O nama

Kontinuirano pratimo razvoj novih tehnologija i implementiramo sve što nam može olakšati rad i omogućiti da pacijentima pružimo bržu, ugodniju i precizniju uslugu.

Naš najvrjedniji resurs su naši djelatnici – u dentalnoj klinici Smile na dvije lokacije radi gotovo 40 vrijednih i stručnih ljudi koji su tu za vas. Iako su svi naši djelatnici uistinu jednako važni predstavljamo vam one s kojima se susrećete od prvog kontakta telefonom ili mail-om pa sve do završetka terapije.

Recepcija

Damira Huljev
Damira Huljev
Andrea Arland
Andrea Arland
Ivana Brubnjak
Ivana Brubnjak
balon
Andrea Gavranić

Liječnici

Darko Slovša

Diplomirao je stomatologiju 2006. na Medicinskom sveučilištu u Berlinu, Njemačka. Specijalizacija iz oralne kirurgije 2006. – 2009. kada postaje specijalist implantologije. Do danas je uspješno usadio više od 13.500 implantata. Od 2007. – 2011. glavni kirurg, Poliklinika Rident.

Dr. sc. Darko Slovša, dr. dent. med.
specijalist implantologije i oralne kirurgije, osnivač i vlasnik dentalne klinike Smile
Milana_Supica

2006 diplomirala stomatologiju na Medicinskom fakultetu u Rijeci. Daljnje obrazovanje kroz razne seminare i radionice u Hrvatskoj i inozemstvu. 2007-2011 radila u poliklinici Rident u Rijeci. Glavna područja: estetska i klasična stomatologija, implantologija i protetika.

Milana Šupica, dr. dent. med.
stomatolog
Rialda_Slovsa

2008 diplomirala stomatologiju na Medicinskom fakultetu u Rijeci. Daljnje obrazovanje kroz razne seminare i radionice u Hrvatskoj i inozemstvu. Glavna područja: estetska i klasična stomatologija.

Rialda Slovša, dr. dent. med.
stomatolog
Ivana Milani

2003 diplomirala stomatologiju na Medicinskom fakultetu u Zagrebu. Daljnje obrazovanje kroz razne seminare i radionice u Hrvatskoj i inozemstvu.

Ivana Milani, dr. dent. med.
stomatolog
Ana Frković

2004 diplomirala stomatologiju na Medicinskom fakultetu u Rijeci. Daljnje obrazovanje kroz razne seminare i radionice u Hrvatskoj i inozemstvu.

Ana Frković, dr. dent. med.
stomatolog
Uroš Surina

Dentalnu medicinu diplomirao 2010. na Medicinskom fakultetu u Rijeci. 2015. godine završava specijalizaciju na IMC International Medical College u Njemačkoj i stječe akademsku titulu sveučilišnog specijaliste implantologije i oralne kirurgije. Govori talijanski, slovenski i engleski jezik.

Uroš Surina, dr. dent. med.
univ. spec. implantologije i oralne kirurgije
Natalija Barjaktarić

2005 diplomirala stomatologiju na Medicinskom fakultetu u Rijeci. Daljnje obrazovanje kroz razne seminare i radionice u Hrvatskoj i inozemstvu.

Natalija Barjaktarić, dr. dent. med.
stomatolog
Mia Maroević

2012 diplomirala stomatologiju na Medicinskom fakultetu u Rijeci. Daljnje obrazovanje kroz razne seminare i radionice u Hrvatskoj i inozemstvu.

Mia Maroević, dr. dent. med.
stomatolog

Medicinske sestre / dentalni asistenti

Valentina Srdoč
Valentina Srdoč
Gabrijela Stipić
Gabrijela Stipić
Ivana Mandić
Ivana Mandić
Patricija Cvijanović
Patricija Cvijanović
Smile protokol

Protokol dezinfekcije, sterilizacije i kontrole

Standardizirani procesi dezinfekcije i sterilizacije, rigorozna kontrola sterilnosti instrumenata, opreme i površina, kao i dezinfekcija, higijena i kontrola prostora i medicinskog osoblja u klinikama Smile su na daleko većoj razini nego što je to uobičajeno u stomatološkim ordinacijama ili od razine koju zahtijevaju zakonske odredbe.

Klinike Smile imaju definirane interne protokole koji su dio standarda ISO 9001 za oralnu kirurgiju i implantologiju. To podrazumijeva da se svaka aktivnost evidentira i kontrolira te da se točno zna tko je od medicinskog osoblja bio odgovoran za pojedinu aktivnost u procesu dezinfekcije i sterilizacije. Nakon završetka ciklusa sterilizacije svaki instrument ima oznaku na kojoj je dokumentirano kada je steriliziran i tko je odgovoran za sterilizaciju.

Mikrobiološku kontrolu sterilizatora vršimo jednom mjesečno iako je to uobičajeno raditi 1-2 puta godišnje. Jednom godišnje uzimanjem brisova provjeravamo čistoću zubarskih stolica i svih površina u klinici. Ta kontrola je neobvezna i nju, kao i mikrobiološku kontrolu sterilizatora, za nas obavljaju neovisne vanjske institucije i specijalizirane tvrtke.

Sva naša ulaganja u opremu i procese rada vođena su željom da u svakom trenutku imamo potpunu kontrolu nad stanjem higijene u klinikama te da budemo 100% sigurni da ne postoji nikakvo zagađenje koje bi moglo ugroziti zdravlje naših pacijenta i uspješnost našeg rada.

ISO 9001 za implantologiju i oralnu kirurgiju

Klinike rijetko imaju ISO standard za stomatologiju, a pogotovo za oralnu kirurgiju i implantologiju. Održavanje ISO standarda znači da postoje točno propisane procedure rada te da ih se svi u sustavu tih procedura strogo pridržavaju.
Iako ISO standardizacija nije nužna ni zakonom propisana, za pacijente ona jamči sigurnost da uvijek i svima nudimo jednake, standardizirane uvjete rada te potpuno istu razinu usluge.

ISO-9001 za oralnu kirurgiju i implantologiju
Smile laserska tehnologija

Oprema i tehnologija

Finska tvrtka Planmeca jedan je od najvećih proizvođača visokotehnološke stomatološke opreme, a njihove zubarske stolice najkvalitetnije su na tržištu. Smile kao Planmeca referentni centar, u potpunosti je opremljen Planmeca opremom, između ostalog i kako bi se pacijenti tijekom tretmana osjećali što ugodnije.

Opremljeni smo 3D CT uređajem najnovije generacije što znači iznimno nisku emisiju zračenja koja štiti vaše zdravlje uz nevjerojatnu preciznost snimanja.

U klinici koristimo Fotona lasere kao manje invazivnu metodu obrade i tretiranja tkiva. Smile je centar izvrsnosti Fotona.

Svi naši stomatolozi rade s Orascoptic lećama s povećanjem 2,5 puta što im povećava preciznost i omogućava izradu savršenih radova.

Smile je i centar izvrsnosti Melag, renomiranog njemačkog proizvođača opreme i sustava za sterilizaciju.

Nazovite nas na besplatni telefon 0800 2077
Ili pošaljite upit i naručite se na prvi pregled.