BRZI ANTIGENSKI TEST U SMILE KLINIKAMA

U Poliklinici Smile možete se podvrgnuti brzom antigenskom testiranju uz izdavanje EU digitalne Covid potvrde koja vrijedi 48 sati?
Testiranje je moguće svakog radnog dana od ponedjeljka do subote, od 08:00 – 15:00 h. Nije potrebna prethodna rezervacija termina.

Cijena ovoga testa je 100 kn i rezultat dobijete za 10-15 min.

Brzi antigenski test na covid
Stomatološka Ordinacija Smile Opatija - clinica dentale - dentista
Stay safe in Croatia

ANTI COVID PROTOKOL U SMILE POLIKLINIKAMA

Dragi naši sadašnji i budući pacijenti ,
Naša klinika je uvijek provodila najviše mjere kada su u pitanju dezinfekcija i sterilizacija. Svi kirurški zahvati se provode u sterilnim uvjetima. U kirurškoj sali su uvijek dvije dentalne asistentice, sterilna i nesterilna, čime pružamo potpunu sigurnost i bezbrižan kirurški zahvat svakom našem pacijentu. Kirurški jednokratni mantili, sterilne rukavice, maskice, kirurške kape i zaštitni viziri naša su svakodnevna zaštitna oprema.
 
Svi instrumenti su sterilni i otvaramo ih tek kad pacijent sjedne na dentalnu stolicu.
Kod ispuna, liječenja zuba i svih ostalih dentalnih zahvata koriste se jednokratni mantili, kape, maske i zaštitni viziri.
Nakon zahvata svi instrumenti se dezinficiraju i steriliziraju. Provodi se detaljna dezinfekcija svih površina i dentalnih stolica.
 
Budući da imamo 9 ordinacija kao dodatnu mjeru sigurnosti u vrijeme Covida 19 uveli smo da ordinacija nakon detaljne dezinfekcije ostaje prazna najmanje 2 sata prije idućeg pacijenta.
Sigurnost, zdravlje i zadovoljstvo naših pacijenata nam je uvijek na prvom mijestu.
 
2 x na tjedan provodimo testiranje svih naših dijelatnika!
 
ŽELJELI BISMO NAGLASITI DA NAŠA POLIKLINIKA TE MJERE ODRŽAVA I BEZ COVIDA 19!
 
Vaša Poliklinika Smile