Pravila struke i etičke norme ne dozvoljavaju mi kompromise – pacijentima predlažem samo ona rješenja koja će im dugoročno i u potpunosti riješiti posljedice problema sa zubima – vratiti osmijeh i trajno poboljšati kvalitetu života. Volim ovo što radim, a vidjeti zadovoljnog pacijenta najljepši je dio mog posla.

Dr.Sc. Darko Slovša

dr. sc. MOM M.Sc. DARKO SLOVŠA dr. dent. med.
Specijalist oralne kirurgije i implantologije

Prvi pregled uključuje pregled stomatologa, 2D RTG snimak obje čeljusti, konzultacije i izradu zagarantirane* ponude

Oprema i tehnologija

Smile dentalna poliklinika je Planmeca® referentni centar za Hrvatsku. Dentalna poliklinika Smile također je centar izvrsnosti tvrtki Fotona® i Melag®. Brinemo o vašem zdravlju koristeći najnoviju generaciju Planmeca® 3D CT (CBCT) uređaja sa iznimno niskim dozama zračenja.

Dezinfekcija, sterilizacija i kontrola

Sva naša ulaganja u opremu i poslovne procese vođena su željom da u svakom trenutku imamo potpunu kontrolu nad higijenom u klinikama te budemo 100% sigurni da ne postoji nikakva opasnost koja bi mogla ugroziti zdravlje naših pacijenta i rezultate našeg rada.

Poliklinika Smile Katalog | Zašto smile - saznajte više o nama

Preuzmite besplatno
Smile katalog!

[contact-form-7 id="4965"]

Iskustva i preporuke naših pacijenata

Što reći? Od cura na recepciji, do dr. Milane i njezine asistentice, riječi hvale te iskrena preporuka, koji žele kvalitetu, pristupačnost i bezbolne tretmane. Hvala od srca cijelom kolektivu. I od srca hvala dr. Slovši koji mi je vratio povjerenje u medicinsku struku!

Olivera Malenić

Na preporuku prijatelja odlučila sam se za polikliniku Smile. Od samog ulaska na recepriju, pa do doktorica i njegog tehničara, imam samo riječi hvale. Ljubaznost, usluga, rad i profesionalnost na visokoj razini. Jedno veliko “Hvala” svima. Sa poštovanjem

Slavica Hajduković

Koristio sam usluge poliklinika Smile po prvi put. Našao sam puno profesionalizma u tehnički vrlo opremljenom okruženju, ali istodobno ugodnom i udobnom za pacijente. Preporučujem bez oklijevanja.

Alessandro F.