Estetski anti-ageing tretmani

Osim prekrasnog novog osmijeha, u klinici Smile možete dobiti i estetske anti-ageing tretmane koji će osvježiti i pomladiti izgled vašeg lica. Estetske tretmane radimo s velikom pažnjom kako bi postigli što prirodniji izgled uz postupnu promjenu tako da vaša okolina ne primijeti da ste se podvrgnuli estetskom tretmanu, a vi budete zadovoljni.

Nudimo vam tretmane hijaluronskim filerima, tretmane botoksom te najnovije individualne anti-ageing tretmane temeljene na PRP terapiji vašim matičnim stanicama.

Tretman botoksom

Injekcija botoxa, koja se sastoji od male doze botulinum toksina, daje se u direktno u mišićno tkivo i djeluje tako da ga djelomično paralizira. Najčešće se koristi za zaglađivanje bora na čelu, oko očiju te oko usana. Rezultat je vidljivo pomlađen izgled koji može trajati između 3 i 8 mjeseci. Svaki sljedeći tretman obično ima nešto duže djelovanje od prethodnog.

Cijena tretmana botoksom je 1.800 kn.

Tretman hijaluroskim filerom

Kvaliteta i količina hijaluronske kiseline koja se prirodno nalazi u koži s godinama se smanjuje. Proizvodi na bazi hijaluronske kiseline vraćaju čvrstoću i punoću koži obnavljajući ju iznutra.

U klinici Smile koristimo hijaluronsku kiselinu i proizvode renomiranih proizvođača, kojima možemo, ovisno o potrebi, površinski ili dubinski korigirati nabore lica na području linije od nosa do kutova usta (nazolabijalni nabori), oko usana, na području između obrva, na čelu ili oko očiju. Također već nakon jednog tretmana možemo dodati punoću i definiciju vašim usnama i obrazima.

Cijena tretmana hijaluronskim filerom je 1.870 kn.

PRP anti-ageing tretman

Iako su hijaluroni, odnosno hijaluronska kiselina, prirodni sastavni dio našeg tijela, sve veći broj klijenata traži tretmane vlastitim biološkim materijalom poput plazme ili matičnih stanica. U klinici Smile imamo uređaje kojima možemo, iz male količine krvi uzete od samog klijenta, napraviti potpuno prirodan filer za korigiranje bora i pomlađivanje lica.

Cijena PRP anti-ageing tretmana je 1.500 kn.

Imate dodatnih pitanja?
Nazovite nas na besplatni telefon 0800 2077
Ili pošaljite upit i naručite se na tretman.