Naručite se

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na info@smile.hr ili nazovite naš besplatni telefon 800 177 500.

Damira Huljev
Damira Huljev
Andrea Arland
Andrea Arland
Ivana Brubnjak
Ivana Brubnjak
balon
Andrea Gavranić

Ispunite donji obrazac kako bi dogovorili točan termin i način dolaska u dentalnu kliniku Smile. Nakon primljenog upita kontaktirati ćemo vas na vašem jeziku u najkraćem mogućem roku (obično unutar istog radnog dana).

Pošaljite nam panoramsku sliku zubiju ne stariju od 6 mjeseci (do 20 mb)

Pošaljite nam fotografije osmijeha (do 20 mb)

Zašto tražite detaljne podatke već na prvom upitu?

Svi podatci koje tražimo imaju samo jednu svrhu – pružiti vam što kvalitetniju uslugu. Smatramo da je važno da smo što bolje pripremljeni za vaš dolazak te nam tražene informacije pomažu da bolje razumijemo ne samo medicinski i/ili estetski problem i razlog dolaska već i sve popratne okolnosti na koje možemo utjecati i time poboljšati vaše iskustvo boravka u našoj klinici i destinaciji.

Privatnost podataka

Diskrecija i zaštita vaše privatnosti iznimno su nam važni. Prikupljene osobne informacije pažljivo čuvamo i ne dijelimo s trećim stranama. Podatke koristimo isključivo za potrebe izrade što bolje i kvalitetnije ponude te pružanja dodatne vrijednosti našim klijentima.

Zašto trebam poslati panoramsku sliku i sliku osmijeha?

Okvirni plan terapije i financijska ponuda bez dolaska u kliniku i obavljenog prvog pregleda moguća je jedino uz poslanu panoramsku sliku zubiju ne stariju od 6 mjeseci.

Slika osmijeha, uz panoramsku sliku zubiju, pomaže nam u procjeni potrebnih radova i trenutne situacije kod pacijenta. Dobro je poslati više (2-3) fotografija osmijeha iz raznih kutova (od naprijed, sa strane).

Konkretna i precizna ponuda moguća je samo nakon obavljenog prvog pregleda u klinici – pregleda stomatologa, kirurga i 3D CT snimanja te kompjuterske obrade.