Konzervativna stomatologija i oralna kirurgija

Iako je klinika Smile specijalizirana za implantologiju i oralnu kirurgiju, to naravno ne znači da s manje pažnje i stručnosti pristupamo pacijentima koji imaju zdrave zube ili onima koji imaju neki problem, ali još uvijek nisu izgubili svoje zube. Naš prvi cilj je uvijek sačuvati zdravlje i spasiti vaše prirodne zube.

Redoviti kontrolni pregledi i uklanjanje zubnog kamenca

Najbolji način da zadržite svoje prirodne zube cijeli život je održavanje dobre oralne higijene te redoviti stomatološki kontrolni pregledi. Osim što će vam stomatolog provjeriti zdravlje zubi i desni te odmah pristupiti liječenju ukoliko se pojavi neki problem, odlazak na preglede je važan i zbog redovitog uklanjanja zubnog kamenca. Jer koliko god dobro i često prali zube, većini ljudi je nemoguće spriječiti njegovu pojavu. Redovito uklanjanje zubnog kamenca, osim što čini zube ljepšima, važno je zbog vašeg oralnog zdravlja: time se onemogućuje zadržavanje bakterija koje uzrokuju loš zadah, karijes i bolesti parodonta poput paradontitisa.

Liječenja

Od liječenja zuba oštećenih karijesom ili traumom stavljanjem estetskih ispuna koji mogu biti gotovi u jednoj posjeti do složenih problema i zahvata poput resekcija granuloma ili kirurškog liječenja peri implantitisa, u Smile-u imate najbolju priliku riješiti bilo koji stomatološki problem. Tu je veliki tim stomatologa i dva specijalista oralne kirurgije koji se kontinuirano educiraju te suvremena dijagnostička i sva druga potrebna tehnologija i oprema. Jer i u konzervativnoj stomatologiji, korištenje najnovijih tehnologija i materijala može činiti veliku razliku. Kod liječenja zuba od karijesa, laseri nam omogućuju bezbolnije i kvalitetnije čišćenje zuba uz istovremenu potpunu dezinfekciju njegove površine. A kod endodoncije (postupka devitalizacije zuba) korištenje terapije ozonom kao i dodatno lasersko čišćenje korijenskih kanala omogućuje njihovo punjenje u sterilnim uvjetima. Sterilnost područja, kao i termoplastično punjenje s toplim materijalom koji u potpunost brtvi korijenski kanal zuba, sigurnost su za dugotrajnu uspješnost liječenja.

Prepustite Smile-ovim stručnjacima brigu o zdravlju vaših zubi

Bez obzira jeste li u Smile došli samo na pregled ili zbog ozbiljnog problema, budite sigurni da smo brinuli o svakom detalju. Ponekad je to nešto što nećete niti primijetiti, ponekad će zbog te „sitnice“ vaš posjet stomatologu biti ugodniji i kraći, ali ćete, ako prepustite brigu o svojem oralnom zdravlju Smile-ovim stručnjacima, u svakom slučaju biti zadovoljni.

Imate dodatnih pitanja ili nedoumica?
Nazovite nas na besplatni telefon 0800 2077
Ili pošaljite upit i naručite se na prvi pregled.