Smile nagrađuje vašu vjernost

Smile nagrađuje vašu vjernost

Poštovani pacijenti, klinike Smile od danas (12.6.2017) nagrađuju vašu vjernost i preporuke.

 

Smile program darivanja (dalje Smile reward) jednostavan je program kojim darujemo pacijente koji zadovoljni uslugama Smile klinika preporučaju svojim poznanicima, prijateljima i obitelji, klinike Smile kao mjesto gdje sa punim povjerenjem i trajno mogu riješiti eventualne dentalne probleme koje imaju.

Darujemo vam Maestro, prepaid debitnu karticu na kojoj je 5% iznosa plaćenog od svih pacijenata koji su po vašoj preporuci došli u Smile klinike i platiti dentalne usluge.

Jednostavan primjer slijedi u nastavku;

Preporučili ste klinike Smile trojici prijatelja, koji nakon dijagnostičkog pregleda, obave i plate dentalne usluge u ukupnom iznosu od 10.000,00 kuna (bez PDV-a). Nakon obračuna klinike Smile daruju vam 500,00 kuna na Maestro, prepaid debitnoj kartici, što iznosi 5% ukupno plaćenog iznosa trojice pacijenata koje ste preporučili.

Prepaid kartica vrijedi dvije godine i može se koristiti za plaćanja proizvoda i usluga bilo gdje u svijetu. Nakon što iskoristite iznos koji je bio uplaćen na kartici, istu može prerezati i baciti. Kartice se ne mogu ponovo koristiti eventualno dodatnom uplatom. Za nove preporuke ponovo vrijedi sve gore opisano.

 

Nazovite nas na besplatni telefon 0800 2077 ili nam pošaljite upit putem kontakt obrasca ili na mail adresu info@smile.hr

Više o pravilima i uputama na ovom linku

Damir Radulić
damir@smile.hr