Kako stići do klinike Smile?

Klinika Smile smještena je uz more, na poznatoj šetnici Lungomare u samom centru Opatije. Kao poznata turistička destinacija, Opatija je odlično prometno povezana sa srednjom Europom. Sa svega 55 km (55 min vožnje) udaljenosti od talijansko-slovenske granice te 480 km od Milana, 470 km od Firence ili 220 km od Venecije, u Opatiju možete osobnim automobilom doći i na samo jedan dan.

Na udaljenosti do 200 km od Opatije je nekoliko međunarodnih zračnih luka (Rijeka 40 km, Pula 100 km, Trst 105 km, Ljubljana 130 km, Zagreb 180 km, Venecija 220 km), a ukoliko vam najviše odgovara putovanje vlakom, najbliža željeznička stanica je ona u Trstu (Stazione di Trieste Centrale 70 km). Svim pacijentima koji u kliniku Smile dolaze avionom ili vlakom u mogućnosti smo organizirati transfer iz zračne luke ili sa željezničke stanice u Trstu do klinike i natrag.

Opatija je sa svojim šetnicama, parkovima, restoranima, barovima i wellness ponudom odlično mjesto za kratak odmor tijekom cijele godine. Provedite ugodne dane s obitelji ili prijateljima i učinite nešto dobro za svoje zdravlje.

Auto

Preuzmite upute za dolazak od vašeg doma do zatvorenog parkirališta u neposrednoj blizini klinike Smile u Opatiji s Google karte.

Preuzmite upute od talijansko-slovenske granice do klinike Smile u Opatiji u pdf-u.