Iskustva naših klijenata

Zadovoljni i zdravi klijenti predstavljaju jedan od temelja na kojima počiva poslovanje dentalne klinike Smile. Najbolje ogledalo su nam upravo dokumentirana iskustva ljudi koja redovito prikupljamo i pratimo te nam iznimno pomažu u stalnom unaprjeđenju kvalitete usluge u svim njenim dijelovima. Zahvaljujemo svima koji su nam dozvolili da njihova iskustva javno objavimo.

Što reći? Od cura na recepciji, do dr. Milane i njezine asistentice, riječi hvale te iskrena preporuka, koji žele kvalitetu, pristupačnost i bezbolne tretmane. Hvala od srca cijelom kolektivu. I od srca hvala dr. Slovši koji mi je vratio povjerenje u medicinsku struku!

Olivera Malenić

Od samega vstopa v recepcijo, pa vse do zdravnice in njenega tehnika imam samo besede pohvale. Prijaznost, storitev, delo in profesionalnost na visokem nivoju. En velik „Hvala“ vsem.

Slavica Hajduković

Profesionalizem v tehnično zelo opremljenem okolju, ki pa je hkrati prijetno in udobno za paciente. Priporočam brez oklevanja.

Alessandro F.

Po mom mišljenju, bolje od ovoga ne može. Dobrodošlica, ljubaznost – odlična, sve je zaista odlično, svi segmenti su savršeni i ne znam u kojem segmentima bi se mogli poboljšati. Hvala na svemu, svakako ću učiniti sve da vas preporučim novim klijentima.

Gianpaolo Chiodi

Po prvi put sam izvan Italije za stomatološke usluge, mogu reći da sam izabrao pravu kliniku. Ljubaznost i prijateljstvo osoblja su prve stvari koje sam primijetio odmah nakon dolaska. Profesionalnost liječnika, rekao bih, izvrsna. Čistoća i kvaliteta rada odlična. Bez trošenja riječi, rekao bih da sam bio više nego zadovoljan. Čestitam i hvala. Dakako, preporučiti ću svima. Veliki poljubac mojoj doktorici Milani.

Donato R.

Usluga je vrlo dobra, a osoblje vrlo ljubazno i uvijek na raspolaganju pacijentima.

Alessandro Rech

Naš ukupni dojam je odličan, s obzirom na ljubaznost i uslužnost. Medicinsko osoblje je rekao bih, vrlo profesionalno. Jako smo zadovoljni. Hvala vam.

Andrea C.

Dr. Darko vliva veliko zaupanje, pravtako pa tudi celotno dojemanje klinike in zaposlenih.

Anna Paola Bartolla

Što reći – HVALA poliklinika Smile! Simpatičnost – odličan talijanski – raspoloživost – cijena upola manja u odnosu na Italiju, uz superiorniju kvalitetu. Odlučio sam se za polikliniku Smile u Opatiji sjedinjujući ugodno s korisnim. Opatija je maleni biser turizma, a prekrasno more, kockarnice, kafići i noćni život, čine boravak ugodnim danju i noću.

Mirco Ricci

Od mog prvog susreta doktoricom Milanom i osobljem poliklinike Smile prošlo je dvije godine, i ja mogu naći samo riječi hvale za ljubaznost, raspoloživost i spremnost na ugađanje pacijentu, a to je ono što ga čini sretnim. Za polikliniku Smile pacijent je stvarno na prvom mjestu! Hvala.

Lucia Milleret

Tjedna u Opatiji za rješavanje problema sa zubima, zahvaljujući doktorici Sabljak koja je napravila veliki posao u samo nekoliko sati mogu reći da smo riješili probleme koje smo imali. Zahvaljujemo i asistentici, kao i recepciji na srdačnoj dobrodošlici i na informacijama o prekrasnom gradu i okolici gdje smo jeli jako dobro na nekoliko mjesta. Svi su vrlo prijateljski i ljubazni. Beskonačno hvala svima.

Peter i Elizabeth

Profesionalni, prijazni in iskreni! Nikoli se ne bom prenehala zahvaljevati. Objem vsem vam…

Simona T.

Užitak je osjećati se dobrodošao. Kvaliteta i pažnja.

Mauro F.

Usluga je odlična, osoblje je ljubazno, profesionalno i uvijek na raspolaganju. Higijena u poliklinici je izvrsna. Napomena o doktoru Urošu: vrlo je strpljiv, izvrstan u objašnjavanju procedure i vrlo profesionalan.

Graziella Marsura

Prekrasno mjesto! Zaposlenici su više nego ljubazni i uvijek na raspolaganju. Profesionalnost na najvišem nivou. Usluga odlična!

Serena Angela Solesio

Svojim komentarom ne mogu nego potvrditi pozitivno mišljenje koje imam o Poliklinici Smile. Izvrsna stručnost, maksimalna raspoloživost svih zaposlenih, koji su uvijek nasmijani i ljubazni. Što se tiče čistoće i higijena sve je na visokom nivou. Svakako poliklinika za preporučiti.

Lucia Cavagnet

Govorimo vaš jezik!
Nazovite nas na besplatni telefon 0800 2077
Ili pošaljite upit i naručite se na prvi pregled.