Nedostaje vam više zubi i tražite kvalitetno, cjelovito i trajno rješenje bez nelagode i problema koje stvara proteza? Imamo odlično rješenje za vas u vidu Straumann ® Pro Arch tretmana All on four, All on six i All on eight. U pitanju su vrhunski implantološki tretmani za trenutna rješenja za bezube čeljusti kod pacijenata s ograničenim raspoloživim volumenom kosti.

Ova revolucionarna metoda u grani implantologije omogućava bezubim pacijentima ili pacijentima s protezama, nove zube u samo 24 sata. Čitav set zuba postavlja se na samo 4, 6 ili 8 implantata. Zahvaljujući posebnoj metodi ugradnje implantata, postupci za nadogradnu kosti ili podizanje sinusa, koji se obično izvode kada se implantati ugrađuju tradicionalnim metodama, ovdje nisu potrebni.

ALL ON FOUR metoda podrazumijeva izradu zubnog nadomjestka za bezubu gornju i donju čeljust koji se pričvršćuje na 4 zubna implantata koji se spaja keramičkim mostom. ALL ON SIX metodom umjesto pričvršćivanja na 4 implantata kao u prethodnom slučaju, fiksni protetski rad ugrađujemo na 6 implantata. Ova metoda idealna je za sve one s bezubim čeljustima. Ako pacijent nema dovoljnu količinu kosti za ALL ON SIX tada se pristupa metodi ALL ON FOUR.

Straumann Pro Arch ALL ON FOUR ili ALL ON SIX idealno je rješenje za pacijente koji zbog nedostatka kosti čeljusti ne mogu podnijeti tradicionalne tretmane dentalne implantologije. Pro Arch metodom implantati se postavljaju na strateške položaje u prednjem dijelu čeljusti. Tu se nalazi prirodna količina kosti koja je dovoljna kao potpora implantatu. Implantati se postavljaju pod određenim kutom kako bi se uključilo što više kosti čeljusti.

All on four

 

Prednosti metode Straumann Pro Arch

 • Kraće vrijeme oporavka
 • Korištenje Straumann implantata vrhunske kvalitete
 • Postupci za povećanje kosti ili podizanje sinusnog poda nisu potrebni
 • Pacijenti mogu sigurno jesti svu hranu
 • Dugoročno, stabilno i sigurno rješenje
 • Jednostavno i lako održavanje oralne higijene
 • Prirodni izgled zuba

 

Proces zahvata ALL ON FOUR metode

U poliklinici Smile radimo s najmodernijim tehnikama, nijedan implantat se ne radi bez CBCT-a. Kompletno smo digitalizirani, imamo vlastiti Straumann ® certificirani laboratorij što znači da dobivate najbolje materijale na svijetu i to sve kroz ruke jednih od najboljih kirurga i doktora u ovom području.

Na temelju prvog kliničkog pregleda, ortopan i CBCT 3D snimke ustanovit ćemo stanje kosti i vidjeti jeste li idealan kandidat za ALL ON 4 metodu te na temelju nje predložiti vam trenutno najbolje implanto-protetsko rehabilitacijsko rješenje za vaš slučaj. Sam zahvat i proces ovise o stanju u kojem je pacijent došao; da li je potrebno liječiti ili pak vaditi zube koji su oštećeni i sve se izvodi u lokalnoj anesteziji stoga je postupak bezbolan.

U bezubu čeljust okomito ugrađujemo 2 implantata, na poziciji dvojki dok stražnje implantate ugrađujemo pod određenim kutom. Nakon ugradnje pristupamo izradi privremenog rada koje pacijent nosi minimalno 3 mjeseca. Nakon privremenog perioda provjeravamo stanje implantata.

Ako je situacija zadovoljavajuća uzimamo otisak za izradu prototipa definitivnog rada te za definitivni rad čija izrada može potrajati do dva tjedna. Ali vi ništa ne brinite jer za to vrijeme vi i dalje imate privremeni rad.

All on 4 - All on 6 - Straumann Pro Arch - All on four

 

Idealan ste kandidat za ALL ON FOUR metodu

 • Ako se mučite godinama s protezom koja žulja ili ispada
 • Tijekom godina izgubili ste većinu zubi
 • Osobe kod kojih je došlo do teškog gubitka kosti
 • Osobe koje nemaju dovoljnu količinu kosti za ALL ON SIX
 • Osobe s prilično lošim stanjem u usnoj šupljini i zubima spremnim za vađenje

Da bismo Vam mogli pružiti ovaj perfektan proizvod trebalo je puno godina, edukacija, samoodricanja, poboljšanja, nas kao kirurga ali i cijelog sustava s kojim radimo. Trebalo je izgraditi perfektan tim ljudi koji će biti u korak s najnovijim tehnologijama, kao i najmoderniji digitalni laboratorij te postati jedan od samo 12 najboljih referentnih centara na svijetu za najboljeg proizvođača implantata: “PROARCH CENTER OF EXCELLENCE”.

Pogledajte naše specijalne ponude usluga Pro Arch ALL ON FOUR i ALL ON SIX koje smo pripremili za vas i još danas prepustite nam brigu o svojem oralnom zdravlju jer mi znamo kako!

NARUČI SE NA BESPLATAN PREGLED I SAZNAJ VIŠE O ALL ON 4 / PROARCH METODI

MIRELA SMOJVER

Zašto sam odabrala Polikliniku Smile za moje implantate ….

Leave a Reply