doze botulinum toksina, daje se u direktno u mišićno tkivo i djeluje tako da ga djelomično paralizira. Najčešće se koristi za zaglađivanje bora na čelu, oko očiju te oko usana. Rezultat je vidljivo pomlađen izgled koji može trajati između 3 i 8 mjeseci. Svaki sljedeći tretman obično ima nešto duže djelovanje od prethodnog.

U Poliklinici Smile koristimo Vistabel botox globalne farmaceutske kompanije Allergan.

Cijena tretmana botoksom je 1.800 kn.

Saznajte više

Estetski tretmani hijaluroskim filerom

Kvaliteta i količina hijaluronske kiseline koja se prirodno nalazi u koži s godinama se smanjuje. Proizvodi na bazi hijaluronske kiseline vraćaju čvrstoću i punoću koži obnavljajući ju iznutra.

U Poliklinici Smile koristimo hijaluronsku kiselinu i proizvode renomiranih proizvođača, kojima možemo, ovisno o potrebi, površinski ili dubinski korigirati nabore lica na području linije od nosa do kutova usta (nazolabijalni nabori), oko usana, na području između obrva, na čelu ili oko očiju. Također već nakon jednog tretmana možemo dodati punoću i definiciju vašim usnama i obrazima.

Cijena tretmana hijaluronskim filerom je 1.870 kn.

Saznajte više

Za vaše stomatološke probleme imamo odgovarajuća rješenja.

BESPLATNI prvi pregled uključuje pregled specijaliste, 2D RTG snimak obje čeljusti, konzultacije i izradu zagarantirane* ponude.

PRP tretman - Smile dentalna poliklinka

PRP anti-ageing estetski tretmani

Iako su hijaluroni, odnosno hijaluronska kiselina, prirodni sastavni dio našeg tijela, sve veći broj klijenata traži tretmane vlastitim biološkim materijalom poput plazme ili matičnih stanica. U klinici Smile imamo uređaje kojima možemo, iz male količine krvi uzete od samog klijenta, napraviti potpuno prirodan filer za korigiranje bora i pomlađivanje lica.

Cijena PRP anti-ageing tretmana je 1.500 kn.

Saznajte više

Iskustva i preporuke naših pacijenata

Što reći? Od cura na recepciji, do dr. Milane i njezine asistentice, riječi hvale te iskrena preporuka, koji žele kvalitetu, pristupačnost i bezbolne tretmane. Hvala od srca cijelom kolektivu. I od srca hvala dr. Slovši koji mi je vratio povjerenje u medicinsku struku!

Olivera Malenić

Na preporuku prijatelja odlučila sam se za polikliniku Smile. Od samog ulaska na recepriju, pa do doktorica i njegog tehničara, imam samo riječi hvale. Ljubaznost, usluga, rad i profesionalnost na visokoj razini. Jedno veliko “Hvala” svima. Sa poštovanjem

Slavica Hajduković

Koristio sam usluge poliklinika Smile po prvi put. Našao sam puno profesionalizma u tehnički vrlo opremljenom okruženju, ali istodobno ugodnom i udobnom za pacijente. Preporučujem bez oklijevanja.

Alessandro F.